Size öyle söyleyenlere sizde yüzünü bile gerçekten görmediği bir kadın için gözünün içine bakan sevgilisini kaybetmeyi göze alan adama nasıl güveneceğim demelisiniz bence. Sizin konunuzu hatırladım. Eski sevgiliniz o kadına bu devirde mektup falanda yazmıştı çakma romantik, hatta güya arkadaş olarak aynı kadınla halen görüşüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Burada aldatmasını herşeyi geçtim, bu adam insan olarak bile size saygı duymamışki, siz aynısını yapsanız ne yapardı acaba, ya da size affet diye akıl veren o arkadaşlar ona da aman sanalmış affet derlermiydi çok merak ediyorum. Size bir büyük olarak bir tavsiye vereyim , size siz aynısını yaptığınızda sizi affetmeyeceğini bildiğiniz hiç kimseye aileniz bile olsa ikinci şansı vermeyin. Siz kimseden daha az değerli değilsiniz. Her insanın ilişkisinde sıkıntı olur, hatalar olur , affedemezsen ayrılırsın, ama kimse karşısındaki insan ona karşı hata yaptı diye aldatma hakkına sahip değildir. Eski erkek arkadaşınızda mükemmel değildir eminim , o hata yaptığında siz başkalarında teselli arayıp sonrada pişkince o insanı güya arkadaş olarak hayatınızda tuttunuz mu? Cevabınız hayırsa sizin bu ilişkide suçlanacak bir tarafınız yok. Hayattaki her yaşanmışlık bir tecrübedir. Tecrübeler bizi biz yapar, giden yıllarınızı kayıp olarak görmeyin, yaşanması gerekiyormuş gibi düşünün, belki bu ilişkide yaşadıklarınız sizin ilerdeki hayatınızda yapacağınız tercihlerde doğru karar vermenize vesile olacak bilemezsiniz.