• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

hayalperest11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
20
2
36
Merhaba, benim 2 senelik güzel giden bir ilişkim vardı. Geleceğe dair bir çok plan yapmıştık ailesiyle de tanışmıştım. Fakat son zamanlarda yaşadığım ailevi sorunlardan dolayı psikolojik olarak pek iyi olmadığım bir dönemdeydim ki aynı şekilde o da böyle bir durum yaşıyordu. Böyle olunca da son zamanlarda kavgalarımız artmaya birbirimize iyi gelmek yerine daha çok zarar vermeye başlamıştık. Oturduk yüz yüze konuştuk ve ayrılık kararı aldık. Kötü bir ayrılık yaşamadık son kez sımsıkı sarıldık birbirimize, yüzümü sevdi elimden tuttu. Bir süre ayrı kalmamızın belki de bize iyi geleceğini söyledim ve o da bi süre böyle deneyeceğim dedi. Aynı şehirde oturmuyoruz ve bana İstanbula dönmemi söyledi. İnstagrama bundan sonra sen denizsin ben Ankara diye söz paylaşmış. Sizce ne demek istemiş? Benim aklıma bir çok şey geldi fakat objektif bakamıyor gibi hissediyorum. Geri dönmesini çok istiyorum..

sorunlariniz eger sizi birbirinize kenetlemek yerine ayirdi ise demek ki birbiriniz icin dogru kisiler degilmissiniz,
ama ne guzel bunu fark edip guzelce birbirinizi kirmadan ayrilmissiniz,
paylastigi sey de guzel bir sey bence,
mutlu olursunuz umarim.

Iliskiyi bitirme karari aldiysaniz o zaman sosyal medyasinda bakinip durmayin. Insanlar birbirine zarar vermeye basliyorsa bunlar sirf ailevi problemlere bagli bir durum degil. Bence no contact uygulayin. Mesaj yok. Aramakyok . Sosyal medyayi stalklamak yok. Hayatiniza odaklanin

E donmesini istiyosaniz neden ayrilik teklif ettinizki. Onunda hemen kabullenmesi ilginc.siz sanirim hani biraz ustune dusmesini istediniz ilgi istediniz dogal olarak. Yanliz bu sazan gibi bunu bekliyomus gibi hemen atlamis. Yazdigi sozde ankarada deniz yok istanbuldada hayat var 🤭 yani diyoki biz asla kavusamayiz imkasiziz. Ne sacma bir yazi yazmiss fethiye falan yazsa daha anlamli olurdu.😄 Bosver onune bak zor gunde kaciyosa yaninda olmasin daha iyi

Merhaba, benim 2 senelik güzel giden bir ilişkim vardı. Geleceğe dair bir çok plan yapmıştık ailesiyle de tanışmıştım. Fakat son zamanlarda yaşadığım ailevi sorunlardan dolayı psikolojik olarak pek iyi olmadığım bir dönemdeydim ki aynı şekilde o da böyle bir durum yaşıyordu. Böyle olunca da son zamanlarda kavgalarımız artmaya birbirimize iyi gelmek yerine daha çok zarar vermeye başlamıştık. Oturduk yüz yüze konuştuk ve ayrılık kararı aldık. Kötü bir ayrılık yaşamadık son kez sımsıkı sarıldık birbirimize, yüzümü sevdi elimden tuttu. Bir süre ayrı kalmamızın belki de bize iyi geleceğini söyledim ve o da bi süre böyle deneyeceğim dedi. Aynı şehirde oturmuyoruz ve bana İstanbula dönmemi söyledi. İnstagrama bundan sonra sen denizsin ben Ankara diye söz paylaşmış. Sizce ne demek istemiş? Benim aklıma bir çok şey geldi fakat objektif bakamıyor gibi hissediyorum. Geri dönmesini çok istiyorum..
"Bundan sonra bizden olmaz" demek istemiş işte. Altında daha fazla anlam aramayın.
Ama çok özel değilse şunu sormak istiyorum: Ailevi sorunlarınız geçici bir süre çözülemeyecek kadar derin miydi? Belki sorunların üstesinden geldikten sonra yine konuşabilirdiniz.
Ama o ayrılık konuşması bir kere yapıldıktan sonra aynı sizi, aynı sevgiliyi ve aynı duyguları aramayın. "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" diye bir söz var. Zaman geçiyor, siz de geçmişte kalmamaya çalışın.

O kadar ailevi , psikolojik , iş sorunum oluyor hiç sevgilime böyle bisey demedim ki o da bana öyle demez. En fazla bozuk ses tonumuz olur birbirimizi sakinleştirmeye çalışırız sinirliysek de yalnız kalırız.

O kadar ailevi , psikolojik , iş sorunum oluyor hiç sevgilime böyle bisey demedim ki o da bana öyle demez. En fazla bozuk ses tonumuz olur birbirimizi sakinleştirmeye çalışırız sinirliysek de yalnız kalırız.
Bencede tuhaf olmuş biraz evlenince ne yapacak konu sahibi ne ailevi sorun bitiyor, ne iş sorunu ,ne maddiyat çekip gitmek en kolayi

Sen denizsin ben Ankara, yani imkansızız demiş. Seven insanların, aile yada iş ile ilgili sorunları var diye ayrılabileceğini, ara verebileceğini düşünmüyorum. Ayrılmak istemiş sevgiliniz, sevgisinden emin olmayın.

Her zaman problem var da ben neden ayrildiginizi anlayamadim. Bu mantiga gore kocalari da bosamamiz lazim cunku hepimizin problemleri var.
Bence dogru insan yanindaysa dertlerine bir nebze iyi geliyor hatta. Adam da demiski kavusamayiz, dertler Ankara olmus biz de sandalda Istanbul

Siz kendinizi her olasılığa hazırlayın...Keşke sorunlarınızda birbirinizin üstüne gitmek yerine birbirinize destek olabilseydiniz. Bence ilişkilerde,evliliklerde önemli olan şey zor zamanları beraber devirebilmek.

Sen denizsin ben Ankara aslinda ankaralilarda ask edebiyatı adina meshur laf sevilir boyle laflar oralarda biliyorum Ankara'yı. Hatta Ankaraya deniz gelirde sen bana gelmezsin, Adana kar beyaz olur sen benim olmazsin sarki sozu vs ankara ve deniz olayi cok kullanilir.
Ankarada deniz yok ya askin kavusulmazligini vurgulamış. Ama sen ayrilik teklif ettinde o kabul mu etti orasini tam anlamadim eger oyleyse farkli yorun yapilabilir ama diger turluyse farkli yapilir. Öpüşüp sarilip ayrilmakta ne bileyim bi bana olmadi galiba zor ama severken ayrilmak biliyorum en azindan yuzyuze gelebilmişsini:( sizde donemlik sorunlar gecici geldi, ortak ayrilik karariniza anlam veremedim mesafeden mi sıkıldı acaba beyefendi ayrilik kararinizi tam anlamadim acikcasi

Merhaba, benim 2 senelik güzel giden bir ilişkim vardı. Geleceğe dair bir çok plan yapmıştık ailesiyle de tanışmıştım.
Daha 18 yaşınızdasınız. Bu kadar erken yaşta büyük adımlar atmayın.

Sizde melankoliye yatkınlık var biraz. Bu sizi ileride çok üzer. Karşı tarafta da öyle, özlü sözler paylaşmalar falan.:olamaz: Bir karar vermişsiniz önünüze bakın. Sürekli dönüp arkaya bakmak sizi depresyona sürükler.

Back
X