- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet doğum yapınca çağırdım gelmediler anlamıyorum ilerde de sahiplenecekleri tutacak ben sinir olacağımEski eşiniz nafakayı ödememek için duygusal baskı yapıyor . Görmezse görmesin o bebeğin hakkını Söke Söke alın . Nakafayı ödemeyi geçiştirirse şikayet edin gitsin ödeyene kadar ,ödemese de 3 ay cezaevinde yatsın aklı başına gelsin . Ailesi yönünden de bir lafım olcak elbet eğer ılımlı davranıp da görmesi yönünde bu hususu iletmiş iseniz ve sözde öfke ile torunlarını görmeye gelmemişlerse bırakın adi kişilikleriyle baş başa kalsın . Eğer istemenize rağmen görmüyorlarsa tırnağını göstermeyin
Birincisi alamadiginiz nafakalar icin icraya basvurabilirsiniz. Bu hakkiniz. O es olmayi birakti bosanarak ama babaliktan bosanmadi. O yuzden bu nafakayi odemeli. Cocuk sadece senin degil.Merhaba arkadaşlar ben hamile iken eşimle ayrıldık bebek doğdu, aylar geçti daha hiç görmedi. Doğuma çağırdığım halde, ilgilenmesini talep ettiğim halde kendisinden ayrılmam sebebiyle bana ofkeli olduğu için ne bana ne bebeğe yaklaşıyor. Ailesi de aynı şekilde. Hükmedilen nafakayı ödemiyor asla ödemeyeceğini söylüyor vs gibi durumlar mevcut. Sormak istediğim şey, bana öfkesi bebeği görmemesi için geçerli bi sebep midir sizce? Veya bebek küçükken böyle davranan erkekler cocuk büyüyünce mi ortaya çıkıp babaymış gibi yaparlar? Veya şimdiden böyle davranan baba ilerde de aynı tutumunu mu sürdürür? Ben onun açısından anlamaya çalışıyorum bu sorulara bir cevap bulamadım görüşlerinizi paylaşır mısınız
Sgk dan calistigi kurum bulunup maasina haciz konulabilir. Ya da yakalandigi ilk anda hapis cezasi yer icraya verirseniz.Haciz istedim adresini değiştirdi, resmi olarak da bildirmiyor. Tebligat eline gitmeden de bir şey yapılmıyormuş
Çok benzer şeyler yaşamış birisi olarak yazayım istedim. Sonradan piyasaya çıkıp baba gibi takiliyorlar. Ama icraya verin nafakayı ödemek zorunda.Merhaba arkadaşlar ben hamile iken eşimle ayrıldık bebek doğdu, aylar geçti daha hiç görmedi. Doğuma çağırdığım halde, ilgilenmesini talep ettiğim halde kendisinden ayrılmam sebebiyle bana ofkeli olduğu için ne bana ne bebeğe yaklaşıyor. Ailesi de aynı şekilde. Hükmedilen nafakayı ödemiyor asla ödemeyeceğini söylüyor vs gibi durumlar mevcut. Sormak istediğim şey, bana öfkesi bebeği görmemesi için geçerli bi sebep midir sizce? Veya bebek küçükken böyle davranan erkekler cocuk büyüyünce mi ortaya çıkıp babaymış gibi yaparlar? Veya şimdiden böyle davranan baba ilerde de aynı tutumunu mu sürdürür? Ben onun açısından anlamaya çalışıyorum bu sorulara bir cevap bulamadım görüşlerinizi paylaşır mısınız
Ne zamana kadar kacacak ki. Trafikte falan ilk yakalandigi anda hapis cezasi var nafaka odenemenin. Odemek zorunda. Sonsuza kadar kacamaz.Benim eşim de hesaplarını kapttırdı evden taşındı ödeme emrini gönderemiyoruz bile
umarım ilerde de görüşmek istemez, nafaka miktarı da öyle az ki maaşına göre, kendisinin 2-3 gunde bitirdiği bir para. Onu ödemek istemiyor beni zor durumda bırakmak istiyor çok şükür allah rızkını veriyor ama şimdi destek olmayıp ilerde de karşımıza çıksın istemiyorum o böyle davranana kadar bebek ile babanın iletişimi olsun istiyordumBirincisi alamadiginiz nafakalar icin icraya basvurabilirsiniz. Bu hakkiniz. O es olmayi birakti bosanarak ama babaliktan bosanmadi. O yuzden bu nafakayi odemeli. Cocuk sadece senin degil.
Ikincisi bosanmalarda ese karsi ofke, kizginlliklar ve kirginliklar oluyor. Ancak bu babaliktan vazgectigi anlamina gelmez. Eger bebegi gormeye gelmediyse muhtemelen bundan sonra da gelmeyecektir. Genekde hep oyle oluyor. Tavsiyem baba olmak istemeyen adami zorla baba yapmayin, zorka gorusturmeyin. O isterse de gorusmesibe engel olmayin. Ancak sanirim sorumluluktan da kaciyor. Pek gorusecegini sanmiyorum. Ben de bosandim. Eski es de bana ofkeli. Biz gorusmuyoruz ancak o kendi istegi ile 15 gunde bir oglunu gormeye bizim bulundugumuz sehire gelip goruyor. Demek istedigim kendi isteyince olur hersey zorla degil.
