Belki de böylesi daha hayırlıdır
Patlat bi aile boyu cipsi, tek başına ye
Şaka yapmıyorum, ben cipsle mutlu olan bi insanım kola da olsa fena olmaz
Sen niye ayrıldın onu da bilmiyorum ama çok ta mühim değil
Doğrusu bu demek ki
Kendini mutlu edeceğin şeyler yap
hadi şimdi tatil ama okul açılınca napıcam aynı sınıf aynı sıraa? ve ilk aşkım ilkim
şimdi acımadan ağzıma sıçıyo laflarıyla
çok canım yanıyo bitti ayrıldıkk napıcağımı bilmiyorum
Çok çirkin bi tabir kullanıyosun da
Buna izin veren de sen olmalısın
Ayrılma sebebin diğer konundaymış
Tek bi yere gittin diye tehditler hava da uçmuş
Evli bile olsan yapışık ikiz gibi gezilmez
Önce tamam dediğin hata
Daha lisedeymişsin, yaşın küçük. Daha karşına kimler çıkacak. Biri bana bunu dediği zaman o kadar sinirlenirdim ki... Ama çok doğru bir söz.
Aynı sınıftaymışsın falan boşver gitsin. Bir gün üniversiteye başladığında, iş hayatına başladığında aklına bile gelmeyecek.
ama zamana kadarrr ne olucak sen naptın atlatabildin mi?
Lisede olanları mı? Tabi ki atlattım. 3 yıldır güzel bir ilişkim var. Kimse aklıma bile gelmiyor.
ne güzel allah tamamına erdirsin ayırmasın inşallah
Umarım canım sağol. Beni boşverelim şimdi. Demem o ki; geçiyor, kalmıyor. Yakın bir zamanda unutursun. Emin ol... Arkadaşlarına buluş, gez toz ve onu görmemezlikten gel.
aynı sınıf olmasakk umrumda olmaz ama bana nefret kustu küfürler tehtitler ,onunla aynı ortamda bile olmak istemiyorum bi ilişki böyle saygısızca bitmemeliydi bu o insanın terbiyesini gösteriyo işte
Aynen öyle. İnsanın karakteri sinirli anında ortaya çıkar zaten. Bir de ayrılırken... O da gerçek yüzünü göstermiş sana işte.
hadi şimdi tatil ama okul açılınca napıcam aynı sınıf aynı sıraa? ve ilk aşkım ilkim
şimdi acımadan ağzıma sıçıyo laflarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?