Ayrılık...

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Eşimle ayrıldık, arşivimde eski fotoğraflara rastladım, onun olduğu fotoğrafları silmişim ama bazılarında yanımda kolu veya eli görünüyor. Yakınlaştırıp baktım sürekli, onun küçük bir parçasını görmek bile gömmeye çalıştığım hislerimi hareketlendirdi. Evimde çekilen fotoğrafların her detayına baktım; yerler, mutfak dolabı, yatak odası, neresi görünüyorsa o küçük parçayı hayalimde tamamlayıp evimi hissetmeye çalıştım. O tanıdık duygu öyle güzel ki aynı zamanda da öyle canım acıdı ki... paylasmak istedim

Alışmak sevmekten daha zor geliyor diye bi sarki vardı o geldi aklıma

Ayrımanızdaki sebep neydi özel değilse sizin için. Severek falan mı ayrıldınız?
Çok kıskanç bir insanla evliydim, öfke kontrolünü sağlayamayan biriyle evliydim sinirlenince vuran, küfür eden.. Bu adam için neden üzülüyorsun diyeceksiniz bilmiyorum

Çok kıskanç bir insanla evliydim, öfke kontrolünü sağlayamayan biriyle evliydim sinirlenince vuran, küfür eden.. Bu adam için neden üzülüyorsun diyeceksiniz bilmiyorum
Evet diyorum soruyorum nasil üzülüp ozluyorsunuz çok merak ediyorum kurtuldum diye nir sevinç olmuyor mu cidden adam size küfürler ediyor siddet uyguluyor be ozluyorsunuz ne diyebilirim mi boyle konuları okuyunca dayanamiyorum 7 yaşında bir kizim var ne babasi ne ben kirmadan incitmeden yetistimeye gayret ediyoruz.
Allah korusun yarin kendini döven küfür eden bir adam için üzülürse ağlarsa affedemem sanirim çok ağır gelir bu bana

Duygularımı yönetemiyorum, öfke, kıskançlık gibi duygular hissetmediği zamanlar iyi anlaşıyorduk aklıma hep onlar geliyor içimde koca bir boşluk hissediyorum

tüm acıların ilacı zaman...bazen tam unuttum dediğiniz anda aklınıza olmadık birşeyden gelecek ve belki çılgınlar gibi ağlayacaksınız ama inanın aslında yaşadıklarınız,yarım kalan hayalleriniz canınızı acıtan o kişi değil..düzeninizi ilk zamanların sevinçlerini kurduğunuz hayalleri özlüyorsunuz..geçecek ve hayat yeni sürprizler ile devam edecek... bundan sonrası için yolunuz çok güzel olsun dilerim

Duygularımı yönetemiyorum, öfke, kıskançlık gibi duygular hissetmediği zamanlar iyi anlaşıyorduk aklıma hep onlar geliyor içimde koca bir boşluk hissediyorum
Bir hobi bulun o zaman bir iş ne biliyim yürüyün resim çizin bir yetimin başını okşayın ve size merhamet etmeyen bir insan musvettesini Allah aşkina ozlemeyin kendinizi sevin saygi duyun elin magaradan kaçmış hanzosunu cekmediginiz için yeni hayallerle tutunun hayata
Yani anlamiyorum eee kiskanmadigi vurmadigi zaman iyiydik nasil yani adam küfürler edicek kizinca vurucak amma genel hali iyi özü iyi bu kafayi degistirmemiz kaç yil sürücek acaba kaç

Genel halinin iyi olması bu davranışlarını kabul edilebilir yapmaz değil mi? Tam da bu sebeple bu ilişkiyi bitirdim ama öyle dik durdu ve ilişkimiz her zaman mükemmelmiş de ben nankörlük yapmışım gibi tavır ve sözler sergiledi ki pişmanlık hissettim

Senin konunu biliyorum canım. Bu forumda en üzüldüğüm konulardan biriydi. Resmi olarak da ayrıldınız mı? O adam seni hiç hak etmiyordu. İnşallah çok mutlu olursun.

Senin konunu biliyorum canım. Bu forumda en üzüldüğüm konulardan biriydi. Resmi olarak da ayrıldınız mı? O adam seni hiç hak etmiyordu. İnşallah çok mutlu olursun.
Amin sağolun dava devam ediyor evimiz dağıldı, davada da aşırı üstüme geliyor intikam almaya çalışıyor bırakıp gittiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…