Ayrılık... Unutabilecek miyim?

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.028
704
323
Çok kötü bir halde ayrıldık çok severek vazgeçtim unutamıyorum bana bir sürü kötülük yaptı ama ben onu neden iyi anılarla hatırlıyorum? İçimi yakıyor
Bu saatte ağlıyorum. Unutabilecek miyim bende? Çok özledim..
Çokk aptalım değil mi...

O kadar kotu geçmez denen şeyler geciyor unutuluyor ki içini ferah tutmays çalış bol bol dua et zaman herseyin ilaci

Hiçbir zaman tamamen unutmayacaksın ama bu şekilde de hatırlamayacaksın, insan psikolojisi biten her şeyi iyi halleriyle hatırlatır insana bu durumu yalnızca sen yaşamıyorsun.
Benim de aklıma geliyor arada o kişi ve yaşadığımız güzel şeyler. Gülümsüyorum, bazen minik bir an içim buruluyor. Sonra geçiyor.
Kimse aşktan ölmemiş. Sen de ölmezsin emin ol. Şu an hayatımda yeni biri var güzel de gidiyor. Hayat devam ediyor zorla güzellik olmuyor.
Ferhat Göçer'i pek beğenmiyorum ancak Git isimli bir parçasında "dağ gibi dursam kendine bir tünel kazarsın" gibi bir söz geçiyor, çok ama çok doğru. Zaman her şeyin ilacı.

Bende aptalım.
Beni acayip üzen birini kalbimden atamıyorum hem nefret ediyorum hem seviyorum. Ben vazgeçemedikçe onun ego tavan yaptı.
Üstüme aptal tanımam.
Artık hiçbir tepki vermeme, ulaşmama kararı aldım.
Sabrediyorum, zamana bırakıyorum düşünmemeye çalışıyorum geçecek ve ben şaşkaloz gibi üzüldüğüm günleri hatırlayıp sırıtıcam biliyorum.
Dertleşmek istersen yazabilirsin.

Daha büyük acıları gormedigim için en acısı bu gibi geliyordur belki de. Allah daha kötüsünü yasatmasin tabi ama daha kötü şeyler de olabilirdi hayatımda diye düşün. Aylardır unuttuğumu zannettigim eski Sevgilimi bugün unutamadigimi anladım. sonra baktım ki ilk günkü gibi değil hissettiklerim. Hafiflemis. Zamanla seninkiler de hafifleyecek. Zaman, sadece birazcık zaman..

Unutmak için zorlamayı bırakın
Zamana bırakın o halleder
Evlat acısını bile sindiren zaman size iyi olmayan aşkinizimi sindiremeyecek

Bunu daha önce de yazdım heralde ama olsun yine yazayım. Benim bir adet ilk aşkım vardı üniversite yıllarında. Ne aşk ama ne aşk. Kendimce dünyanın en büyük aşkını yaşıyorum. İki sene sonra hooop bir baktım adamın önce telefonu bozuldu. Sonra o telefon hiç düzelmedi. Ortadan yok oldu. Arıyorum açmıyor, asla aramıyor. Anlamıyorum "len çok seviyorduk ne oldu ki acaba" diyorum. Neyse sosyal medyadan takip ederken bir bakıyorum hoop başka bir şehirde etiket, sonra iki ay sonra hooop etkinlik "evleniyoruzzzz" bol z'li böyle. Neyse efendim sonra bir bakıyorum hooop meğer birkaç aylık ilişkisi olmuş bu kızla, çocukları olmuşmuşmuşmuş da benimkinin haberi yokmuşmuşmuş da. Sonradan öğreniyorum ben bunu ortak arkadaşlardan. İnanmadım önce. Sonra çocuğu gördüm aynı benimki. Fotokopi.

Allahım ölücem. Fotoğrafını tam ekran yapıp aylarca ağladım. Eşimle ilişkimiz başladı bir sene kadar sonra. Ona olduğum kadar aşık oldum mu, olmadım. Asla olamam da ama ölmedim. Geçti. Hala aklıma gelmiyor mu? Geliyor, hem de ne biçim. Ama mutluyum. Tamamen geçmez ama küçülür yara, kabuk tutar, o kabuk düşer. Ama izi kalır. Dokununca acıtmaz ama tam anlamıyla asla düzelmez. Uyarlamam bu kadar.

Ben de yakın zamanda yıllarca süren ilişkimi bitirdim. Severek ayrıldık. Nereye elimi atsam ona ait bir şey çıkıyor. Ama olmuyordu artık anlaşamıyorduk bitmesi gerekiyordu ve bitti. Zamana bıraktım başka yapacak bir şey yok. Zamanınızı oturup onu düşünmeye harcamazsanız daha kolay atlatırsınız. İnsanlar evlatlarını kaybedip unutuyor alışıyor buna. Bi sevgili koyar mı?

Canim ayrilik acilarinin kitabini yazmis biri olarak yaziyorum kulak ver suan caresiz bir kedi gibisin ve uzulerek soyluyorum hiiiic bir caren yok .... Yok baske seylerle ilgilen yok arkadaslarinla vakit gecir hepsi hikaye :) senin tek bi caren var oda Zaman .. Ama oyle bi deva ki o hafizani zorlasan bile hatirlayamayacaksin hic bi anini :) hatirlasanda aman banne ondan o kimki diyeceksin... En az 1 yil yani 12 ay otur say bak bekle ay ay bekle goreceksin sonuclara inanamayacaksin

Ahah azcik kayın yana bakım :) unutursun, unutursun ama için yana yana.. ama unutursun arkadaş bunu böyle bil! :) Her aci bir gün geçer biter. İnsanoglu nankordur çabuk unutur, unutmaya programlidir sen de unutucaksin şimdi değilse bir gün

Vakti zamanında ben de deliler gibi aşık oldum. Deli gibi sevdim en son uc sene once gordum onu bana ihanetin, acının, yalanların her şeyin en kötüsünü yaşattı. Valla şimdi de diyorum e aptal kafam mazoşist misin nesin ne işin vardı bunla oldu işte bir kere. Ara ara mesajlasirdik, tam koparamamistik. Ama sonra koptu o sey bir şekilde ben kopardim. Sonra bir adam geldi böyle zaten yanıbaşımdaymis ne bilim böyle minnos bir bey olduğunu . Değer görmeyi, saygıyı huzuru onda görüyorum şuan. Cok farkli bir şeymiş aslında sevgi denilen mahlukat şimdi anladım. Sevgi tek bir bedende değil de iki beden de can bulunca yeseriyormus. Neyse çok girmeyeyim oralara da. Ben o benim eskisini hergün facelerden instalardan takip ederdim. Sevgilisine hediye almis vay hain bana bir güzel söz dememistin derdim kendime, cok ağladım evinin onunde dolanirdim hep. Uc dort sene önce olan olaylardi bunlar. Bak şimdi nasıl serin kanlı anlatıyorum, ve son durum ne. Yani unutursun arkadaşım unutursun :))

Severek nasıl ayrılıyorsunuz ölüm yoksa?
O kadar çok kötülük yaptıki anlatsam hala mı düşünüyorsun diye yüzüme tükürürsünüz iftira bile attı ama beş yılımız her anı her güzel anısı peşimi bırakmıyor aşık değilim sanıyordum özlem diye bir duygu varmış meğer gururumu geçemem artık

Hem nefret etmek hem çok sevmek tam bu durumdayım öfke kin özlem hepsi karışık onunda hasta ruhu ego patlaması yaşıyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…