Ayrılık sonrası psikoloji.. herkes mutlu sen mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gifgirl35

Ziyaretçi
Ablamın ilişkisini düşünürken kendimi unuttum.. Onu artik kendi haline bıraktık..

Bende 15 gün once erkek arkadaşım ile ayrıldık. 4 yıl görüştük ama olmadi. Hani derler ya olmayinca olmuyor diye.. Hep bir şeyler eksik ve tartismalardan dolayi bir birimize olan güvenimiz inancimiz kalmadi. Ama hep bir birimizi ceken biseyler vardi.. belkide el ele tutusma gezme duygusallik...

Şu an arkadaslarima bakiyorum herkes mutlu sevgilisi ile ama ben.. telefona bile dokunmak istemiyorum.. ne bir mesaj ne bir arama.. sanki hayat durmus gibi hissediyorum....
İçimi dökmek istedim

Zamanla geçer
Seni anlıyorum .alışkanlık oluyor .günaydın msjları kalpler vs vs
Ama dediğim gibi zamanla geçecektir
Şu an çok yeni
Bence eski sevgilini görebileceğin bütün hesaplardan sil .ysni onu yoksay
Profiline girme asla
Dayan yani
Unutmanı kolaylaştırır
Ayrıca başka insanların sorunlarına odaklanman kendi sorununu unutturabilir.ben bu yöntemi yaparım kendimde ve çok işe yaramıştır

Her kayıp sonrası yas tutma sürecinin olması gayet normal. 4 yıllık bir ilişkiyi hemen unutup hayatına normal devam etmen asıl garip olurdu. Burada kilit nokta yas sürecini uzun tutmamak.

Zorlamanın anlamı yok artık demekki. 4 senedir bitmediyse kavgalar fazla zorlamamak lazım.
Üzülmeniz gayet normal,zamanla gececektir. Beni arasın,mesaj atsın beklentisinde olmazsaniz,enerjiniz yüksek olur ve o kişiyi büyütmezsiniz.
Insanlara da aldanmayın fazla bazısı sadece mutlu gözükür. Tabi bu da bir yetenek :)

Ablanız ve eniştenizin ilişkisinden kurtulmuş olmanız güzel.
Gerçi keşke sayfalarca yapılan yorumlara bi cevap verseydiniz.

Herkes sevgilisinden ayrı ve mutsuz olsa daha mı iyi hissedeceksiniz? Bence kendi yolunuza bakın. Neden ayrılmıştınız tam olarak?

Valla öyle bir dünya yok kimse mutlu değil herkes idare ediyor kaldı ki burada ne dertler okuyoruz herkesin mecburiyetten sürdüğü yaşamlar var bolca. Ha keza ben de mutlu değilim ama yaşıyorum.
Sizin bu süreç geçecektir, dört sene zaten girmiş daha fazlası gitmesin. Bolca sosyalleşin.

Kafa yapılar uyusmuyordu. Guzel geziyorduk egleniyorduk sanki alışkanlık gibiydi

Çünkü hayatının %90 ını doldurduğun bir durumdan vazgeçtin o yüzden şuan hayatının %90ı boş ve sıradan geliyor. Ne kadar yanlış yapıyoruz aslında. Bir parçamız değilde, bütünümüz yapıyoruz onları. Sonrada dımdızlak hissediyoruz. Tavsiye,
Geçer canım. Kararlı olduğun için şanslısın. Net hissettiğin hiçbir durumdan sonrasında pişman olmazsın. Bazıları bu boşluga dayanamayıp hemen bir mesaj atıyorlar. Sanıyorlar ki ben hala çok seviyorum onsuz yapamıyorum ben hata yaptım vs.. Sonra ya reddedilip bunalıma giriyorlar ya da evlenip sonsuza kadar o adamları çekiyorlar. Çünkü 4 yıldan sonra barışınca ne yapılabilir? Bir 4 yıl daha görüşemezsin evlenirsin artık.. O yüzden hislerinin normal oldugunu bil. Arkadaslarınla iyi vakit geçirmeye calış, filmler seyret, kitaplar oku, gez dolaş.. İlla ki bir erkeğe ihtiyacımız yok iyi hissetmek için. En azından bir süre

Bu sadece bir süreç geçecektir. Üzül ağla üzüntünü de içine atıp bastırma. Zamanla üzülmeyi de bırakacaksın hersey daha güzel olacak.

Sezen aksunun dediği gibi geçer geçer daha öncekiler gibi.Zamanla her şey geçicek inşallah.İnan boylesı daha hayırlı.

ben bu üyeye inanmıyorum ya.

ya erkek bizden taktik almaya çalışıyor kardeşim/ablam diye konu açıyor.

ya da erkek kardeşine takıntılı bir abla.

şu an ayrılan da ya erkek ve kendisi için açmış bu konuyu, ya da erkek kardeşi için açmış..

Kazen çözer bu işi. bu hesabın multiple üyeliği olduğundan şüpheleniyoruz. daha önce de görümce ağzından konular açan bir hesap vardı. bizi aydınlatırsan o mu diye biz de boşa çenemizi yormayalım.

Bu duruma kendinizi siz sürüklüyorsunuz
3 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti
Zerre üzülmüyorum,aksine çevremdeki herkesten daha mutlu,pozitifim
Evrene pozitif mesajlar yollayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…