Ayrılık sonrası evde kaldım depresyonu :)

İlk sevgilim üniversitenin ikinci yılında olmuştu, 1.5 sene sonunda beni aldattı hem de sınıf arkadaşımla
2. sevgilim 3 sene sürdü, nişanlanmıştık, evlilik tarihi bir türlü belirlenemedi. İş beğenmezdi, tüm hayali benim okulumu bitirip mimar olup güzel bir iş bularak evi geçindirmemdi. Ben okulu bırakınca o da beni bıraktı.
3. sevgilim kendimden 5 yaş küçük biriydi okula geri döndüğüm dönemde bana ilgi gösteren ilk kişiydi, bodoslama ilişkiye daldım. 2 ay sonra kavga dövüş ayrıldık. (dövüş derken adamın kafasına çizmeyle vurdum şaka değil yani)
4. sevgilim eski flörtlerimden biriydi, geldi af diledi. Şans verdim. 1 sene sürdü, yıldönümünde öküzlerin şahı olduğunu gözüme gözüme sokunca kavga ettik. Benden zaman istedi, herşeyi toparlayıp gelecem dedi, gelmedi.
5. sevgilim, tüm bu saydıklarımın üstüne geldi. Çektirmediğim eziyet kalmadı, sen de diğerleri gibisin çekip gideceksin diye tam 6 ay süründürdüm onu. Pes etmedi. 6 ayın sonunda görüştük ilk defa, o gün elimi tuttu, halen de bırakmadı. Evliliğimizin 6. ayındayız
Bu arada 31 yaşında evlendim, 28 yaşındayken şu anki eşimi tanımıyordum henüz
Demem odur ki, umudunuz kaybetme, olacağı varsa istesen de istemesen de, olmayacak diye dirensen de yine de oluyor. Yeter ki karşına çıkan insan doğru insan olsun

haklısın kesinlikle.. bir daha kendine kriter belirle ve o kriterlere uymayanla görüşme..
mesela askerliğini yapmamış işini oturtamamış insanla ilişkiye hiç başlama zaten 28 yaşındasın bir de bunları mı bekleyeceksin. ben de 32 yaşımda evlendim 33 yaşındayım çokta acele edip atlama zaten

Eğer 20 21 yaşında olsaydım sebep olmasa da engelim olmasa en az 3 5 yıl beklerdim ama bu yaşta beklemek çokta mantıklı değil ve kesinlikle kriterime uymayan insana dahi asla iş güç yapar askerlik sorun değil demeyeceğim bu benim en büyük hatamdı

7 8 aylık bir ilişkide hemen evlenmemek daha mantıklı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…