• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sonrası

Benden sana tavsiye geri dönme daha fazla mutsuz olma yoluna bak hak ettigin sevgiyi ilerde göreceksin insan kalbinin temizliğine göre yaşar hayatı senin hayatın da güzel olacak bekle sadece
Yok geri donmeyi dusunmuyorum zaten. Ayrilmadan once cok dusundum bunu sineye cekip devam edebilirmiyim diye yapamadim ne kadar cok sevsemde tamam dedim olmaz ayrilmam gerek boyle birseyi bana yapanla birlikte olamam surekli bu konu onumuze cikar diye dusundum. Careyi ayrilmaktan buldum.
Insallah dediginiz gibi olur tesekkur ederim yorumunuz icin.

Allah beterinden saklasın diyorum sadece bide aynı evin içinde olup daha zor sureclerden geçseydin bide öle düsün olur mu.. ailen varsa yanında hersey atlatırsın Allahın izniyle.. suan seni elbet gecmis 6 sene için sabretseydinsöle etseydin diyenler emin ol olacaktır o sözleri dinleme olur mu bi ablan olarak sana tavsiyem

Oyle dusunmeliyim sanirim. Yani bana boyle bir kotuluk yapmasina ragmen surekli kendime ben nerde hata yaptim diye sorup durdum :KK43: sanirim once kendimi duzgunce toparlamam gerek birkac gunde birkac kilo verdim zombi gibi oldum resmen kendimi duzeltmeye bir yerden baslamaliyim
Her ilişkide hatalar olur.Yapmış olabilirsiniz normal bu.Ama bunun sonucu aldatma olmamalıydı.Evet bir yerden başlamalısınız.İlk başta zor gelecek.Zaten sadece başta zor gelecek;)

Ben gecen hafta Red ettiğim kişinin haksizliklarina tehdidlerine ailem ve cevrem den 2 arkadasimin rahatsız edilmesine maruz kaldim. Emin olun Allahın izniyle gececek bun süreçler sadece yanınızda gercekten dost olan kendine sölenen 2 söze inandim arkadinizdan atıp tutmayan insanlar olsun yeterli cünkü bu zor sürecte sadece gercek dostlara aileye ve kendine ihtiyacınız olacak Rabbim yar ve yardımcınız olsun hersey insan için insanin basima geliyor bunu unutmayın
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Sizde baya zorlu bir surecten gecmissiniz. Gecmis olsun.
Amin. Hepimizin insallah.

Allah beterinden saklasın diyorum sadece bide aynı evin içinde olup daha zor sureclerden geçseydin bide öle düsün olur mu.. ailen varsa yanında hersey atlatırsın Allahın izniyle.. suan seni elbet gecmis 6 sene için sabretseydinsöle etseydin diyenler emin ol olacaktır o sözleri dinleme olur mu bi ablan olarak sana tavsiyem
Evet oyle diyenler oldu sonucta bulusmadi sanaldan aldatti ya niye buyuttun diyenlerde oldu o seni seviyordu yine sana tum kalbiyle donerdi diyenlerde oldu ama beni sevseydi baskasini dusunmezdi diye cevap verdim. Haklisiniz ayni evin icinde olsaydik daha kotu olurdu. Ben suan baska bir ulkedeyim o yuzden ailemlede birlikte degilim o da etki ediyor sanirim.
Insallah duzelirim yakinda

Her ilişkide hatalar olur.Yapmış olabilirsiniz normal bu.Ama bunun sonucu aldatma olmamalıydı.Evet bir yerden başlamalısınız.İlk başta zor gelecek.Zaten sadece başta zor gelecek:KK66:
Evet insallah dediginiz gibi sadece basta zor olur bu zorlu sureci atlatirim bende diyorum bunun sonucu aldatma olmamaliydi diye

Uzmana basvurmayi dusunuyorum acikcasi dusundugumden daha fazla etkiledi bu olay beni. Evet haklisiniz bende kendime diyorum evli olsaydin durum daha zor olurdu veya bu durumu ogrenmeyip evlenip aldatilsaydim daha kotu olabilirdim ama bazen iste kendime soz dinletemeyip uzuluyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim

kurban psikolojisinden çıkmanız lazım..
6 sene emeğim falan.. sonuçta güzel şeylerde yaşadınız birlikte. kendi içinizde buna teşekkür edin. heba olmuş 6 sene olarak düşünmeyin. sizde mutlu oldunuz sevdiniz sevildiniz tecrübe edindiniz. doğru insan değilmiş demek ki.
evlenseydiniz mutsuz olacaktınız oysa şimdi size bir şans verilmiş. yeniden sevip mutlu olma şansı.

