- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
canım çok fena ayrıldık.şizofren dedi hasta dedi nefret ediyorum senden dedi.arar mı ? ölüm sessizliği içindeyim şu an.sadece merak etsin 1 kere bile arasın istiyorum ama açmayacağım onun merakını gidermesine izin vermeyeceğim asla.çok aklı başında mantıklı düşünen biri asla aramam sormam dedi.bunlara rağmen arar mı?Sana bir şey diyeyim mi bak bu söylediğim kanıtlanmış onaylanmış bir durumdur. Şimdi sen böyle üzülüyorsun ağlıyorsun kendini yiyorsun ya boş yere , az bekle biraz zaman geçsin bak nasıl koşucak peşinden tabi o zaman sen ondan soğumuş iğreniyor olucaksın bu seferde o senin yaşadığını yaşıycak bu hep böyledir kimse inkar edemez sen bunu aklından çıkarma kendinide üzme bukadar. Bir erkek müsfettesi için aman yaa o kaybetti de geç
Evlenipte cocukla ayrilsaydiniz napardiniz acaba. Gencsiniz bekarsiniz uzulmeyin. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin.ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?
Yapma lütfeeen, çok aklı başında mantıklı biri olsa sana bu lafları söylermi ? İnşallah aramaz senin için o daha hayırlı olur çünkücanım çok fena ayrıldık.şizofren dedi hasta dedi nefret ediyorum senden dedi.arar mı ? ölüm sessizliği içindeyim şu an.sadece merak etsin 1 kere bile arasın istiyorum ama açmayacağım onun merakını gidermesine izin vermeyeceğim asla.çok aklı başında mantıklı düşünen biri asla aramam sormam dedi.bunlara rağmen arar mı?
yah he he güzel düşünmüşsünkardeş vallahi alınma ama ben senin ekşici troll olduğunu düşünüyorum artık
Bu arada su mesaja bir ekleme yapayım, bende seninle aynı durumdayım. Kafam bu aralar bozuk olsa da, haketmedıgımı dusunsem de dusunmemeye çalışıyorum. Kendini bir seylerle meşgul et ya da yakın arkadaşlarınla konus hıc degılse ıcını bosaltırsın..Ilıskınızın oluru yoksa kendine sosyalleşmek ıcın yapacak bir seyler bulman lazım. Herkes senin yasadıgını yasıyor, tek cozum dusunmemeye calısmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?