canim benim ya cidden mi kader ikizimi buldum desene
Bugün avukatla gorusme yaptim anlattim birazcik .. Yasadigim seyleri anlatmak hosuma gitmiyor bu yuzden anlatirken agladim kendime yediremedigimden ama olan oldu ileriye bakmak gerek... Bazi belgeler toplamam lazim .. İns en yakin zamandaki eski esim olacak kisi 1 ay sonra yanina gelecegimi dusunuyor o dusune dursun ben belgelerle ugrasicam iste iketmetgahimi buraya aldiricam vs vs... Bebegimi hala emzirdigimden bensiz yapamiyor hergun 2 ser belge halledicem sonra tekrar gidicen bana avukat tahsis edilecek ardindan.. Avukatim bana tedbir nafakasi ve koruma ve annemin evine yaklasamama gibi kararlari cikartticak insallah .. En azindan 6 ay bana ulasamaz .. O surecte rahatca ders calisirim ...su davayi bir an once acayimda su anki ilk hayalim...annem nasil karsiladi peki ? Bunu soranlar var annem cok aglamis babam dirdir etmis ya sozde oyle demisler ..evet 5 ay once ben sikintilari anlattigimda oyle yaptilar illa kocani affet bir daha dene dediler bende denedim ama olmadi simdi babam sessiz saygi duydu bana zaten canim benim ben sana bakarim yavrum der demesi bile yeter.. Annemse uzuldugu belli ama aglamadi.. Bosanacagimi soyledim ve bir daha bu konu acilmafi eski es olacak kisi kotulenmedi istemedim bunlari bunun yerine guzel seylerden bahsettik anneme sarildim lutfen birlikte mutlu olalim diye oda bana sarildi optu vs... Yani tabiki etraf ne der diye icten ice endiseleniyor bunu hissediyorum.. Dedim ki annecim ben evli kalirsam olurum dedim ..ve bir daha bu konuda acilmadi... Evet bir arkadasinda dedigi gibi sanki sakinlestirici almis gibi mutlu ve huzurluyum kizimla beraberim annem babam ablam yegenlerim yanimda gelismelerden haberdar edicem :)