- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hep beraber gülelim inşallahHep gül inşallah kız![]()
İste isin tuhafi aramizda bu konuda hic sorun olmadi cunku ben hicbir zaman ilgisiz kalmis mutsuz falan hissetmedim. Cunku iki arada bir derede de olsa kisa sureli bile olsa beni gormeye gelirdi kendi istegiyle. Ben bu yuzden bunun bahane oldugunu dusunmuyorum. Bahane olsa zaten yanima gelmek icin ugrasmaz kendisini zora sokmazdi isim var derdi ben de anlayisla karsilardim. Fakat ayrilmadan onceki bulusmamizda soyle bir konusma gecti, yogunlugun ne zaman bitecek su planimiz vardi hadi bunu da yapalim falan dedim. Tamam dedi ben haftaya ayarlayacagim ama sonra yeniden baska isleri cikti. Ayrilirken soyledigi sey de biliyorum bekle desem beklersin ama vaktini calmak istemiyorum bu sana haksizlik olur dedi. Bu arada ben ogrenciyim o calisiyor. Benden bagimsiz olarak da mutsuz ve karamsar oldugunu islerine odaklanamadigi soyledi ki bunlari daha once bana anlatmis olsaydi ben ona destek olurdum zaten bunu cok iyi biliyor. Ama kapali kutu resmen her seyi kendi kendine dusunmus karar vermis napabilirdim kiBu yoğunluk ve vakitsizlik ile bir çok kez aranızda sorun olduysa, ve sende bu sebeble mutsuz olduğunu söyleyip ayrılık iması yaptıysan, karşı tarafta işini ve karakterini değiştiremeyeceğine göre ve sizi sevip saygı duyduğundan daha fazla mutsuz etmemek adına, ayrılığı kabul etmiş...
Herkes aynı karakterde değil, kimisi işle meşgülken telefon iletişimleri sevmiyor işine fazlaca odaklanıyor bu onun sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmiyor, keşke biraz daha sabırlı olabilseydiniz =((
Sacma geldiyse zahmet edip yazmasaydiniz keske zira sadece icimi dokmek icin yazmistim herhangi bir cevap beklemiyorum. TesekkurlerKonu çok saçma geldi niye bilmiyorum.
Kesinlikle size katılıyorum.. adam açık ve net ayrılmak için bahane uydurmuş işte..!! Seven erkek yeri gelir uyku uyumaz ve sevdiğine gider ..Kesin 2 3 aya evlenir. Çok örneğini gördüm bunun. Seven insan 24 saati 25 saat yapar yine görüşür ve özler. Zamanım yok, yoğunum lafları bahane değil
Ben anlatamadim galiba herkes ayni seyi yaziyor cunku. zaten oyle oldugu icin bu noktaya geldik cunku sabah 6da kalk ise git 8de eve gel ders calis bu arada da benimle surekli gorustu zaten. Bahane olsa ders calisiyorum isim var der gelmez zaten yanima. Ben mi yanlis dusunuyorum anlamadim acikcasiKesinlikle size katılıyorum.. adam açık ve net ayrılmak için bahane uydurmuş işte..!! Seven erkek yeri gelir uyku uyumaz ve sevdiğine gider ..
Canım herkes aynındüşünmek zorunda degil herkesin en nihayetinde yetismesi hayata bakis acısı farklıdır kimi insan vardır biseyler tam olmadan kendini eksik hisseder yapamaz kimi insan hersey eksiktir ama gözünde tam gibidir cabalamaya gerek duymaz bu kişi sanırım detayci hersey tam olsun diye düsünüyordur en nihayetinde eşbet onunda kendine göre düsüncesi var adamın beyninin içinde olanayacagimiza göre... kimi vardır yasayarak anlar kimi var yasasada anlamaz. Bence en güzeli zamana bırak kendi haline bırak böle güzel ilişki için belki bölesi daha hayırlı belki kafasında cözmek istediği sorunlar vardı... bu zaman içinde düsünecek anlayacak biz insan oglu hemen koparmaya hemen şak diye kesmeye alıştıgımız için hemen böle ahkam kesmek kolay geliyo...Ben anlatamadim galiba herkes ayni seyi yaziyor cunku. zaten oyle oldugu icin bu noktaya geldik cunku sabah 6da kalk ise git 8de eve gel ders calis bu arada da benimle surekli gorustu zaten. Bahane olsa ders calisiyorum isim var der gelmez zaten yanima. Ben mi yanlis dusunuyorum anlamadim acikcasi![]()
Vakit ayiramiyordu ve sebebi işiydi bahaneden ibaret kusura bakmayin . Benim nişanlimda öyle diyordu vaktim olmuyor özür dilerim ilgilenemiyorum huyum degil ilgilimi gosteremiyorum falan filan ben de senin gibi yemistim bu bahaneyi ve nisanlandim bile ama sonra gordum ki ohoo beyefendi isteyince vakit de buluyor ilgi de gösteriyor. Yüzügü eline verip benim de senin gibi birine hayatimi adayacak vaktim de niyetim de yok deyince vakti de oldu ilgisi de !Yaklasik 6 ay suren iliskim 10 gun once sona erdi. Herhangi bir anlasmazlik veya kavga olmadan anlasarak bitirdik. Nedeni ise onun cok yogun olmasi ve bana istedigi kadar vakit ayiramamasiydi. Bunun bahane oldugunu soyleyenler olacaktir ama ben buna inanmiyorum cunku oyle olsa butun islerinin arasinda beni gormek icin ugrasmazdi son ana kadar boyleydi ben talep etmedigim halde mutlaka beni gormeye gelirdi. Ayrilirken de soyledi zaten baska bir neden yok baska biri de yok sana karsi hep durust oldum simdi de seni mutsuz gormek ve vaktini calmak istemiyorum dedi. Gozleri doldu ayrilirken mutsuz ve karamsar oldugunu soyledi falan. Ben israr etsem birlikte olmak icin bu ayrilik gerceklesmeyecekti ama adam yalniz kalmak istiyor ve saygi duymam gerekli diye dusundum. Ozlemeye basladim onu ve acaba tekrar birlikte olmak ister mi dusuncesini kafamdan atamiyorum son 2 gundur. Temmuz gibi yogunlugu azalacak belki tekrar olabilir falan diyorum kendi kendime. Bu ihtimali dusunerek surekli beklenti icinde olmak da bana zarar verecek biliyorum. Bir yandan da ayriliklardan sonra yasanan bu melankoliyi seviyorum ilginc bir sekilde. Muhtemelen aylar sonra donse bile istemeyecegim ama tanidigim en olgun ve en duzgun insandi. İliski boyunca beni uzecek bir davranisi olmadi hep beni dusunerek davrandi oyle huzurlu oyle sakindi ki. Ayrilirken seninle hep mutluydum cok eglendim cok guzeldi her sey icin tesekkur ederim dedi. Her neyse. Gececek biliyorum yine sevecegim yine sevilecegim eminim bundan. Ama onun gibi degerli birinin hayatimdan cikmis olmasi uzucu. Ozluyorum iste. İcimi dokmek istedim sadece