Ayrılık ve özlemek

Geri döner mi?

• Özler ve döner

• Dönmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Yaklasik 6 ay suren iliskim 10 gun once sona erdi. Herhangi bir anlasmazlik veya kavga olmadan anlasarak bitirdik. Nedeni ise onun cok yogun olmasi ve bana istedigi kadar vakit ayiramamasiydi. Bunun bahane oldugunu soyleyenler olacaktir ama ben buna inanmiyorum cunku oyle olsa butun islerinin arasinda beni gormek icin ugrasmazdi son ana kadar boyleydi ben talep etmedigim halde mutlaka beni gormeye gelirdi. Ayrilirken de soyledi zaten baska bir neden yok baska biri de yok sana karsi hep durust oldum simdi de seni mutsuz gormek ve vaktini calmak istemiyorum dedi. Gozleri doldu ayrilirken mutsuz ve karamsar oldugunu soyledi falan. Ben israr etsem birlikte olmak icin bu ayrilik gerceklesmeyecekti ama adam yalniz kalmak istiyor ve saygi duymam gerekli diye dusundum. Ozlemeye basladim onu ve acaba tekrar birlikte olmak ister mi dusuncesini kafamdan atamiyorum son 2 gundur. Temmuz gibi yogunlugu azalacak belki tekrar olabilir falan diyorum kendi kendime. Bu ihtimali dusunerek surekli beklenti icinde olmak da bana zarar verecek biliyorum. Bir yandan da ayriliklardan sonra yasanan bu melankoliyi seviyorum ilginc bir sekilde. Muhtemelen aylar sonra donse bile istemeyecegim ama tanidigim en olgun ve en duzgun insandi. İliski boyunca beni uzecek bir davranisi olmadi hep beni dusunerek davrandi oyle huzurlu oyle sakindi ki. Ayrilirken seninle hep mutluydum cok eglendim cok guzeldi her sey icin tesekkur ederim dedi. Her neyse. Gececek biliyorum yine sevecegim yine sevilecegim eminim bundan. Ama onun gibi degerli birinin hayatimdan cikmis olmasi uzucu. Ozluyorum iste. İcimi dokmek istedim sadece

Ne guzel sizinle oldugu surece saygi gosteren biriyle guzel seyler yasamissiniz. Ayni nezaket ve saygiyla da ayrilmis sizden. Aramama karariniz cok dogru. Insanlar zaten hususi olarak karsilarindakini kirmaya calismiyorlarsa "Seni istemiyorum, seni sevmiyorum." demezler. Onun size gosterdigini saygiyi siz de ona ve kendinize gosterin. Yasinizi tutun, sonra yolunuza bakin.

Bu zamana kadar mutlu geldinse bu zamandan sonrada mutlu olursun insAllah
Bitmis gitmis birseyi neden tekrar olsuna bırakıyorsun biten birseyin tekrar baslamasi bidaha bitecek anlamina gelir benim icin. Gelecek hayatında başarılar.

Bazi seyler tadinda birakilmali diye dusunuyorum ilerlerse ne cirkeflikler cikar ortaya :) onu güzel hatırlayın ve ararsada karşılık vermeyin en azindan ömrü boyunca aklinin binkenarinda hep kalirsin acaba nasil olurdu diye pisman ölsün eşek herif :D

Ya böyle ayrılık sebebi mi olur ne biliyim bana hiç mantıklı gelmedi
Bence de. Tüketim toplumu olduğumuz için artık her şeyi tüketmeye başladık. Mutluyum ama vaktini çalmayayım. Bilemedim yani.

Bu şekilde bir ayrılık sebebini ben asla kabul etmiyorum.Ne demek vakit ayıramıyorum vaktini almayım vs.bana mantıklı gelmiyor.benim çok sevdiğim bir insan olucak ben vaktim yok diye ayrılacağım bilemedim saçma geldi bana.Size karşı duyguları güçlü değil yoksa kalmak isteyen her şartta kalır.

