Ayrılık...

Merak edip diger konularina baktim. Bildigin narsist bir manyaktan kurtulmussun. Buna sevinmen lazim. Hemn ustunden ölü topragini at ve bir ise gir. Ayaklari yere basan kendine guvenen saglam bir kadin ol ki o ruh hastasi senin kendine olan saygini bitiremedigini gorsun. Sanirim kirgin ve kizginsin da alabilecegin en can yakici intikam kendi ayaklari ustunde durabilen guclu ve yikilmayan bir kadin oldugunu gostermek olacak. Hadi kendine gel. Yapabilirsin

onu bazen bende yaşıyorum çocukları almaya geldiğinde camdan şöyle bir bakıyorum boyuna posuna her zerresine aşık olduğum adam şimdi sadece yabancı

Aslında dediğiniz gibi olmak istiyorum ama küçük bebeğim var biraz büyümesini bekliyorum, çocuk ve benim için nafaka da istedim kendi ayaklarım üzerinde duramadığımı ona tamah ettiğimi düşünmüş olabilir

Öyle düşünme sonucta sen de ortak bebeginize bakacaksin. Eski esin icin degil kendin icin tutun hayata

Güzel arkadaşım, beyniniz size oyun oynuyor. Sizin özlediğin o adam ya da onun evi değil. O evde çok kötü anlar geçirmişsiniz, adama adam bile denmez. Siz evliliğim, eşim, evim diye kurduğunuz hayallere üzülüyorsunuz.

Bakmayın şu geçmişten karelere, hepsini yırtın atın ki, önünüze bakabilin. Çok daha iyileri gelecekte sizin olur inşallah, neden olmasın ki? 2. de mutluluğu yakalayan çok insan biliyorum.

Çok kıskanç bir insanla evliydim, öfke kontrolünü sağlayamayan biriyle evliydim sinirlenince vuran, küfür eden.. Bu adam için neden üzülüyorsun diyeceksiniz bilmiyorum
Evet diyecegım, neden uzuluyosunuz? O foto da gozuken elle vurdu size
O aglaya aglaya baktığınız evde yediniz dayakları.
Kurtuldugunuz ıcın kurban kesecegınıze dramaqueenlık yapıyorsunuz

Evet diyecegım, neden uzuluyosunuz? O foto da gozuken elle vurdu size
O aglaya aglaya baktığınız evde yediniz dayakları.
Kurtuldugunuz ıcın kurban kesecegınıze dramaqueenlık yapıyorsunuz
Cidden bende sorun var dava da çekişmeli oldu ordan da üstüme geliyor ben neler düşünüyorum

Evet ayrılık tarihimizden önceki görselleri silmeye karar verdim insallah gelecekte guzel seyler olur dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…