- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Aramadı. Evlendi.Hatıralar da acılar da bana kaldı. Yaralar kendi kendine geçiyor da izleri kalıyor.Alışırsın bir müddet sonra.
ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?
Bilemiyorum, denedim, bakmak istedim önüme ama hala onun bıraktığı haldeyim.Hiç değişmedim. Hayat, zaman ve şartlar ve insanlar değişti; ben değişemedim. Onu katiyen hatırlamıyorum özlemiyorum, ilgilenmiyorum hatta hayatımda yeni biri olsun istiyorum ama olmuyor işte.Canım o bırak aramayı evlenerek kendine sıfırdan bir hayat kurmusken, niye acılar sana kalsın, sen de bırak hatıraları anıları, onune bak
Bilemiyorum, denedim, bakmak istedim önüme ama hala onun bıraktığı haldeyim.Hiç değişmedim. Hayat, zaman ve şartlar ve insanlar değişti; ben değişemedim. Onu katiyen hatırlamıyorum özlemiyorum, ilgilenmiyorum hatta hayatımda yeni biri olsun istiyorum ama olmuyor işte.
Ben esimden ayrildim güle oynaya ustelik minik bebegim vardi hemde.sen ne kadar sadece bu adama odakli bir hayat yasiyorsun.kendi hayatin cevren yok mu senin?
Istemiyorum demis gitmis.iliskiler baslar ve bitebilir.iki taraf esit duygular hissetmeyebilir.
Uzulebilirsin
Ben dahil cok kiside uzulmustur.bir iliskim bittiginde muthis aci cekmistim 6 ay sonra geldiginde hadi leenn dedim kovdum
Yol gecen hanimiyim ben cani isterse gelsin istersr gitsin.kendini biraz farkli ugraslara ver.bu hallerine pisman olacaksin
Teşekkür ederim güzel önerileriniz için.Ben fazlasıyla pesimist ve hayattan umudu kalmamış bir insanım, dedikleriniz benim için yapması çok zor şeyler. Belki yarın hemen olmaz ama hayatımın yönünü biraz daha belirledikten sonra yapcağım ilk şey bu olacak inşallah.Yarın sabah derın bır nefes alarak yeni bır gune, yeni bır hayatın baslangıcının ılk gunune uyandıgını dusunerek basla ne dersın? Beklemeyi bırak, hayatın akısına bırak kendini, inan bana hic beklemedıgın anda o kısı seni cabalamadan bulacak.
Teşekkür ederim güzel önerileriniz için.Ben fazlasıyla pesimist ve hayattan umudu kalmamış bir insanım, dedikleriniz benim için yapması çok zor şeyler. Belki yarın hemen olmaz ama hayatımın yönünü biraz daha belirledikten sonra yapcağım ilk şey bu olacak inşallah.
Bende diyordum cimen nerde
Bilemiyorum, benim küçüklükten beri en büyük korkum yalnız kalmaktı şimdi neredeyse yapayalnız kaldım. Hayatımda kime yakın hissettiysem hep beni aşağıladılar, küçük gördüler, ezik gördüler. Babam da küçüklüğümden beri aşağılar. Karşıma da beni sevecek kimse çıkmadı bilirsiniz işte hep başka şeyler amaçlayan kendi zevklerini düşünen, 5 gr değer vermeyen insanlar çıktı ve ben sevilmemekten yoruldum. Elele tutuşan sevgilileri, parmağında tek taşıyla gezen kızları, sosyal medyada düğün fotoğraflarını ve yaşıtım kızların evlilik haberlerini alıp bebekli fotoğraflarını görünce bilemediğim bir sebepten sevilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum, üzülüyorum.Hayatta hep yalnızbaşıma kalacağımı düşünüyorum.Bunu diğer konulara da yazdım aslında. Hayatta da çok beceriksiz bir insanım sorunlar karşısında elim ayağıma tutuşur, güçlü değilim.Sert görünürüm kimse kolay yaklaşamaz ama kimse bilmez en ufak şeyde ağlayıveririm.Bunların üzerine geleceğimin belirsizliği, ne yapacağımı bilemeyişim, yalnızlığım ve beceriksizliğim gelince haliyle korkuyorum ve hayattan bir umudum kalmıyor.Nıye canım benım? Nedir senin bu kadar umudunu yitirten?
Ben, her sabaha bugun yeni bir gun yeni bir sans diye uyanıyorum, cok sukur ki saglıklıyım gerisi hersey hallolur diyorum, cok gucluyum sanslıyım dıyorum ve inan bana hayatımda cok olumsuzluklar ben de yasadım.
ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
Kuyunun dibinde bişey yok tatlım ben eşimden önce bir ölüm eşiği gördüm kanullen gittiğini vazgeç kaderini kabullen.ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
Çok kötü bir şekilde ayrılık olmuş olsa bu böyle mi gerçektenDonmese keske. Cunku bende acmam asla katta demistim ama yine acmistim yine kanmistim. Soruna cevap olarakta evet max 3 ay icinde geri doner. Ama ozlediginden sevdiginden degil tekrar gelip hayatinin icine edip gitmek icin. Kendi egosu icin, onu hala sevdigini bildigi icin yada kimseyi bulamadigi icin İzin verme sakin cantada keklik olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?