Bu şekilde bir ayrılık sebebini ben asla kabul etmiyorum.Ne demek vakit ayıramıyorum vaktini almayım vs.bana mantıklı gelmiyor.benim çok sevdiğim bir insan olucak ben vaktim yok diye ayrılacağım bilemedim saçma geldi bana.Size karşı duyguları güçlü değil yoksa kalmak isteyen her şartta kalır.
Kesinlikle

Yaklasik 6 ay suren iliskim 10 gun once sona erdi. Herhangi bir anlasmazlik veya kavga olmadan anlasarak bitirdik. Nedeni ise onun cok yogun olmasi ve bana istedigi kadar vakit ayiramamasiydi. Bunun bahane oldugunu soyleyenler olacaktir ama ben buna inanmiyorum cunku oyle olsa butun islerinin arasinda beni gormek icin ugrasmazdi son ana kadar boyleydi ben talep etmedigim halde mutlaka beni gormeye gelirdi. Ayrilirken de soyledi zaten baska bir neden yok baska biri de yok sana karsi hep durust oldum simdi de seni mutsuz gormek ve vaktini calmak istemiyorum dedi. Gozleri doldu ayrilirken mutsuz ve karamsar oldugunu soyledi falan. Ben israr etsem birlikte olmak icin bu ayrilik gerceklesmeyecekti ama adam yalniz kalmak istiyor ve saygi duymam gerekli diye dusundum. Ozlemeye basladim onu ve acaba tekrar birlikte olmak ister mi dusuncesini kafamdan atamiyorum son 2 gundur. Temmuz gibi yogunlugu azalacak belki tekrar olabilir falan diyorum kendi kendime. Bu ihtimali dusunerek surekli beklenti icinde olmak da bana zarar verecek biliyorum. Bir yandan da ayriliklardan sonra yasanan bu melankoliyi seviyorum ilginc bir sekilde. Muhtemelen aylar sonra donse bile istemeyecegim ama tanidigim en olgun ve en duzgun insandi. İliski boyunca beni uzecek bir davranisi olmadi hep beni dusunerek davrandi oyle huzurlu oyle sakindi ki. Ayrilirken seninle hep mutluydum cok eglendim cok guzeldi her sey icin tesekkur ederim dedi. Her neyse. Gececek biliyorum yine sevecegim yine sevilecegim eminim bundan. Ama onun gibi degerli birinin hayatimdan cikmis olmasi uzucu. Ozluyorum iste. İcimi dokmek istedim sadece
Seni çok iyi anlıyorum kendini üzmemeye dikkat et biliyorum bu zor olacak zamanla toplanacaksın onada zaman ver herkesin kişiliği yasayısı hayata sorunlara bakis acisi farkli kimi vardir ne kadar sorunu olsada yokmus gb davranır kimi ise işini kolaylamadan sorunu çözmeden karsıya cıkmaz beklemede kal nekadar zor olsada bırak sorunınj isini gücünü jallettsin bi insana ne anlatsanda anlat yasamadan anlamaz bırak senin eksikliğini hissetsin duygularını hissetsin emin ol bazen ayrılıklar daha guzellikler getirir. Ve kendini ne kapat nede baskalarıyla kontak kurmaya calıs kendinede onaada zaman tanı. Rabbim zorunu kolaylastırsın hersey gönlünce olsun💞💞💞

Ben de anlam veremiyorum böyle bir ayrılık sebebine. "Seni seviyorum ama sana vakit ayıramıyorum, seni istediğim kadar göremiyorum.O zaman ayrılalım hiç görmeyeyim seni. Ama seni seviyorum. Seni sevdiğimden ayrılıyorum yani, senin iyiliğin için." Durum budur yani. Fazla olgunluk mu böyle düşündürüyor acaba.Olgun olmadığımdan mı anlam veremedim.

Kesin 2 3 aya evlenir. Çok örneğini gördüm bunun. Seven insan 24 saati 25 saat yapar yine görüşür ve özler. Zamanım yok, yoğunum lafları bahane değil

Bu yoğunluk ve vakitsizlik ile bir çok kez aranızda sorun olduysa, ve sende bu sebeble mutsuz olduğunu söyleyip ayrılık iması yaptıysan, karşı tarafta işini ve karakterini değiştiremeyeceğine göre ve sizi sevip saygı duyduğundan daha fazla mutsuz etmemek adına, ayrılığı kabul etmiş...
Herkes aynı karakterde değil, kimisi işle meşgülken telefon iletişimleri sevmiyor işine fazlaca odaklanıyor bu onun sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmiyor, keşke biraz daha sabırlı olabilseydiniz =((

Oylamaya gelince, o sizi üzmemek için dönmeyebilir. Bence siz geri dönün, beklentilerinizi azaltın ve mutlu olmaya bakın 🤗

Etkinlik çıkışı gibi çok eğlendim her şey için teşekkürler diyerek ilişki bitirmek mi...nasip et Allahım benimkiler genelde sakız edene kadar uzatıyor da.

Uzayda 2 ay uyuma testine girmeyecekse vakit ayıramamasını anlayamadım
En yoğun çalışan insan bile sevdiğine vakit ayırır.
Zaten bu kadar naif bitmesi bağlılık tutku olmadığını gösterir.

Back
X