• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

selen125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
11
1
1
30
Merhaba nefes alamıyorum resmen iki bucuk yıllık sevgilimden ayrıldım bu durumu nasl atlatırm ilk sevgilmdi hic ayrılık acısı yasamadım nasil atlatıcam bilmiyorum nefret ediyorum ondan okula da gitmeyecegim tek stajım kaldı onu nasıl unuturum nolur yardım edin

Bu acı maalesef yaşanıyor. Zaman geçtikçe azaldığını göreceksin. İçini ferah tut, geçmeyecek acı yok. Duaların da çok yardımını gördüm ben .

neden,niye ayrıldın.... O istedi ise üzülmeye değmez. Tam aksine dik dur karşısında,okula gitmemek nedir. Gideceksin hatta onun gözünün önünden geçeceksin pas vermeyeceksin. Senin üzüldügünü düşünmeyecek aksi taktirde onlar bu işten gurur duyuyorlar... Yalnız kalmamaya çalış arkadaşlarınla dolaş vs. kafan dağılır. Müzik dinleme sakın. Malesef zamanla geçecek. Hafta sonları kurslara git ugraş olsun çevre yaparsın. Zaten yeni birilerinin seninle ilgilenmeye başladıklarını gördügün an artık onu umursamadıgın andır. Acın eskisi kadar acıtmaz.

Canım oyun falan oyna kafanı dagıt.
League of Legends diye bir oyun var

Ben kafamı hep onla dagıtıyorum

İyi geliyor bana..

ben ayrılık döneminde yabancı filmlere sarmıştım.
zor bir dönem ama geçiyor, illa ki geçecek.
kendinize zaman verin
sosyal medyada eski sevgilinizi takip etmeyin
ve sakın çivi çiviyi söker diye düşünmeyin
yavaş yavaş dinecek bu fırtınanız.

Back
X