• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrilik

Almihanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
60
14
3
cok agladim ve şuan size yazmak istedim. ben birini cok sevdim. ondan 2 kez hamile kaldim ve onun isteyi ile cocugu aldirdim . ve şuan ayriliyiz. ve aslada birlikde olamayiz zaten. bana karşı onceleri o kadar iyiydiki . sonra adamin evli oldugunun oyrendim ama ondan vaz gecmedim. boşanip bana gelmesini falan asla istemedim . sadece benide sevsin bana yeter dedim. ama beni sonaradan sevmemeye başladi ama ben onu cok sevdim. belki bana kizacaksiniz ama sevdim. onsuz nefes alamaz gibi sevdim. ondan hamile kalacak kadar ve yine onun istegi uzere bebegi aldiracak kadar . ve son buluşmamaizdan sonra aramizda tartışma cikti ve benden ayrilmak istediyini soyledi bende zorla saklayamam peki dedim. şimdi ondan ayri nefes alamiyorum. tabi ki bende yuvam olsun istiyorum ama başak birini sevsem ona ihanet ediyormuşum gibi hiss ederim. o hep kavgalarda benden ayrildi sonra barişdik ama ben cok yoruldum. ve son kararim şimdi bana donse bile ben onun hayatinda olmuyacam. bana kiziyosunuz belki evli adamla ilişki yaşadigim icin ama kizmayin. benim tek isteyim unutmak unuta bilmek . ama o kadar kotuyum ki o kadar acı doluyum ki bunlar gececek mi diye düşüunuyorum ve gecmeyecek gibi hiss edirem. ben sadece cok sevdim . onun sevgisi ilgisi beni cennete göturecek saniyorken beni cehennemin tam ortasina birakti

Bu nasıl bir sevgi ki hem kendine hem o kadına yanlışların en büyüğünü yapıyorsun. Bence sevgiden öte bir his bu. Lütfen kendinize gelin

Valla bıktık artık sizin tarzınızdaki ahlaktan, değerlerden bihaber kadınlara laf anlatmaktan.
Güzel de desek olmuyor, saydırsak da olmuyor.
Cezanızı çekiyorsunuz bir şey diyemeyeceğim şu anki durumunuza
ama 2 bebeğin katili olmak gerçekten korkunç ötesi bir şey.

onsuz nefes alamaz gibi sevdim. ondan hamile kalacak kadar ve yine onun istegi uzere bebegi aldiracak kadar

Bi basıp gidin işinize. Sahte olduğunu düşünmek istiyorum yoksa bu saçmalığı aklı selim biri yapmaz, yapamaz. Hadi yaptı, bu kadar "GADDAR" konuşamaz.

Valla bıktık artık sizin tarzınızdaki ahlaktan, değerlerden bihaber kadınlara laf anlatmaktan.
Güzel de desek olmuyor, saydırsak da olmuyor.
Cezanızı çekiyorsunuz bir şey diyemeyeceğim şu anki durumunuza
ama 2 bebeğin katili olmak gerçekten korkunç ötesi bir şey.

Hadi sevmeni anlarım.( Ki ihtimali bile kötü iken ) ya iki bebek katili olmayı nasıl becerdin kendin zinanın kralını yaptın hadi o bebeklerin ne günahı vardı seni aklın yok mu sevdiğim adamin isteğiyle oldu aldırdım çok sevdim hamile kaldım hadi ordan be kondom niye var tabi zevk alamadin dimi..!
Ne yapacağım belli eğer biraz gururun kaldıysa terket o şehri

Sen zaten Allah'tan belanı bulmuşsun biz sana kızsak ne olur kizmasak ne olur...

Beter ol diyesim geldi.. yuva yıkanın ne zaman yuvası olduğunu gördün sen ki mutlu olasın?