Evet oyle diyenler oldu sonucta bulusmadi sanaldan aldatti ya niye buyuttun diyenlerde oldu o seni seviyordu yine sana tum kalbiyle donerdi diyenlerde oldu ama beni sevseydi baskasini dusunmezdi diye cevap verdim. Haklisiniz ayni evin icinde olsaydik daha kotu olurdu. Ben suan baska bir ulkedeyim o yuzden ailemlede birlikte degilim o da etki ediyor sanirim.
Insallah duzelirim yakinda
Dilerim hersey dahada guzel olur senin için sölenen sözlere takılma diyecem ama yine takılacak biliyorum olsun ailen uzaktalar olsalar onların varligi yeter.bide onlarda olmasa yanında emin ol cok üzülürsün bak ben bilmeden etmeden sölenen ardımdan sözlere inanİp sormaya tenezzül etmeden iler geri konusan insanların lafına nasil üzülüyorum duydukça.. diyorum ya ailemde yanımda olmasa idi.. onlarda tek bıraksaydın beni.. Ama iyi ki ailem var hem bölece dost dediklerimin gercek yuzunu görmüş oldum.

kurban psikolojisinden çıkmanız lazım..
6 sene emeğim falan.. sonuçta güzel şeylerde yaşadınız birlikte. kendi içinizde buna teşekkür edin. heba olmuş 6 sene olarak düşünmeyin. sizde mutlu oldunuz sevdiniz sevildiniz tecrübe edindiniz. doğru insan değilmiş demek ki.
evlenseydiniz mutsuz olacaktınız oysa şimdi size bir şans verilmiş. yeniden sevip mutlu olma şansı.
Iyi tarafindan da bakmaliyim dediginiz gibi sadece iste kendimi engelliyemiyorum saglikli dusunemiyorum sanirim :( tesekkur ederim yorumunuz icin.

Dilerim hersey dahada guzel olur senin için sölenen sözlere takılma diyecem ama yine takılacak biliyorum olsun ailen uzaktalar olsalar onların varligi yeter.bide onlarda olmasa yanında emin ol cok üzülürsün bak ben bilmeden etmeden sölenen ardımdan sözlere inanİp sormaya tenezzül etmeden iler geri konusan insanların lafına nasil üzülüyorum duydukça.. diyorum ya ailemde yanımda olmasa idi.. onlarda tek bıraksaydın beni.. Ama iyi ki ailem var hem bölece dost dediklerimin gercek yuzunu görmüş oldum.
Haklisiniz aile cok onemli iyiki varlar yoksa bende daha cok kotu olurdum.

Cok zor gerçekten. Aynilarini ben de yaşa dim. Ben evliydim de. Cok üzülüyordum bir gün eski eşimi o kadınla gördüm. Benim aldığım gömleğini giymiş kadınla o kadar mutluydu ki. Ben evde aglarken adamın zerre umurunda değildi. O gün güçlü olacağım dedim spora başladım kendime çeki düzen verdim. Zamanla benim de umurumda olmadı. İnan o mutlu mesut o kadınla keyif li zaman geciriyordur. Anıları düşünüp ağlama inan değmez.

Iyi tarafindan da bakmaliyim dediginiz gibi sadece iste kendimi engelliyemiyorum saglikli dusunemiyorum sanirim :KK43: tesekkur ederim yorumunuz icin.

yeni olduğu için.. 6 sene de uzun süre alışkanlık vardır.
ağlayın zırlayın ama yanıp yıkılmayın.

Cok zor gerçekten. Aynilarini ben de yaşa dim. Ben evliydim de. Cok üzülüyordum bir gün eski eşimi o kadınla gördüm. Benim aldığım gömleğini giymiş kadınla o kadar mutluydu ki. Ben evde aglarken adamın zerre umurunda değildi. O gün güçlü olacağım dedim spora başladım kendime çeki düzen verdim. Zamanla benim de umurumda olmadı. İnan o mutlu mesut o kadınla keyif li zaman geciriyordur. Anıları düşünüp ağlama inan değmez.
Sizde zorlu bir donemden gecmissiniz cok gecmis olsun.:( gercekten boyle kotu insanlar dunyada olmamali cok uzuluyorum bu tur seyler duyunca. Evet sanirim iyi anilarimizi dusunmemeliyim sadece kendimi uzmus durumda oluyorum
Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Back
X