- Konu Sahibi dagmeneksesi
-
aranizda ayni seyleri yasayan var mi? ben hep o uzulmesin kirilmasin hasta olmasin diye devam ettim. tabiki sevdim sevmesem zaten dayanamazdim . simdide arkadaslarina o kiz beni hic sevmedi vicdansiz diyor. cok gururma dokundu . ben onun icin neler yaptik iyiligi icin . ama simdi gormezden geliyor ama iyi degil. acaba vicdanimi kullaniyorben saglikli dusunemiyorum. bir sey olacak diyede cok korkuyorum
arkadaslar bir yillik bir iliskim vardi yeni bitirdim. cok kavgal gurultulu bir iliskimiz vardi. ben onu cok sevdim. onunda sevdigine inaniyordum. gecen haftalara kadar dusuncem buydu ama bazi seyler yasadik inancimi kaybettim. ailem iliskimiz biliyordu saygida duymustu ama son zamanlardan dolay birde kis boyunca ccok kisitlandim sevgilim tarafindan ailem musade verdigi seylere o izin vermiyordu. cok bunaldim son zamanlarda bu sebeplerden ayrildik. 4 gun oldu. ailem onu istemiyor artik. ben istemiyorum ama bir yilimizi verdik tekrar bir sans istedi vermedim cunku bir ayrilik daha yasadik onda da ayni sebeplerdei duzelecem dedi olmazsa bn kendim cikarim hayatindan dedi ama sozunu sadece 3 hafta tutabildi sonra basa sardik. artik guvenemiyorum guvencimi yerle bir etti. ailem decam edersen onunla bzi unut gibi laflar etti ayni sekilde yakin kiz arkadaslarimda. ama dayanmiyorum gercekten duzelir mi bilmiyorum cok bunaldim don diye yalvariyor sozler veriyor hastayim iyi degilim deyio vicdanimi dinlememi soyluyor napmaliyim
Beni korkuttunuz..
Bende bu üzersem ben çıkıcam hayatından lafını duydum..
Bence sizde istemiyorsanız dönmeyin..
Onun bir yılınızı geçidiniz ama ailenizle arkadaşlarınızla daha çok ..
Hakkınızda hayırlısı olsun
19 yasindayim ilk iliskim ilk ayriligim oldu .
her gün ağlayacağına 1 gün ağla canım
boşver millet 20 yıl evli kalıyor da boşanıyor
1yıl dediğin nedir ki..
amin canım hepimizi inşallahhaynen.. hele ki yaş henüz 19...
çoookkk yollar var daha önünde..
Allah iyilerle karşılaştırsın..
sagolun insallah.. ben atlattim ama o atlatamayacak gibi. uni baslayacak umuyorum o zamanatlatir ve de daha fazla benimde aklima girmeye calismaz
Canim benim bende 1 bucuk ay öncesinde 2 bucuk yillik iliskimi bitirdim o bitirdi daha doğrusu. Seni o kadar cok iyi anlıyorum ki.bizde iki bucuk yillik iliskide iki kere ayrildik baristik. Ama bn sunu fark ettim barisinca hic birsey eskisi gibi olmuo. Bnmde annm biliodu ve istemiyordu halada öyle bn bi sekilde onlara yalan soledim yine devam ettim iliskime. Cok seviyordum deliler gibi herseyim oydu. Cok ugrastim cok emek verdim cok hatasini gormezden geldim iliskiyi yaralayan hatalardi bunlarda. Sonra sacma bi nedenle ayrildik bn sinir krizi gecirdim bnm bogazimi sıkmasi ile. Bnde ona vurup ittirdim. Neyseki saçma sapan nedenlerle ayrildik cabalamk istemiyorum dedi bitirelim soğudum dedi. Ve bitirdik inan bna o günden sonra öyle yük kalktiki uzerimden. Deliler gibi sevdigim adam sana karsi duygularim azaliyo demisti bu laf yerle bir etti bni. Yeri geldi mi o kadar özlüyorum ki ama onu degil anilarimi özlüyorum. Bazen de öyle nefret ediyorum ki.. diyecegim o kendini kimsenin uzmesine izin verme. Yeri geldi mi annen baban kiyamio sana elin ogluda kim.. bn kndimi cok uzdum değişmeye clistim bu iliski icin ama olmadi..19 yasindayim ilk iliskim ilk ayriligim oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?