- 20 Eylül 2017
- 60
- 14
- 3
cok agladim ve şuan size yazmak istedim. ben birini cok sevdim. ondan 2 kez hamile kaldim ve onun isteyi ile cocugu aldirdim . ve şuan ayriliyiz. ve aslada birlikde olamayiz zaten. bana karşı onceleri o kadar iyiydiki . sonra adamin evli oldugunun oyrendim ama ondan vaz gecmedim. boşanip bana gelmesini falan asla istemedim . sadece benide sevsin bana yeter dedim. ama beni sonaradan sevmemeye başladi ama ben onu cok sevdim. belki bana kizacaksiniz ama sevdim. onsuz nefes alamaz gibi sevdim. ondan hamile kalacak kadar ve yine onun istegi uzere bebegi aldiracak kadar . ve son buluşmamaizdan sonra aramizda tartışma cikti ve benden ayrilmak istediyini soyledi bende zorla saklayamam peki dedim. şimdi ondan ayri nefes alamiyorum. tabi ki bende yuvam olsun istiyorum ama başak birini sevsem ona ihanet ediyormuşum gibi hiss ederim. o hep kavgalarda benden ayrildi sonra barişdik ama ben cok yoruldum. ve son kararim şimdi bana donse bile ben onun hayatinda olmuyacam. bana kiziyosunuz belki evli adamla ilişki yaşadigim icin ama kizmayin. benim tek isteyim unutmak unuta bilmek . ama o kadar kotuyum ki o kadar acı doluyum ki bunlar gececek mi diye düşüunuyorum ve gecmeyecek gibi hiss edirem. ben sadece cok sevdim . onun sevgisi ilgisi beni cennete göturecek saniyorken beni cehennemin tam ortasina birakti