- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Cok yorgunum cok uzun anlatamicam ama bu filmin gidisatini merak edenlere ve de bir nacizane tecrube paylasimi diyelim 2017 yilinin bana getirdikleri beni cok olgunlastirdi ... 1 sene onceki dusuncelerim ve davranislarim gercekten acinasiymis ama toyluktan ve safliktan olmus simdi bakiyorumda
AdAm_OLaCaK_KIZ
beni hatirladinmi hatirlama daha iyi eski konularima ve yorumlarima bakinca kendimden tiksiniyorum ve ne kadar aptalmisim diyorum ve de cok utaniyorum... Arkadaslar kangreb igrenc bir evlilik ..aptal asik korkak ben ..ozeti bu ..ne yaparsa yapsin o benim esim mutlu edeyim diye cirpinan zavallininda zavallisi ezik bir kadin... Evet butun bunlar eski beni anlatir... Yeniden sans vermistim ozur dilemeyen eşe :) turklerin cindeki esaret yillari gibi anlar yasadim ..cin iskencesiydi resmen bende mazosist kadin :) neyse bitti gitti... Son yaptigi igrencligi soylemiyorum her pis seyi sirayla yapti diyelim zira hatirlamak en son istedigim sey..dedim kendime yeter artik kendini bu esaretten kurtar ama nasil farkli sehirde parasiz pulsuz bir bebek ne yaparim nasil giderim derken adam geldi bir hakaret durup dururken bir seyler yapti ben artik duymuyordum onu zira sanki essek aniriyor karsimda bende ona bakiyorum durum bu beni kovdu evden.. Ne ne ne beni kovdu mu aman Allahim dogrumu duydum gozumden yas ama mutluluktan cok sukur dedim Allahim yetistin hemen biletimi aldi ..bende alabildigine esyayi yuklenip geldim anamin yanina... Annem tansiyon hastasi ona guzelce anlattim siddetli gecimsizlik ayni seyler dedim sadece sakin uzulme desemde ana yuregi iste... Neyse yarin gonullu ucretsiz avukatlarla gorusup davami acicam ..(yalniz adam ben giderken biraz kalda beni ozle diyor yuzsuze bak ya
) Allahim sukurler olsun icim icime sigmiyor Rabbim kalbimden sevgisini aldi ya ondan kendimi cok guclu hissediyorum artik ben hür üm...1 gun hür olmak sikintili gecen 1 yildan iyidir bu sozu unutmayin... İnsallah 8 ay sonra sinvavda sansimi deneyip olmazsa ozele basvurucam cok mutluyum... Bosanmayi dusunen arkadaslara tavsiyem.. İcinizdeki sevgi bitmeden gururunuza yenilip sakin basanayim demeyin gurursuzluk yapin iyi davranin bakin evlilik kurtuluyormu ..kurtulmuyorsa ve sevginiz bittiyse golu atin.. Sevgi bitmeden bosanirsaniz cok aci cekersiniz okudum hikayeler onu gosteriyor haydi selametle..biliyormusunu erteledigim butun hayallerimi defterime yazdim Rabbim omur verirse kizimla birlikte gercekletiririm insallah ve birde maasimla annem ve babami tatile goturup gezdirmeye hac paralarina katki saglamayi cok isterdim insallah hepsi olacak yaaa Allahima cok sukur olsun icimde bir volkan var mutluluk volkani hic bu kadar mutlu olacagimi tahmin etmezdim...herbirinize tesekkurler derdimi dinleyen akil verenlere bundan sonraki hayatima dair ara sira haber vermeye devam edicem.. Tek korkum esimin beni oldurmesi ve kizimin annesiz kalmasi insallah yakamdan duser iyi geceler herkese :))
güncelleme 1 = 3. Sayfa

güncelleme 1 = 3. Sayfa
Son düzenleme: