Ayrilik sonrasi .. yardim

Ben ailemi ezemezdim. 1 yıl emek verdik diye devam etmesi diye bişe olamaz bence, uzun bir süre değil ki 1 yıl

aranizda ayni seyleri yasayan var mi? ben hep o uzulmesin kirilmasin hasta olmasin diye devam ettim. tabiki sevdim sevmesem zaten dayanamazdim . simdide arkadaslarina o kiz beni hic sevmedi vicdansiz diyor. cok gururma dokundu . ben onun icin neler yaptik iyiligi icin . ama simdi gormezden geliyor ama iyi degil. acaba vicdanimi kullaniyor ben saglikli dusunemiyorum. bir sey olacak diyede cok korkuyorum

hazır ayrılmışsın.. bırak öyle kalsın.. bulaşma bir daha.. bir dargın bir barışık ilişkiden hayır gelmez.
o kim oluyor ki ailenin müsaade ettiği şeyleri kısıtlıyor.. aranızda nişanlılık, evlilik olursa neler yaşayabileceğin ortada..
zaten aileler onaylamıyorsa vardır bir bildikleri, gördükleri...

derse desin ya .. boşver sen kendini bilmiyor musun? insanların ne düşündüğünü de önemseme. kendi hayatına bak...
yaşın daha küçük belli...

Bir yıl kavga gürültü çekmişsin, bi ömür çekebilecek misin?
En doğrusunu yapmışsın, hele ki aileni çiğneme sakın.

Beni korkuttunuz..
Bende bu üzersem ben çıkıcam hayatından lafını duydum..
Bence sizde istemiyorsanız dönmeyin..
Onun bir yılınızı geçidiniz ama ailenizle arkadaşlarınızla daha çok ..
Hakkınızda hayırlısı olsun

sagolun insallah.. ben atlattim ama o atlatamayacak gibi. uni baslayacak umuyorum o zamanatlatir ve de daha fazla benimde aklima girmeye calismaz

19 yasindayim ilk iliskim ilk ayriligim oldu .

ilk ilişki, ilk ayrılık..
acı verir hep.. unutamayacaksın sanırsın...
onun gibisi yok sanırsın..
ama emin ol seni mutlu edecek birileri dışarda..
kimseye mahkum değilsin..

elbet üzüleceksin, belki bikaç ay sürecek..
ama sonra acı çekmektense uzatmalı bir ilişkide..

her gün ağlayacağına 1 gün ağla canım
boşver millet 20 yıl evli kalıyor da boşanıyor
1yıl dediğin nedir ki..

sagolun insallah.. ben atlattim ama o atlatamayacak gibi. uni baslayacak umuyorum o zamanatlatir ve de daha fazla benimde aklima girmeye calismaz

İnşALLAH atlatır..
Başlarsanız daha çok bağlanma ihtimaliniz var..
Bende öyle oldu ama belli etmemeye çalışıyorum

19 yasindayim ilk iliskim ilk ayriligim oldu .
Canim benim bende 1 bucuk ay öncesinde 2 bucuk yillik iliskimi bitirdim o bitirdi daha doğrusu. Seni o kadar cok iyi anlıyorum ki.bizde iki bucuk yillik iliskide iki kere ayrildik baristik. Ama bn sunu fark ettim barisinca hic birsey eskisi gibi olmuo. Bnmde annm biliodu ve istemiyordu halada öyle bn bi sekilde onlara yalan soledim yine devam ettim iliskime. Cok seviyordum deliler gibi herseyim oydu. Cok ugrastim cok emek verdim cok hatasini gormezden geldim iliskiyi yaralayan hatalardi bunlarda. Sonra sacma bi nedenle ayrildik bn sinir krizi gecirdim bnm bogazimi sıkmasi ile. Bnde ona vurup ittirdim. Neyseki saçma sapan nedenlerle ayrildik cabalamk istemiyorum dedi bitirelim soğudum dedi. Ve bitirdik inan bna o günden sonra öyle yük kalktiki uzerimden. Deliler gibi sevdigim adam sana karsi duygularim azaliyo demisti bu laf yerle bir etti bni. Yeri geldi mi o kadar özlüyorum ki ama onu degil anilarimi özlüyorum. Bazen de öyle nefret ediyorum ki.. diyecegim o kendini kimsenin uzmesine izin verme. Yeri geldi mi annen baban kiyamio sana elin ogluda kim.. bn kndimi cok uzdum değişmeye clistim bu iliski icin ama olmadi..

Ailenin izin verdiklerine , O ne hakla izin vermiyor ..
Bosver ilerde daha cok sorun cikarir , 2 kere ayrilik yasamissiniz beliki olmuyor zorlamanin anlami yok.

Canım bana de dedi bir sans ver olmayacak eskisi gibi düzelecek dedi. Ailene cevrene söyleme dedi. ama yapamadım .. Olmayacak bende bılıyorum zor da olsa kabule

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…