Ayrılık sonrası çocuk konusu

Evet doğum yapınca çağırdım gelmediler anlamıyorum ilerde de sahiplenecekleri tutacak ben sinir olacağım

Birincisi alamadiginiz nafakalar icin icraya basvurabilirsiniz. Bu hakkiniz. O es olmayi birakti bosanarak ama babaliktan bosanmadi. O yuzden bu nafakayi odemeli. Cocuk sadece senin degil.
Ikincisi bosanmalarda ese karsi ofke, kizginlliklar ve kirginliklar oluyor. Ancak bu babaliktan vazgectigi anlamina gelmez. Eger bebegi gormeye gelmediyse muhtemelen bundan sonra da gelmeyecektir. Genekde hep oyle oluyor. Tavsiyem baba olmak istemeyen adami zorla baba yapmayin, zorka gorusturmeyin. O isterse de gorusmesibe engel olmayin. Ancak sanirim sorumluluktan da kaciyor. Pek gorusecegini sanmiyorum. Ben de bosandim. Eski es de bana ofkeli. Biz gorusmuyoruz ancak o kendi istegi ile 15 gunde bir oglunu gormeye bizim bulundugumuz sehire gelip goruyor. Demek istedigim kendi isteyince olur hersey zorla degil.

Çok benzer şeyler yaşamış birisi olarak yazayım istedim. Sonradan piyasaya çıkıp baba gibi takiliyorlar. Ama icraya verin nafakayı ödemek zorunda.
Size tavsiyem kimseyi çocuğunuzu görmesi için zorlamayın. Çocuğunuza da anlatırken ne övün ne yerin. Notr kalin

umarım ilerde de görüşmek istemez, nafaka miktarı da öyle az ki maaşına göre, kendisinin 2-3 gunde bitirdiği bir para. Onu ödemek istemiyor beni zor durumda bırakmak istiyor çok şükür allah rızkını veriyor ama şimdi destek olmayıp ilerde de karşımıza çıksın istemiyorum o böyle davranana kadar bebek ile babanın iletişimi olsun istiyordum

Başta malesef duygusallık ile görmesini istedim, görünce evliliğimiz duzelir mi gibisinden, bebek anne baba yanında büyüsün diye düşündüm olmadı şimdi talep etmiyorum aynı tutuma devam ediyor keske cıkmasa piyasaya

Maalesef çıkıyor. Bende cıktı. Ama çocuğunuz sizdeki dik duruşu ve rahatligi gördükçe kendine güveni artacak

Ofkesinden degil karakter yoksunu olmasindan dolayi boyle davraniyor.Yerinde olsam nafaka vs. bir kenara birakir yasal olarak babalik haklarindan nasil men ederim ona bakarim,evladimin da sacinin telini ne aileisine ne kendine gostermem. Ondan gelicek bir kurus parayi da evladimin bogazindan gecirmem,karaktersiz bak sen vericegi iki kurus nafaka onu bile esirgemek icin turlu turlu hilelere basvuruyor.

Evet keske hiçbir hak iddia edemese, başta ben görmesini istedim ya tam zıt davranıyor, şimdi duygularım soğudu çocuğa yaklaşmasını istemediğimi bilse bu sefer çocuk kıymetlenir nasıl canımı yakacağını düşünür

Nafakalarin ne kadar az oldugunu biliyorum. Tedbir nafalari genelde 150-200 tl. Bosanma bitince de en fazla 500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…