- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Eşimle ayrıldık, arşivimde eski fotoğraflara rastladım, onun olduğu fotoğrafları silmişim ama bazılarında yanımda kolu veya eli görünüyor. Yakınlaştırıp baktım sürekli, onun küçük bir parçasını görmek bile gömmeye çalıştığım hislerimi hareketlendirdi. Evimde çekilen fotoğrafların her detayına baktım; yerler, mutfak dolabı, yatak odası, neresi görünüyorsa o küçük parçayı hayalimde tamamlayıp evimi hissetmeye çalıştım. O tanıdık duygu öyle güzel ki aynı zamanda da öyle canım acıdı ki... paylasmak istedim
Çok kıskanç bir insanla evliydim, öfke kontrolünü sağlayamayan biriyle evliydim sinirlenince vuran, küfür eden.. Bu adam için neden üzülüyorsun diyeceksiniz bilmiyorumAyrımanızdaki sebep neydi özel değilse sizin için. Severek falan mı ayrıldınız?
O şarkıyı iliklerime kadar hissediyorumAlışmak sevmekten daha zor geliyor diye bi sarki vardı o geldi aklıma
Umarım, tesekkurlerDurumunuza üzüldüm,umarım daha mutlu olacağınız bir yaşama sahip olursunuz.
İnşallahGeçmiş olsun.
Allahım acınızı hafifletsin inşallah.
Evet diyorum soruyorum nasil üzülüp ozluyorsunuz çok merak ediyorum kurtuldum diye nir sevinç olmuyor mu cidden adam size küfürler ediyor siddet uyguluyor be ozluyorsunuz ne diyebilirim mi boyle konuları okuyunca dayanamiyorum 7 yaşında bir kizim var ne babasi ne ben kirmadan incitmeden yetistimeye gayret ediyoruz.Çok kıskanç bir insanla evliydim, öfke kontrolünü sağlayamayan biriyle evliydim sinirlenince vuran, küfür eden.. Bu adam için neden üzülüyorsun diyeceksiniz bilmiyorum
Duygularımı yönetemiyorum, öfke, kıskançlık gibi duygular hissetmediği zamanlar iyi anlaşıyorduk aklıma hep onlar geliyor içimde koca bir boşluk hissediyorumEvet diyorum soruyorum nasil üzülüp ozluyorsunuz çok merak ediyorum kurtuldum diye nir sevinç olmuyor mu cidden adam size küfürler ediyor siddet uyguluyor be ozluyorsunuz ne diyebilirim mi boyle konuları okuyunca dayanamiyorum 7 yaşında bir kizim var ne babasi ne ben kirmadan incitmeden yetistimeye gayret ediyoruz.
Allah korusun yarin kendini döven küfür eden bir adam için üzülürse ağlarsa affedemem sanirim çok ağır gelir bu bana
Bir hobi bulun o zaman bir iş ne biliyim yürüyün resim çizin bir yetimin başını okşayın ve size merhamet etmeyen bir insan musvettesini Allah aşkina ozlemeyin kendinizi sevin saygi duyun elin magaradan kaçmış hanzosunu cekmediginiz için yeni hayallerle tutunun hayataDuygularımı yönetemiyorum, öfke, kıskançlık gibi duygular hissetmediği zamanlar iyi anlaşıyorduk aklıma hep onlar geliyor içimde koca bir boşluk hissediyorum
Genel halinin iyi olması bu davranışlarını kabul edilebilir yapmaz değil mi? Tam da bu sebeple bu ilişkiyi bitirdim ama öyle dik durdu ve ilişkimiz her zaman mükemmelmiş de ben nankörlük yapmışım gibi tavır ve sözler sergiledi ki pişmanlık hissettimBir hobi bulun o zaman bir iş ne biliyim yürüyün resim çizin bir yetimin başını okşayın ve size merhamet etmeyen bir insan musvettesini Allah aşkina ozlemeyin kendinizi sevin saygi duyun elin magaradan kaçmış hanzosunu cekmediginiz için yeni hayallerle tutunun hayata
Yani anlamiyorum eee kiskanmadigi vurmadigi zaman iyiydik nasil yani adam küfürler edicek kizinca vurucak amma genel hali iyi özü iyi bu kafayi degistirmemiz kaç yil sürücek acaba kaç
Senin konunu biliyorum canım. Bu forumda en üzüldüğüm konulardan biriydi. Resmi olarak da ayrıldınız mı? O adam seni hiç hak etmiyordu. İnşallah çok mutlu olursun.Eşimle ayrıldık, arşivimde eski fotoğraflara rastladım, onun olduğu fotoğrafları silmişim ama bazılarında yanımda kolu veya eli görünüyor. Yakınlaştırıp baktım sürekli, onun küçük bir parçasını görmek bile gömmeye çalıştığım hislerimi hareketlendirdi. Evimde çekilen fotoğrafların her detayına baktım; yerler, mutfak dolabı, yatak odası, neresi görünüyorsa o küçük parçayı hayalimde tamamlayıp evimi hissetmeye çalıştım. O tanıdık duygu öyle güzel ki aynı zamanda da öyle canım acıdı ki... paylasmak istedim
Amin sağolunSenin konunu biliyorum canım. Bu forumda en üzüldüğüm konulardan biriydi. Resmi olarak da ayrıldınız mı? O adam seni hiç hak etmiyordu. İnşallah çok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?