Ayrılık... Unutabilecek miyim?

Sakin gururunu ezdirme cunku yillar yillar sonra tek pismanligim o olur

Alışkanlıklar zor değilmi bende hatırlayınca acıtmamasını diliyorum

Bize acımadıkları gibi hayatta onlara acımasın inşallah

Bende öyle düsünürdüm ama inan bana bundan cok daha kötü seyler var bir yakinin ölümü tatsa böyle düsünmeyeceksin inan bana. Hersey gecici insanlarin analari babalari ölüyor da insan gene devam yasiyabiliyor bir sekilde ask acisi ne ki yemisim bu ask acisini. Sen dogarken yalniz dogdun ex sevgilin yaninda degildi onsuz yasiyabilirsin elbet. Herkes gecmisdir böyle zamanlardan hersey gecici bunu unutma

Hem nefret etmek hem çok sevmek tam bu durumdayım öfke kin özlem hepsi karışık onunda hasta ruhu ego patlaması yaşıyordur eminim
Normalde dışa yansıtmam acı çektiğimi, herkes beni güçlü bilir. Barışmak istedi zamanında ama ayı gibi kabaca dile getirdi gurur yaptığım konular vardı dönmedim şimdi kuzeni bi kızla tanıştırmış gururumu ezdim adım attım egosu tavan yaptı gururum gözüme kaçtı anlycağın önümü göremedim daha yeni toparlıyorum kendimi geçecek sabır

Gerçekten kedi yavrusu gibi hissediyorum birisi sarsın diye bekliyorum sanki ama garipki canımı canan sarsın istiyorum gücüm yok sanki

İnşallah mutluluğunuz daim olsun amin.

Sakin gururunu ezdirme cunku yillar yillar sonra tek pismanligim o olur
Her gece rüyamda çıkıp yanıma geliyor ona yaşadığım acıların hesabını sormak istiyorum olmasa böyle olmaz mıydı diyorum sonra sarılıyoruz en çok gamzelerimizi severdik ikimizinde aynı yanağımızda.. yüzüğünü eline veriyorum bitiyor rüya..

ilişkisi kötü bitenlerdenim. 3 yıla yakın zaman oldu biteli. Unuttum mu bilemem ama alıştım. Gülüyorum eğleniyorum hatta başkasından hoşlanıp başkasına kızabiliyorum. Ama bazen öyle bir an oluyo ki, bazen birisinin lafından, bazen bir kokudan, bazen bir sesten, bazen bi kareden çat diye aklına geliyor. Buda aşkın cilvesi işte.

Yalnız şöyle büyük bir gerçek var ki, o olmadan da yaşıyosun yani

Annesini yollamış bana kadın neden oğlumu aldattın dedi.. ortada aldatma yok bende oda. Takıntılıydı kıskançtı nefes alamıyordum artık bitmesi lazımdı bitti ama o bitirmek istemedi öcünü benim aldattığımı söyleyerek aldı. Öyle salağımki son kez arkadaşça konuşmak istedim duvar gibi dümdüz durdu yüzüme bakmadı

Ama eksik ama yarım kalmış bir dünya hayalle bir dünya anıyla. Unutmasam bile acıtmasın istiyorum açtığı yaraları kapasın istiyorum an geliyor buz gibi an geliyor gözlerim dolu biliyorum dğnyanın sonu değil ama ne zormuş..

Bu durumda bitmesi gerçekten iyi olmuş , hayatınızda böyle biri oldukça ne kadar mutlu olabilirsiniz ki ? Zamanla her şey geçiyor inanki.

Bende ayrılıkla baş etmeye çalışıyorum.
Ama hicbir zaman unutulmaz. Insan geçmişini nasil unutsun. Sadece zamanla alisacagiz. Kabullenecegiz. Acı yerini hissizliğe birakacak.
Ölüyorum dedigim zamanlar oldu, son bi kac gündür daha iyi sayılırım şahsen.

Bi donem ask acisindan duvarlar uzerime gelirdi, butun gun uyudugumu bilirim sirf o aciyi hissetmim diye... Nolduuu olan yine bana oldu.. gecti gitti.. neler unutulmuyor vallahi.. zamanla gecer cnm

Geçicek inanıyorum. Elbet hatırlıcaz anıları ama ağlamıcaz sadece hatırlayıp geçicez hatta başkalarını sevicez hayat kurucaz şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla azalıp bitecek Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…