- 26 Ekim 2022
- 58
- 40
- 3
- Konu Sahibi pembekurk33
Merhaba iyi akşamlar herkese. Evlilik aşamasında olduğum ilişkim biteli 5 ay oldu. Tabiki evlenip boşanmak, nişan atmaktan daha zordur. Bu yüzden genelde kendimi böyle telkin ediyorum. Burda boşanan bir sürü hemcinsim var ve yazılanları okuduğumda gerçekten çok üzülüyorum. Özellikle çocuk meselesi ayrı bir sorumluluk. Yeni mezundum kısa sürede işe girdiğim firmadan evleneceğim gerekçesiyle ayrılmıştım (farklı bir şehire taşınacaktım). Maddi olarakta kayıplarım ekstra. Şuan iş bulamıyorum. Aileme yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ruhsal olarak hala toparlayamadım. Eski nişanlım bu süreçte bana karşı çok fazla haksızlık yaptığını, pişman olduğunu söyledi fakat bazı hataların ne yazık ki geri dönüşü yoktur. Nereden başlayacağım bilmiyorum. Nasıl sosyalleşeceğim, nasıl bir şeyler başaracağım. Her şey o kadar zor geliyor ki. Duygusal olarak çok zayıf hissediyorum. Bazen diyorum ki yaşadıklarını bir başkası yaşasaydı eğer asla arkasına bakmaz dimdik ilerlerdi. Psikolojik destekte aldım fakat her şey insanın kendi zihninde bitiyor. Bazen nişan törenim aklıma geliyor her anı. O kadar acı çekiyorum ki. Bunlar 1 kez yaşanmalıydı, büyük bir heyecanla diyorum. Ama eski nişanlım, nişan atıp tatillerde gezdi dolaştı. Elimdeki gelinliğie sadakam olsun ya da git sat naparsan yap dedi. Maneviyata fazla takılıyorum. İnanın kafamı susturamıyorum.