ayrılık

ne saygısı var ne bişeyi diyip, ayrıldığına üzülüyosun ya ben daha bişey demiyorum, diyemiyorum

inşallah dediğiniz gibi olur, herkes böyle söylüyo ama şuan bana imkansızmış gibi geliyo allah yardımcım olsun

çok canım yanıyo bitti ayrıldıkk napıcağımı bilmiyorum
Canim yillar önce bende lisedeyken öz kendi sinif arkadasima asiktim, yanlis yaptigim seyler olmustu.Sonrasinda bana kötü davrandi ondan vazgecmek istemiyordum fkt bana yok öyle birsey kendin kaybettin dedi.O günden sonra hergün onunla karsilasacagim icin üzülüyordum. Sonra burda bir üyelik aldim bdv-de konu actim.Bir arkadas bana sen kendi degerini unutmussun, kimki o sen onun icin üzülüyorsun dedi,böyle seyler yazmisti bana.Bende o arkadasin dedigi seyleri bir kagida yazdim kendimi motive ediyim diye hergün okulda fln okuyordum.Onunla son konusmamizdan 1, 5 hafta sonra unuttum gitti, yani artik üzülmüyordum.Bir yil daha okuduk beraber, o bir yildada siradan sinif arkadasiyiz gibi gecirdik.Siradan bir sinif arkadasiymisiz gibi konusurduk.Yasadigimiz tüm kötü seyleri sildim gitti aklimda bir kac güzel
anilarimiz hatiralar kaldi.Eskiden ona asikken onu gördügüm an cok heyacanlanirdim, gözümde dünyanin en yakisikli en iyi kalpli güzel gözlü adamiydi oysa sonradan onu her gördügümde bu cocukmuydu asik oldugum ya ben bunun icin mi bu kadar heyacanlaniverirdim diye sasirirdim.Ona karsi nerdeyse hicbirsey hissetmiyordum, kendisi gercekte yakisikli bir cocuktu fkt resimlere bakarken bile ben onu yakisikli bulmuyordum, hic bakmiyordum bile.Hatta hic unutmam o konuyu burda paylastigim zaman cok üzülüyorum yazmistim biri bana "simdi üzülüyorsun fakat yillar sonra bu anilar hatirladigin zaman gülüp geciceksin"yazmisti bana.Oysa benim yillara ihtiyacim kalmamisti aylar sonra dalga gecmeye baslamistim. Acin gecicek inan bana,sende bir süre sonra olanlara güleceksin, simdi sana uzun bir süreymis gibi geliyor fakat bir süre sonra olanlari kisa bir ani gibi hatirlicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…