ayrılık sonrası herkes mi böyle..

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
cok yeni bi ayrılık oldugu için mi böyle...neden bu ıstırabım..bitince ohh diyecegim sanmıstım neden içim yanıyor..suan da beni acıtan 20 gün sonra düğünüm olacakken hayal kırıklıgına ugramanın acısı mı yoksa sevdiğini kaybetmenin mi acısı..hakkımda vereceğim kararın dogru olduguna inanarak verdim offf cok korkuyorum..ya yeni acılara yelken mi acıyorum...unutulur biliyorum ama benim ruhumu dinleyip söylediklerimi anlayıp benimle delicesine hayatı yasayacak bi insanı bulmak 23 yasına göre artık geç gibi..yani evlenmek istemiyordum derken derken neden suan da gönlümce bir eş bulabilirmiyim ki diye düşünüyorum ki....

arkadaşım üzgünüm ama bence senin yaşadığın acı kurduğun hayallere ve özlemini duyduğun mutluluğa ulaşamayacak olmanı artık biliyor olmanın acısı mirmirmirmiryoksa sevgilin gitmiş vs değil sorun. Ayrıca 23 yaş geç değil ama erkende değil a.s

ecemsi asla üzülme lütfen.yaşın daha çok genç.bende ayrıldım 18 gün oldu bugün.hala çok seviyorum.ve barışıcağım günü bekliyorum.sen neden ayrıldın.tam anlatmamışsın sebebini.

ecemsi asla üzülme lütfen.yaşın daha çok genç.bende ayrıldım 18 gün oldu bugün.hala çok seviyorum.ve barışıcağım günü bekliyorum.sen neden ayrıldın.tam anlatmamışsın sebebini.

canım arkadaşın konusu var nişanlım bana vurdu diye yine aynı kategoride
benım arkadaslarımın çoğu hayatının aşkını 24,25 yaşında buldu, işyerınde sevdıgım bır ablam var 29 yaşında evlenmiş ve mutlu, oda arkadaşım 27 yaşında sevgilisinden mutlu olmadığını düşünerek ayrıldı hiçte ümitsiz değil, üstelik mesleğinde var ve gayet sosyal bir meslektesin, şu an şoktasın bence ondan
hatta burada sade kahve konu açmıştı 26 yaşındaydı sanırım ona bile herkes erken dedi
arkadaşım 23 yaşın neresi erken değil, Allah yazdıktan sonra, ben 23 yaşındayken master , iş bunların derdindeydim evlilik son düşüncelerim içindeydi, şimdi 25 e girdim ama ümitsiz değilim, yaşımız kaçmasın diye önümüze gelen adamı sevelim mi, burada sade kahvenın konusunda çoğu kişi 28,29 yaşında evlendiklerini ama çok mutlu olduklarını söylemiş
canım kararından eğer pişman değilsen yaş en son takacağın şey olsun, psikolojik olarak kendinde telkinde bulun, sonuçta hafif bir olay değil
bunları da yaşaman gerekiyormuş sanırım

23 yaş neden geç olsun ya? benim sınıf arkadaşlarım filan o yaşlardayız çoğunun da erkek arkadaşı yok kimse de problem etmiyo

evlilik bu iyi düşün
istemiyosan yaşından dolayı geç kalmış olmazsın
40 yaşına gelmiş evlenmemişler var
daha çıtırsın opuyorumnanaktan

ecem bence en mantıklısı oldu hiç üzülme ve evlilik için geç kaldım gibilerinden düşünme.. sana vuran bir adamla nasıl beraber olabilirdinki nasıl ona güvenebilirdinki biliyoruz konunu bence en doğrusunu yaptın tatlım..üstelik yaşın henüz erkenki bende evlenebilirmiyim die düşünüyorsunki?? zaten evlenmekte zorunda değiliz inan bana çoğu arkadaşlarımız keşke hep bekar kalsaydım diyordur yani evlenen taç takmıyor tatlım.. bende 25 yaşındayım ve bende 4 ay önce 5 yıllık birlikteliğimi bitirdim evet başta insan çok çok zorlanıyor ama kalp değilde mantığı inlemeye başlayınca inan sende kendine hakvermeye başlıyorsun... Yalnız değilsin bizler burdayız unutma....

Bu acelenizi anlamıyorum,23 yaş bence evlilik için erken bir yaş,hiç birşey için geç kalmış sayılmazsınız.
Acılarınızda zamanla kabuk bağlayacaktır.
Ne kadar az düşünürseniz,okadar az üzülürsünüz
Kafınızı başka şeylerle meşgul edin,zaman herşeyin ilacı

23 yaş..lmaz: daha çok erken bence ya hayat bu nezaman ne olucağı belli olmaz böyle düşünürsün ama karşına öyle biri çıkarki bugün seni bukadar üzen olaylar aklına bile gelmez..
Yaşınıda dert etme sakın,hayatını yaşa.. Herşey zamanla olur,acele etmeye gerek yok
Ayrılık kararını almışsan demekki gitmeyen yürümeyen bişeyler vardı,hayırlısı buymuş demekki,sonradan pişmanlık yaşamaktansa bişeyleri görüp bu kararı alman yerinde olmuş bence
yerimseniben

nişanlanıp evliliğe çok yaklaşmışken 23 yaşın aşkı bulmak için geç olduğunu düşünmen çok normal :)
ama emin ol ki geç deil...
ve şu anda böyle düşünmen gayet doğal.kolay deil,bir çok hayalin,umudun vardı.
şimdi kendini sudan çıkmış balık gibi hissediyosundur.
zamana ihtiyacın var,zamanla acın hafifleyecek.

ecemsi daha çok gençsin bence, hoş benden büyüksün :) ama nedir bu acelen.. şahsen ben bu kadar erken bulmasaydım onu asla ama asla evlenmek istemezdim 27-28 den önce!!! hem demek ki hayırlı değilmiş ki Allah sana onun gerçek yüzünü göstermiş, sen şanslı bir insansın ve de çok güçlüymüşsün bravo. Her ayrılık acıtır, ister sen terket, ister o terk etsin bir süre acı çekilir. Sonuçta yapılan planlar, kurulan hayaller herşey toz olup gider ve bu zordur. Zor olacak ebette. Kendini rahat bırak üzül istiyorsan ağla zırla.. Ama püüff bi bakmışın yerinde yeller bile esemeden bi başkası çıkmış karşına :) Yeniden seveceksin. yeniden tanıyacaksın. 23 ne ki? Ayrılık acısı senin de söylediğin gibi geçicidir. Geçmeyeni görmedim :)

20 gun sonra evlenmeyi duslerken ayrılmak uzucu ve senin uzulmen ısdırab cekmende cok dogal.. ayrılık sebebini bilmiyorum ama umarım hayırlı olur hakkında

aaaaaaa üzüldüm ayrılık kararından eminmisin ben konuna mesaj yazdım hatırlıyorum o konuda sizinde yanlısınız vardı cok üstüne gitmiştiniz bence siz bu ayrılık kararını tekrar gözden gecirin düğüne 20 gün kalmıs :1shok:

ben kendimi bir yerlerden atayım o zaman canım
bende boşandım ve yaşım 23 değil anla yani
ama aşk mı her zaman :lepi:

canım 23 yaş nedir ki bence evlilik için erken bile önünüze bakın evlilik nasılsa yapılır evlenmiş olmak için evlenmeyin gençliğinizin kıymetini bilin ölüm acısı bile gün gelip külleniyor unutursun canın sağolsun .Sırtından yumruklamayacak biri mutlaka karşına çıkacaktır acele etmeden hayatına yön ver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…