Bu hayatta her şey biz insanlar için. Hepimiz hatalar yaparız, zaten akıl burada gerektir şöyle ki ; bir hikaye vardır onu yaşamak istersin, hikayenin içinde olursan hata yapacağın aşikardır çünkü duygusalsın sen bir insansın eğer o hikayeyi yaşamak istersen içine girdiğinde kendine engel olup durduramaman çok olağan dedim ya insansın ve aklın duygularını her aşamada engelleyemeyebilir. İşte tam da bu noktada hikayeye giden yolları henüz başındayken görmek gerekir, bir insanı hayatımıza tam anlamıyla almadan flört ederek anlama sürecimiz bu yüzden gereklidir. Görürsün, o yolun başındasındır ve ''hata yapabilme ihtimali''nin varlığını farkettiğinde o yoldan döner ve hikayeyi yaşamazsın. Bu yüzden beynimiz var, sen düşünmen gereken zamanda düşünmez ve balıklamasına o yola dalarsan sonun hüsran olur.
Size kızmaktan ziyade acıyorum, yolun başında değilsiniz görerek bilerek yaşamışsınız. Şimdi hatalarınızı da alıp başka yollara yönelin

Hadi sevmeni anlarım.( Ki ihtimali bile kötü iken ) ya iki bebek katili olmayı nasıl becerdin kendin zinanın kralını yaptın hadi o bebeklerin ne günahı vardı seni aklın yok mu sevdiğim adamin isteğiyle oldu aldırdım çok sevdim hamile kaldım hadi ordan be kondom niye var tabi zevk alamadin dimi..!
Ne yapacağım belli eğer biraz gururun kaldıysa terket o şehri
sen nasil bir pisliksin. sana kim hakk veriyor benimle boyle konuşmaya , kimsin sen ? agzini topla ve ho.una giitmediyse kapa gozunu okuma anladin mi ? sana kimse zorla bi.ey yazdirmiyor burda / sen kimseyi aşaglayamazsin . seninle agiz savaşına girmicem ve ne yazarsan sana cevap bile vermicem lakin sana kimse hakk vermiyor boyle yazmana. dedigim gibi beyenmiyosan kapa gozunu zorla yazdran yok sana

cok agladim ve şuan s.......................... ama beni sonaradan sevmemeye başladi ama ben onu cok sevdim. belki bana kizacaksiniz ama sevdim. onsuz nefes alamaz gibi sevdim. ondan hamile kalacak kadar ve yine onun istegi uzere bebegi aldiracak kadar . ve son buluşmamaizdan sonra aramizda tartışma cikti ve benden ayrilmak istediyini soyledi bende zorla saklayamam peki dedim. şimdi ondan ayri nefes alamiyorum. tabi ki bende yuvam olsun istiyorum ama başak birini sevsem ona ihanet ediyormuşum gibi hiss ederim. o hep kavgalarda benden ayrildi sonra barişdik ama ben cok yoruldum. ve son kararim şimdi bana donse bile ben onun hayatinda olmuyacam. bana kiziyosunuz belki evli adamla ilişki yaşadigim icin ama kizmayin. benim tek isteyim unutmak unuta bilmek . ama o kadar kotuyum ki o kadar acı doluyum ki bunlar gececek mi diye düşüunuyorum ve gecmeyecek gibi hiss edirem. ben sadece cok sevdim . onun sevgisi ilgisi beni cennete göturecek saniyorken beni cehennemin tam ortasina birakti

tüm kalbimle fake olmanızı diliyorum
yoksa, bir canavarsınız gözümde
"ondan hamile kalacak kadar ve bebeği aldıracak kadar sevmiş" miş!
hem de 2 kere!!!!!!!

gerisini yazdım yazdım sildim
yazdım yazdım sildim..........

tüm kalbimle fake olmanızı diliyorum
yoksa, bir canavarsınız gözümde
"ondan hamile kalacak kadar ve bebeği aldıracak kadar sevmiş" miş!

gerisini yazdım yazdım sildim
yazdım yazdım sildim..........
zorla yaz diyen mi var sana ? pis yorumlarini kendine sakla

Mune Mune
konu çok kötü
konu sahibi konudan beter
kontrol eder misin?

Son düzenleme:
Back
X