Hayır uzak olmamız değil ayrılık sebebi. Gittikçe artan kıskançlıkları ve hayattan beklentilerimizin farklı yönlerde ilerlemesi. Her zaman kıskanç bir insandı ama yurt dışına gitmeden önce vaktimizin çoğunu birlikte geçirirdik ve kıskançlık yapabileceği pek fazla ortam olmazdı. Şu anda onun dışında bir hayatım olduğu için kıskançlıkları arttı.Ayrilik sebebi ne tam olarak?
Uzak olmanizmi? tum bu kiskancliklar felan uzak olmaktanmi kaynaklaniyor yoksa hepmi boyleydi?
Hayır yurt dışına okumak için gitti.Farklı ülkeler dediniz sevgiliniz yabancımıydı?
Ben de asla böyle bir şey yapacağımı düşünmezdim ama bir yerden sonra gerçekten yorgun düştüm daha fazla devam edecek gücüm kalmadı. Umarım doğru kararı vermişimdir. Umarım siz çok mutlu olursunuz :)kutluyorum seni bu kararından dolayı. Asla böyle kararlar verebilen bi insan olamadım. Bende çoğu görüşümn farkli oldugu bir insanla birlikteyim ama cok seviyorum ve ozlemeyi asla goze alamadim . umarim kararin sana iyi gelir :)
Türkiyedeyken bana o güveni verdiğinden midir bilmem asla orda yanlış şeyler yapacağını düşünmedim. Hala da yaptığını düşünmüyorum, bu kıskançlığının kişilik problemi olduğunu düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur, teşekkür ederim.Valla kızmayın ama hem yurt dışına çıkan o hem kıskançlık krizlerine giren o. Orada çokta masum değildir o yüzden size yersiz kıskanclık yapıyordur gibime geldi. Yine de en iyi siz tanırısnız sevgilinizi. Üzülmeyin. Yanyana olabileceğiniz doya doya vakit geçirebileceğiniz biri çıkar karşınıza umarım.
Yeni mi ayrıldınız? Alışıyor insan zamanla. Bence kararının arkasında dur. Bak kuzenim evlendi çok pişman. Dünyaya bakış açıları bile farklı. Evlenince daha çok farkına vardı. Kıskançlık abartılınca çekilmez oluyor. Hakkınızda hayırlı olsun.
Evet yeni ayrıldım sayılır bir kaç gün oldu. Yaş ilerledikçe bu problemler daha çok göze batmaya başlıyor, herkes kendi kafa denginde bir insanla hayatını birleştirmek ister haklısınız. Umarım çabuk alışırım bu süreç biraz zorlu geçiyor çünkü.
Ben komşu şehirdeki insanların bile beraberliğine karşıyım ki bi de bu ayrı ülkeler falanBeş yıllık ilişkimi bitirdim. İki yıldır farklı ülkelerdeydik, senede bir veya iki defa görüşme imkanımız oluyordu. Her şeye rağmen yılmadan bıkmadan bu ilişkiyi sürdürmeye çalıştım. Ama artık ben de pes ettim, daha fazla gücüm kalmadı. Aşırı kıskançlığından, dünya görüşlerimizin bu denli farklı oluşundan bıktım. Evet beni çok seviyordu, hiç sevilmediğim kadar çok sevdi beni, ben de onu çok sevdim. Ama sadece sevmek bir ilişkinin sağlam durmasına yetmiyormuş demekki. Onu hala çok seviyorum ve çok özlüyorum. Bir elim telefona gidiyor sürekli, arayıp sesini duymak istiyorum. Ama verdiğim kararın arkasında duracağım. Çok zor olacak ama artık önüme bakmanın zamanı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?