- 1 Ekim 2013
- 107
- 158
- 303
- Konu Sahibi therewillbeaday
İçimde boş bir umut var yani dilim boş diyor ama sevdiğim için içten içe umut ediyorum elimde olmadan. Fakat maalesef kabul etmesem de öyle bir ihtimal yok.
En yakın arkadaşım, dostum, sevgilimdi.. Nasıl kalbimden, aklımdan sileceğim? Zaman dışında bir çözümü yok mu? Sanki saat ilerledikçe ben daha çok üzülüyorum.
İçinde umut olunca belirsizliklerle unutmak zor oluyor ama eğer hayatına bakmak istiyorsun hedeflerin varsa unut vazgeç ben nasibe inanıyorum eğer nasibinde olsaydı devam ederdi bi şekilde ve eğer nasibinde varsa 10 senede geçse birleşirsiniz ama bunu düşünerek yaşanmaz şu an vazgeçme kararı vermişsiniz evet ilk bi kaç gün ya da bi kaç hafta çok zor olur ama bi süre sonra yeni hayatına onsuz devam etmeye de alışacaksın üzülme dünyanın kırk bin türlü hali var ben hep insan ilişkilerime bir gün onun hayatımda olmayacağını bilerek başlarım çünkü hiçbir şey olmazsa ölüm ayırıyor ama sürekli bunu düşünerek yaşasaydım kafayı yerdim şu an çok duygusal dönemindesin ama geçecek ve diyeceksin ki ben neler atlatmışım emin ol kendine özgüvenin cesaretinde artacak