Ayrılık...

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Böyle bitmesin :) Desteğiniz için teşekkür ederim konuyu okuyan ve cevap yazan tümarkadaşlarım :)

Son düzenleme:
Peki zorundaydım demişsiniz.Sizi buna mecbur bırakan neydi?

:ssz: Allah yardımcınız olsun...
her ayrılık beni hüzünlendirir.

umarım iyi bir orta yol bulunur, haklarınızda hayırlısını diliyorum...

nıye ayrıldınız ki...ayrılık zor bence çözüm bulup barışsanız daha dogru... unutamayacaksın hep içinde bı yara... sebebı ne bılmıyorum. aldatılma ,dayak vb agır seyler yoksa çözüm bulmayı dene... hayat dahada berbat oluyo cunku:(imkanın varsa vazgecme...

Canlarım hepinize moral verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Olay aslında yok yazdığım gibi anlatılacak bi olay da yoktu kendi kendine araya giren soğukluk... 3 gün boyunca sadece aynı evde selam naber iidir senden naber... bu şekildeydik yanına gitmeye bile çekiniyordum aynı evin içinde beni istemediğini düşünüp 3 gün kendimi odaya kapattım... Kendimi istenmiyor gibi düşündüm haliyle istenmediğini bildiğin yerde kalmak zor bi durum. Eşyaları taşıyorken aradı azıcık konuştuk eve gelince konuşalım dedi benimde gitmeye gönlüm yok malum tamam dedim geldi sarıldı konuştuk biraz anladık ki aslında ikimizde birbirimize ne oldu diye sormak yerine tripleşmişiz yani büyük bi olay değil ama tamamen yanlış anlaşılmalar bende duurm öle olunca fazla uzatmadım o da uzatmadı hemencik barıştık sarıldık 3 günün acısını çıkaralım diyip diyip sımsıkı sarıldık birbirimize :) Çok mutluyum şu an tabi Allah seven kimselerin huzurunu bozmasın dirlik düzenini bozmasın.

Back
X