- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
Aynen öyle!Bence eve eşyaya harcayacağınız parayı kendinize harcayın bakım giyim kuaför gibi
Eşya nedir ki en büyük değişiklik kendiniz için yaptığınız şeyler olur
SdffdsddddsBen evden annemin evine taşındım. Eşyalarlada duygusal bağ kurmadım açıkçası. Onun kıyafetlerini özel eşyalarını bilgisayarını çöpe attım.
Haha aminSdffdsddddsallah affetsin sesli güldüm.... Yürü be reissss, eline sağlık
Pilatese baslayacam insallah,terapiye de devam edicem tatildeydim ogretmenim okulum da aciliyor insallah oyalanacak seyler bulacamBence eve eşyaya harcayacağınız parayı kendinize harcayın bakım giyim kuaför gibi
Eşya nedir ki en büyük değişiklik kendiniz için yaptığınız şeyler olur
Keske evde biraz esya bıraksaydı bende paramparca etseydim. Kumbaradaki bozuk paralara kadar götürdüBen evden annemin evine taşındım. Eşyalarlada duygusal bağ kurmadım açıkçası. Onun kıyafetlerini özel eşyalarını bilgisayarını çöpe attım. Gerisi aynen devam. Ama borçlarım bitince sırf görsel olarak güzel olacak diye değişiklik yapacağım. Hem bebeğimde eşyalara zarar veriyor. Biraz batırmış ve büyümüş olur değişiriz bizde. Yani canın istiyorsa ve maddi olarak zorlanmazsan değiştirebilirsin. Hayırlı olsun
Ay o kadar haklısın kiBen koltuklarımı ve yatağımı temizletip dip köşe temizlikle kullanmaya devam ettim. Onun değersiz kıçı için yeniden masraf yapamam
Ben 3 ay önce boşandım.Ayni evde aynı eşyalarla yaşıyorum.Evi de esyalari da değistirmek istedim.Ama ekonomik şartlar gözümü korkuttu.Ayrica kızımin psikoloğu "mümkünse evinde odasında yaşamasi iyi olur"dedi.Zateb eşyaların çoğunu ben almıştım.yillarca işsizdi herseyi ben ödedim.Aynen devam ediyoruz.Her yerde fazla anı var ama çare yok.Tek maaşla ucu ucuna yaşıyoruz.Ben uzun yıllar aynı eşyalar ile yaşadım. Ki kendisinin aldıkları da vardı. Tepe tepe kullandım.
Benim içimde hiç bir duygu yoktu, nefret bile.
Bizim anılarımız yok pek ama mesela hep oturdugu otururken de benimle asla konusmadigi bir koltuk vardı. O bana biraz acı veriyor belki yerini,örtusunu falan degisirim kizlarin dedigi gibiBen 3 ay önce boşandım.Ayni evde aynı eşyalarla yaşıyorum.Evi de esyalari da değistirmek istedim.Ama ekonomik şartlar gözümü korkuttu.Ayrica kızımin psikoloğu "mümkünse evinde odasında yaşamasi iyi olur"dedi.Zateb eşyaların çoğunu ben almıştım.yillarca işsizdi herseyi ben ödedim.Aynen devam ediyoruz.Her yerde fazla anı var ama çare yok.Tek maaşla ucu ucuna yaşıyoruz.
Nevresim yorgan yastik ne varsa onlari degistirdim sadece.Daha iyi geldi.Belki konu sahibi de yapar.
Valla bizimde öyle bir koltuk var.Köşe koltuğun uzun tarafi.Size cevap yazarken kızım kucağımda bu koltukda yatıyoruz :)) ilk başta çok taktım ama artik Hiç umurum değil kızımın eğitimine harcıyorum parayi mecburen.Bizim anılarımız yok pek ama mesela hep oturdugu otururken de benimle asla konusmadigi bir koltuk vardı. O bana biraz acı veriyor belki yerini,örtusunu falan degisirim kizlarin dedigi gibi
Dua edicem size de,Allah gectigimiz yoldan daha güzel yollar açsın önümüzeValla bizimde öyle bir koltuk var.Köşe koltuğun uzun tarafi.Size cevap yazarken kızım kucağımda bu koltukda yatıyoruz :)) ilk başta çok taktım ama artik Hiç umurum değil kızımın eğitimine harcıyorum parayi mecburen.
Koltuk şalı alabilirsiniz yeni kirlent kiliflari vs.
Ev, eşya, mekan değişse de anıları unutmak için zaman lazim galiba bana da size de.
Bana zaman herseyin ilacı yazmışti bir arkadaş.Bekliyorum.bakalim.Allah büyük
Haklısınız her zerresi benim emegimle valla. Enerji olayına da inanıyorum kendisi çok asabi,sürekli şikayet eden biriydi evden gittiginde bile evimdeki degisimi hissettim. Yarin ilk isim adacayi almakYa bu mesele çok kişisel aslında. Kimi ilişki vardır, kişi her eşyasında her metada o ilişkiye dair anılarla karşılaşır, kimisi de vardır ki o eşyayla ilişkinin hiç alakası yoktur. Eğer eşyalar odalar va size eski ilişkinizi hatırlatıp sizi depresif bir hale bürümüyorsa gayet de kalabilir bence. Ne diye eşyalarınıza küsesiniz ki. Binbir emekle alın terinizle aldınız. Adamın biri hayatınızda üç gramlık yer kaplayıp silinip gitmiş. Eşya ise sizin emeğiniz. Ben olsam eşyama yüz çevirmem sanırım. Ama adaçayı sirke va yapabilirsiniz enerjisini tazelemek için
Amin hepimize insallahDua edicem size de,Allah gectigimiz yoldan daha güzel yollar açsın önümüze
Evi sirkeli suyla yıkamak da iyi geliyor. Ben negatif enerjiyi aldığına inanıyorum.Haklısınız her zerresi benim emegimle valla. Enerji olayına da inanıyorum kendisi çok asabi,sürekli şikayet eden biriydi evden gittiginde bile evimdeki degisimi hissettim. Yarin ilk isim adacayi almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?