Neden sikayet etmiyorsun. Sana birsey yapamaz uzaklastirma karari cikarmadin mi?Korkumdan şikayet edemiyorum çıkınca gelir beni bulur
Başta malesef duygusallık ile görmesini istedim, görünce evliliğimiz duzelir mi gibisinden, bebek anne baba yanında büyüsün diye düşündüm olmadı şimdi talep etmiyorum aynı tutuma devam ediyor keske cıkmasa piyasayaÇok benzer şeyler yaşamış birisi olarak yazayım istedim. Sonradan piyasaya çıkıp baba gibi takiliyorlar. Ama icraya verin nafakayı ödemek zorunda.
Size tavsiyem kimseyi çocuğunuzu görmesi için zorlamayın. Çocuğunuza da anlatırken ne övün ne yerin. Notr kalin
Çünkü başta bana meydan okudu şikayet de etsen ödemeyeceğim diye. Girer yatar yine tükürdüğünü yalamazNeden sikayet etmiyorsun. Sana birsey yapamaz uzaklastirma karari cikarmadin mi?
Maalesef çıkıyor. Bende cıktı. Ama çocuğunuz sizdeki dik duruşu ve rahatligi gördükçe kendine güveni artacakBaşta malesef duygusallık ile görmesini istedim, evliliğimiz duzelir mi gibisinden, bebek anne baba yanında büyüsün diye düşündüm olmadı şimdi
talep etmiyorum aynı tutuma devam ediyor keske cıkmasa piyasaya
İş yerine gönderin tebligatı.Haciz istedim adresini değiştirdi, resmi olarak da bildirmiyor. Tebligat eline gitmeden de bir şey yapılmıyormuş
Ben de aksine sessiz biriyimdir karşı taraf da tam tersiMaalesef çıkıyor. Bende cıktı. Ama çocuğunuz sizdeki dik duruşu ve rahatligi gördükçe kendine güveni artacak
O bir kez yatsin bir daha bunu goze alamaz. Hapiste yatsa bile odemeden cikamaz.Çünkü başta bana meydan okudu şikayet de etsen ödemeyeceğim diye. Girer yatar yine tükürdüğünü yalamaz
Evet keske hiçbir hak iddia edemese, başta ben görmesini istedim ya tam zıt davranıyor, şimdi duygularım soğudu çocuğa yaklaşmasını istemediğimi bilse bu sefer çocuk kıymetlenir nasıl canımı yakacağını düşünürOfkesinden degil karakter yoksunu olmasindan dolayi boyle davraniyor.Yerinde olsam nafaka vs. bir kenara birakir yasal olarak babalik haklarindan nasil men ederim ona bakarim,evladimin da sacinin telini ne aileisine ne kendine gostermem. Ondan gelicek bir kurus parayi da evladimin bogazindan gecirmem,karaktersiz bak sen vericegi iki kurus nafaka onu bile esirgemek icin turlu turlu hilelere basvuruyor.
Nafakalarin ne kadar az oldugunu biliyorum. Tedbir nafalari genelde 150-200 tl. Bosanma bitince de en fazla 500 tlumarım ilerde de görüşmek istemez, nafaka miktarı da öyle az ki maaşına göre, kendisinin 2-3 gunde bitirdiği bir para. Onu ödemek istemiyor beni zor durumda bırakmak istiyor çok şükür allah rızkını veriyor ama şimdi destek olmayıp ilerde de karşımıza çıksın istemiyorum o böyle davranana kadar bebek ile babanın iletişimi olsun istiyordum
Evet umarım paraya ihtiyac duyacak duruma düşmen yoksa şikayet etmem gerekecek ödemesi içinO bir kez yatsin bir daha bunu goze alamaz. Hapiste yatsa bile odemeden cikamaz.
Kendisi de 6binden fazla kazanıyorNafakalarin ne kadar az oldugunu biliyorum. Tedbir nafalari genelde 150-200 tl. Bosanma bitince de en fazla 500 tl
Herkeste ayni olmuyor. Mesela burada bir uye vardi: cutemum. Hatirladigim kadariyla onun eski esi hala oglunu gormeye gelmiyordu. Kimisi sonradan ortaya cikiyor kimisi hic cikmiyor.Maalesef çıkıyor. Bende cıktı. Ama çocuğunuz sizdeki dik duruşu ve rahatligi gördükçe kendine güveni artacak
Yok yok zaten siz susun. Hiç öyle uğraşmayın. Çocuğunuz aradaki farkı anlayacaktır emin olunBen de aksine sessiz biriyimdir karşı taraf da tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?