Silme suyuna katayımEvi sirkeli suyla yıkamak da iyi geliyor. Ben negatif enerjiyi aldığına inanıyorum.
Kapıları, özellikle dış kapıyı da sirkeli su ile silin.Silme suyuna katayım
Yaa , bunu ilk defa duyuyorum tamam yapayımKapıları, özellikle dış kapıyı da sirkeli su ile silin.
Görgüsüz eşşek işte!Keske evde biraz esya bıraksaydı bende paramparca etseydim. Kumbaradaki bozuk paralara kadar götürdü
Yine Boleynn ve yine ss alıp kötüleşdigimde, kendimi kahrettigimde açıp okuyacağım yazılarıAblası evdeki her şeyi sirkeli su ile sil. Adamın elininin izi kalmasin hiçbir yerde. Kapı kolları, elektrik düğmeleri. Hatta hızını alama çamaşır suyu ile dezenfekte et. Adamin enerjisini evden at yani.
Eşyalar seninmiş zaten. Adamın eve bir böcek gibi girip bir süre durduğunu, senin de yakaladığın yerde kafasını ezdiğini farz et. Senin koca böcek bile olamaz ama farzı misal yani.
Böcek girince eşya değiştirmiyoruz biz. Temizleyip geçiyoruz sen de öyle yap.
Sadece havluları değiştirebilirsin. Elini yüzünü silmiştir. Onları at. Yeni havlu al..başka şeye gerek yok.
Eyvallah ablası ben de seniYine Boleynn ve yine ss alıp kötüleşdigimde, kendimi kahrettigimde açıp okuyacağım yazılarıseviyorum seni. Bugun sirkemle adacayımla hazırım
Eşyaları değiştirmem ama tablo, biblo alırım, kanepe şalları oluyor renkli. Onlardan alırım. Kırlent alırım yine otantik. Ama temelde pahalı tutacak eşyaları asla değiştirmem, cıvıl cıvıl halı, perde avize falan alınabilir yani. Ama bir koltuk takımı almam meselaKızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Eşyalarla bir anımız yok yani,tek bir güzel anımız olmadigi gibi..
Onun tarafından gelen çeyizlik yazma, havlu vs imkanı olmayan evleneceklere dğıtacam.
Ne dersiniz evimde de birkaç değişiklik iyi gelir mi ? Yoksa o hiç olmamiş gibi eski esyalarımla devam etmek daha mı iyi?
Sdffdsddddsallah affetsin sesli güldüm.... Yürü be reissss, eline sağlık
Aynen renkli fon perde de ekledim suan listeye harika fikirEşyaları değiştirmem ama tablo, biblo alırım, kanepe şalları oluyor renkli. Onlardan alırım. Kırlent alırım yine otantik. Ama temelde pahalı tutacak eşyaları asla değiştirmem, cıvıl cıvıl halı, perde avize falan alınabilir yani. Ama bir koltuk takımı almam meselaEki Görüntüle 3121561
Bence değişikliği önce kendinize yapınKızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Onun tarafından gelen çeyizlik yazma, havlu vs imkanı olmayan evleneceklere dğıtacam.
Ne dersiniz evimde de birkaç değişiklik iyi gelir mi ? Yoksa o hiç olmamiş gibi eski esyalarımla devam etmek daha mı iyi?
Dogru söylüyosunuzEşyalar zaten seninmiş. Onunla hatırası yok. Zamanla küçük, estetik değişikliklerle evin havasını değiştirebilirsin. O yüzden sen eşyayı bırak önemli olan senin kendi kafan. O yüzden parayı, masaya sandalyeye verme, kurslara, tatillere, gezilere, kamplara, turlara ver. O evde çok güzel arkadaş toplantıları, film geceleri vs yap. Sosyal ol. Bir süre sonra eşyalarda zaten olmayan izinin bile silindiğini göreceksin. Yeni anılar yükle daha iyi
Siz sanırım aynı evdesiniz.Ben eşyaları alıp çıkmıştım,ben ödemiştim çünkü..Evde onun koltuğu belliydi,sehpayi da devamlı o kullanıyordu.O sehpayi ve sırf o birinde çok oturdu diye koltuk takımını bırakacaktim ama bırakmadım vazgeçtim.Yeni evde sandığımin aksine hiç etkilemedi beni ikisi de.Yatak da zaten dediğiniz gibi pek yatmadigi için benim gibiydi.Yani ben belki ev ayrı olduğu için etkilenmedim ama aynı evde devam etseydim sanırım konumlarında değişiklikler yapardım.Kızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Umrunda değilse hiç düzenini bozma.Ben nişanlım için aldığım ceyizleri eşimle evlenince evimde kullandımKızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Evet evi taşıyamadım,isyerime cok yakın diyeSiz sanırım aynı evdesiniz.Ben eşyaları alıp çıkmıştım,ben ödemiştim çünkü..Evde onun koltuğu belliydi,sehpayi da devamlı o kullanıyordu.O sehpayi ve sırf o birinde çok oturdu diye koltuk takımını bırakacaktim ama bırakmadım vazgeçtim.Yeni evde sandığımin aksine hiç etkilemedi beni ikisi de.Yatak da zaten dediğiniz gibi pek yatmadigi için benim gibiydi.Yani ben belki ev ayrı olduğu için etkilenmedim ama aynı evde devam etseydim sanırım konumlarında değişiklikler yapardım.
Bir üyenin de söylediği gibi birlikte zaten pek anınız yokmuş güzel anılar yükleyin o eşyalara,hiç sorun olmuyor kullanın gitsin yerlerini değişirsiniz örtü fln serersinizEvet evi taşıyamadım,isyerime cok yakın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?