- 7 Ocak 2016
- 17
- 2
- 86
- 36
- Konu Sahibi Sarperinannesi
-
cözülmicek sorunlarmi
bi meskuliyetin yoksa basademezsin.sevgi bitsede aliskanlik var aliskandiktan kurtulmak icinde saglam bir irade lazim
biz çözemiyoruz aslında seviyor biliyorum vazgeçemiyor o da nice ayrılıklar yaşadık ama yinede bi sorunu var evlilik
artık ciddi bakmamız lazım çevredekiler soruyor diyor e tamam evlenelim deyincede o kadar cesur değilim diyorevlilik derken?!
artık ciddi bakmamız lazım çevredekiler soruyor diyor e tamam evlenelim deyincede o kadar cesur değilim diyor
mantigin istiyorda iste aliskanliktan vazgecmek insani yaniltiyor ona ulasmak kolaysa dahada zoryoğun bir işte çalışıyorum ama yinede aklım sadece onda
haaa ay öyle desene canim ja :) bi an korktum
neye cesaret edemio senle bir ömüremi
birak gitsin ozaman hic biseye degmez arkasindanda üzülme onada degmez cünkü
bunun farkındayım ama cesaret edemiyorum daha kötü olmak ayrılık acısı onsuzluk...
ja smdi kestirip atip önüne bakcaksn
yada birgün inceldi yerde kopcak
Aşamadığımız bazı sorunlar nedeniyle ben de ayrıldım. Aslında ona göre bir sorun yoktu ama ben genel anlamda mutsuz olmaya başlamıştım. Zorlanacak bir şey yok. Hayatında bir erkek olmadan da pekâlâ yaşayabiliyorsun. Önemli olan iyi anlaşmak, mutlu olmak. Mutlu değilsen devam etmek çok saçma bana göre.
Bu aradaH E 'a selamlar
Yaşınız kaç ?artık ciddi bakmamız lazım çevredekiler soruyor diyor e tamam evlenelim deyincede o kadar cesur değilim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?