Ayrılık

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Yaklaşık 1.5 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşımı özlüyorum zaman zaman gözlerim doluyor ağlıyorum..2 yılımı vermiştim.
Geceleri kendimi çok yalnız hissediyorum.Arkadaş desen var ama yok.Çok yalnız hissediyorum kendimi.Değersizmişim gibi.
Bunu tüm kalbimle hissediyorum.
Bir yanım onsuz eksik hissediyorum ayrılık yaşayıp ayrılık sonrası nasıl toparlanabiliyor insanlar anlamıyorum
Böyle bir şarkı bile ağlatıyor. Bunu nasıl aşacağım ben Allahım yardım et.Hayırlısı değilse Allah kalbimden söküp atsın diye dua ederim hep ama bir türlü geçmiyor bu acı

Sizi çok iyi anlıyorum. Bu acı dibine kadar yaşamadan bitmeyecek. Acınızı yaşamaktan ve ağlamaktan korkmayın, ama daha güzel günler de gelecek emin olun bundan.

Peki neden ayrılmıştınız.tekrar birbirinize şans verme gibi bir durumunuz var mı

Sizi çok iyi anlıyorum. Bu acı dibine kadar yaşamadan bitmeyecek. Acınızı yaşamaktan ve ağlamaktan korkmayın, ama daha güzel günler de gelecek emin olun bundan.
Onun kadar kimse güzel sevemeyecek gibi hissediyorum

Ayrılık acısını tatmamış insan yoktur yer yüzünde. Ölümden daha beter derlerdi inanmazdım yaşayınca Anladım.

Acınızı çekeceksiniz. Bu acı sizi olgunlaştıracak. Içinize atmayın. Yas süreci bi bakıma. Bu acı bitince daha güçlü ayağa kalkıyorsunuz. Sabretmek iyileştirir. Nefesiniz daraldıkça sabır sınırınızın genişlediğini farkedin.

Allah yardımcınız olsun çok zor. Kıyamam

Peki neden ayrılmıştınız.tekrar birbirinize şans verme gibi durumunuz var mı
Hatalarım sonucu bana iyi davranmıyordu umursamıyordu.Hatalar ne derseniz uzun hikaye ama özetle önceki geçmişimi stalklardım anlayın işte.O beni güzel seviyorken ben onu çok ama çok kırdım.Çok pişmanım şuan.Bir yandan da ailem görüşmemizi istemiyor

Evet..Şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum mesela çok beter bir duygu

Karşılıklı kırmış kırılmışsınız kendinizi suçlu hissettiğiniz içinde extra ayrılık zor geliyor olabilir ama zaman her şeyin ilacı olduğu gibi bunun da ilacı .Bir de tekrar bir araya gelseniz bile eskisi gibi olamayacağınız bir ilişki olacaksa tekrar dönüp eskiye bakmamak en iyisi olacaktır

karşılıklı birbirimizi üzdük ama en çok ben üzdüm Aşamıyorum bunu

Aslinda ayrilik acilarinin en başinda şu an yerinin boş kalmasi. Duyduğun ozlem ona değil sadece boşluktasin. O yuzden boyle boşluğu doldurmak için hatasi da varsa yeniden yazip kendini acindirma. Aci hepimiz çekiyoruz. 2 yilini verdigin sevgilinden ayrilmak çok uzucu. Ben de 2 yil sonra annelik sevincini yasayacakdim ama 5 ay sonra kaybettim. Evlat acisi. Ne elimi uzatsam yetişe biliyorum ne de seslerini duya. Ağladim sizladim. Içime gomdum hayatima devam ediyorum. Yani kendini toparla. Insanlarin en buyuk yalnişi ve zaafi hemen acisini dindirmeye çalişmalari. O yuzden kendi onurunu bile ayaklar altina alip onu soven doven, aldatan birine geri donenler var. Sadece insan olduğumuzu, aşk acisini yaşayan bilmem kaç trilyonuncu insan olduğunu, zamanla daha hayirlisi çikacagini, ve zamanla eski yaranin kabuk bağlayacagini sakinn unutma. Dua et Allah hayirli insanlarla karşilaşdirsin diye. Ve kendini sanki canindan can kopar gibi aci çekmeye alişdirma. Guçlu ol. Bittiyse bitmesi gerekirdi. Herkesin hayatinda boyle zor zamanlar oluyor. Benim de oldu burdaki tüm arkadaşlarin da oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…