ayrılık

Belki de böylesi daha hayırlıdır
Patlat bi aile boyu cipsi, tek başına ye
Şaka yapmıyorum, ben cipsle mutlu olan bi insanım kola da olsa fena olmaz

Sen niye ayrıldın onu da bilmiyorum ama çok ta mühim değil
Doğrusu bu demek ki
Kendini mutlu edeceğin şeyler yap

hadi şimdi tatil ama okul açılınca napıcam aynı sınıf aynı sıraa? ve ilk aşkım ilkim
şimdi acımadan ağzıma sıçıyo laflarıyla

Çok çirkin bi tabir kullanıyosun da
Buna izin veren de sen olmalısın
Ayrılma sebebin diğer konundaymış
Tek bi yere gittin diye tehditler hava da uçmuş

Evli bile olsan yapışık ikiz gibi gezilmez
Önce tamam dediğin hata

doğruda iştee en ufak bişeyde olay büyüyyo ne saygısı var ne bişeyi

Daha lisedeymişsin, yaşın küçük. Daha karşına kimler çıkacak. Biri bana bunu dediği zaman o kadar sinirlenirdim ki... Ama çok doğru bir söz.
Aynı sınıftaymışsın falan boşver gitsin. Bir gün üniversiteye başladığında, iş hayatına başladığında aklına bile gelmeyecek.

ama zamana kadarrr ne olucak sen naptın atlatabildin mi?

Umarım canım sağol. Beni boşverelim şimdi. Demem o ki; geçiyor, kalmıyor. Yakın bir zamanda unutursun. Emin ol... Arkadaşlarına buluş, gez toz ve onu görmemezlikten gel.

aynı sınıf olmasakk umrumda olmaz ama bana nefret kustu küfürler tehtitler ,onunla aynı ortamda bile olmak istemiyorum bi ilişki böyle saygısızca bitmemeliydi bu o insanın terbiyesini gösteriyo işte

aynı sınıf olmasakk umrumda olmaz ama bana nefret kustu küfürler tehtitler ,onunla aynı ortamda bile olmak istemiyorum bi ilişki böyle saygısızca bitmemeliydi bu o insanın terbiyesini gösteriyo işte

Aynen öyle. İnsanın karakteri sinirli anında ortaya çıkar zaten. Bir de ayrılırken... O da gerçek yüzünü göstermiş sana işte.

Aynen öyle. İnsanın karakteri sinirli anında ortaya çıkar zaten. Bir de ayrılırken... O da gerçek yüzünü göstermiş sana işte.

hep sinirli zaten çok sinirli bi insan geçinmesi zor açıkcasıı onu hala seviyorum aşığım çünkü ama artık değişmesi gerekli, herkesten uzaklaştım o istemiyo diye

Unutursun insanlar aynı ev içinde birbirini unutuyor yüz göz olup bir şeyler tükendiyse unutursun ben de yıllarca aşk acısı çekmiş biriyim şimdiki kafam olsa 2 haftadan sonra sallamazdım olan sana oluyor

Aynı sınıftayız demıssın yasınız ıkınızınde kuçuk anlaşılan. Canım sana abla tavsiyesi ablan olarak görürsen tabıkıde. Ayrılık acını yasa en dibine kadar icınde kalmasın ağla içine kapan nasıl yasamak istersen. Ancak tatil bittiğinde ve karşısına çıktığında dimdik ayakta dur. Güçlü ol. Bılsınkı yıkılmadın. Seni kaybettiğine yansın. Ve onun bu hallerini gördükçe sen içindeki acını unut. Zaten en dibine yaşadığın ıcın acını icınde bısry kalmayacak.

şu anda 23 yaşındayım bundan 8 sene önce senin yaşlarındaydım sanırım 15 indeydim henüz görmüştüm onu bende senin gibi lise sıralarında göz göze diz dizi deli aşıklarlar gibi dolanıyordum ama öyle bir aşk ki beni yaktı tüketti hayatımda yapmam dedğim şeyleri yaptım bütün gün okul çıkışı takiplemeler koluma adını kazımalar intihar etmeler bunları sana anlatıyorum çünki bilki değmiyor ve hepsi geçiyor bir tek mide ağrın kalıyo geriyo seni hergün ilaç içmeye zorlayan bide evlensen bile silinmeyen bir yara izin okadar.... ben okdar deli sevdimki anlatamam ...sonra birgün noldu biliomusun aradan 3 sene geçmiş ve ben hala onu seviyordum barışıyordk ayrılıpduk aldatıodu vsvs derken bigün onun arkadaşına aşık oldum şaka değil gerçek çok ciddiyim bak bigün gitmişiz biyere arkadaşının doğum günü vardı beni ilk defa arkadaşlarınla tanıştırcaktı tabi ozaman okdarda küçük değilim 18 yaşında genç kızım derken doğumgünü çocuğunun kuzeni kapıda beliriverdi ve bingooo aşık oluverdim eee hikayenin sonu ne mi??? o çok sevdiğim çocuktan eser kalmadı ayrıca şuandada onun arkadaşınla 4 yıllık ta evliyim :))) hayat böle işte biri için ölüp biterken karşına bi diğeri çıkıo sonradan anlıyosun geçmez sandığın acıların geçtiğini ama geçiyo be canım hemde öle bi geçioki ... ya düşün sen bu derdi açmasan liseli olduğun ilk aşık vs bu muabbetler olmasa şuanda aklıma gemezdi o geçer yazıcaktimda ilk başta bana inanmıcaktın o yüzden sana kendi geçmez sandığım aşk hikayemi anlattım...umarım geçeceğini biraz olsun anlamışsındır...

hadi şimdi tatil ama okul açılınca napıcam aynı sınıf aynı sıraa? ve ilk aşkım ilkim
şimdi acımadan ağzıma sıçıyo laflarıyla

Bende yaşamıştım zamanında. Aynı sınıf, aynı sıra, aynı servis.

Sıraları ayırıyorsun servise önce sen biniyorsun şöförün yanındaki tek kişilik yere falan geçiyorsun, tenefüslerde de arkadaşlarınla takılıyorsun zaman çabucak geçiyor inan bana.
Zaten dershanenin falan olur diye düşünüyorum lisedeysen, farklı dershanelere giderseniz o da dağıtır kafanı. ^^
Saygısızın tekiymiş, dert etme. Biliyorum demesi kolay ama bak daha genceciksin etme yine de sen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…