Ayrılık sonrası ev/düzen

Ablası evdeki her şeyi sirkeli su ile sil. Adamın elininin izi kalmasin hiçbir yerde. Kapı kolları, elektrik düğmeleri. Hatta hızını alama çamaşır suyu ile dezenfekte et. Adamin enerjisini evden at yani.

Eşyalar seninmiş zaten. Adamın eve bir böcek gibi girip bir süre durduğunu, senin de yakaladığın yerde kafasını ezdiğini farz et. Senin koca böcek bile olamaz ama farzı misal yani.

Böcek girince eşya değiştirmiyoruz biz. Temizleyip geçiyoruz sen de öyle yap.

Sadece havluları değiştirebilirsin. Elini yüzünü silmiştir. Onları at. Yeni havlu al..başka şeye gerek yok.

Yine Boleynn ve yine ss alıp kötüleşdigimde, kendimi kahrettigimde açıp okuyacağım yazıları seviyorum seni. Bugun sirkemle adacayımla hazırım

Eşyaları değiştirmem ama tablo, biblo alırım, kanepe şalları oluyor renkli. Onlardan alırım. Kırlent alırım yine otantik. Ama temelde pahalı tutacak eşyaları asla değiştirmem, cıvıl cıvıl halı, perde avize falan alınabilir yani. Ama bir koltuk takımı almam mesela

Aynen renkli fon perde de ekledim suan listeye harika fikir

Bence değişikliği önce kendinize yapın bi alışveriş yapmak yeni bir elbise almak bile insana iyi gelir saç kestirmek yada boyatmak çok iyi gelir mesela . Sonra evde ufak değişikliğe gidin mesela . Bir koltuğun dahi yeri değişse fark edilir bir durum o bile insana iyi gelir . Evde mesela boyayla ,kılıfla bütçeyi aşmıyacak şeylerle değişime gidin . Varsa bayan arkadaşlarınız kalmaya gelsin film falan izleyin .

Eşyalar zaten seninmiş. Onunla hatırası yok. Zamanla küçük, estetik değişikliklerle evin havasını değiştirebilirsin. O yüzden sen eşyayı bırak önemli olan senin kendi kafan. O yüzden parayı, masaya sandalyeye verme, kurslara, tatillere, gezilere, kamplara, turlara ver. O evde çok güzel arkadaş toplantıları, film geceleri vs yap. Sosyal ol. Bir süre sonra eşyalarda zaten olmayan izinin bile silindiğini göreceksin. Yeni anılar yükle daha iyi

Dogru söylüyosunuz tesekkur ederim

Siz sanırım aynı evdesiniz.Ben eşyaları alıp çıkmıştım,ben ödemiştim çünkü..Evde onun koltuğu belliydi,sehpayi da devamlı o kullanıyordu.O sehpayi ve sırf o birinde çok oturdu diye koltuk takımını bırakacaktim ama bırakmadım vazgeçtim.Yeni evde sandığımin aksine hiç etkilemedi beni ikisi de.Yatak da zaten dediğiniz gibi pek yatmadigi için benim gibiydi.Yani ben belki ev ayrı olduğu için etkilenmedim ama aynı evde devam etseydim sanırım konumlarında değişiklikler yapardım.

Umrunda değilse hiç düzenini bozma.Ben nişanlım için aldığım ceyizleri eşimle evlenince evimde kullandım Sonuçta ben de manası olan bir anısı yoktu.

Önemli olan zihin ferahlığı. Yeni hayatınız hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Eve gelecek olursak da diy projeleri yapabilirsiniz fazla masraf yapmadan farklı hava yakalayabilirsiniz.
Belki mobilyalari boyamak olabilir belki tabak bir duvar süsü belki de bir duvar dekorasyonu...

Ne masraf yapacaksin Allah aşkına. Devir ekonomi devri. Kuaföre git sacinda değişiklik yap. Veya yeni kıyafetler al. Iyi hissetmek icin buyuk kalem masraflara gerek yok esya mesya. Veya dekoratif objelerle eve renk katabilirsin

Evet evi taşıyamadım,isyerime cok yakın diye

Evet evi taşıyamadım,isyerime cok yakın diye
Bir üyenin de söylediği gibi birlikte zaten pek anınız yokmuş güzel anılar yükleyin o eşyalara,hiç sorun olmuyor kullanın gitsin yerlerini değişirsiniz örtü fln serersiniz

Şu an durumunuz müsait değilmiş o yüzden ufak tefek değişiklikler iyi gelir size. Koltuk için streç koltuk örtüleri var yeni gibi oluyor daha yeni aldım bende. İnce halılar var gayet uygun onlardan alabilirsiniz. Evi boyatırsınız bir iki güzel tablo mis gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…