Bilmek isterdim doğrusuBenden daha salak değilsindir eminim şuraya yazsam höh dersiniz. Aşk =umut , umut ettikçe de insan saçmalıyor işte
Canim ayrilik acilarinin kitabini yazmis biri olarak yaziyorum kulak verÇok kötü bir halde ayrıldık çok severek vazgeçtim unutamıyorum bana bir sürü kötülük yaptı ama ben onu neden iyi anılarla hatırlıyorum? İçimi yakıyor
Bu saatte ağlıyorum. Unutabilecek miyim bende? Çok özledim..
Çokk aptalım değil mi...
Severek nasıl ayrılıyorsunuz ölüm yoksa?
O kadar çok kötülük yaptıki anlatsam hala mı düşünüyorsun diye yüzüme tükürürsünüz iftira bile attı ama beş yılımız her anı her güzel anısı peşimi bırakmıyor aşık değilim sanıyordum özlem diye bir duygu varmış meğer gururumu geçemem artıkSeverek nasıl ayrılıyorsunuz ölüm yoksa?
Hem nefret etmek hem çok sevmek tam bu durumdayım öfke kin özlem hepsi karışık onunda hasta ruhu ego patlaması yaşıyordur eminimBende aptalım.
Beni acayip üzen birini kalbimden atamıyorum hem nefret ediyorum hem seviyorum. Ben vazgeçemedikçe onun ego tavan yaptı.
Üstüme aptal tanımam.
Artık hiçbir tepki vermeme, ulaşmama kararı aldım.
Sabrediyorum, zamana bırakıyorum düşünmemeye çalışıyorum geçecek ve ben şaşkaloz gibi üzüldüğüm günleri hatırlayıp sırıtıcam biliyorum.
Dertleşmek istersen yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?