9-10 yıllık ilişki bitirmek..

Öyle yapıcam yavaş yavaş sindiriyorum ilk kez eminim kendimden ilk kez içim buz gibi allah dualarımı kanul etti
Seni aldatması hayırlı olmuş bence. Yoksa kurtulamazdin bu beladan kolay kolay. Bu derece kıskanç olan adam zaten yüzde doksan aldatıyordur. Kişi kendinden bilir işi. Kendi dürüst olmadığı için senide kendi gibi bilmiş. Kim bilir kaç kere aldattı seni, birde utanmadan seni baskıladı.

Babana küfretmiş ötesi mi var ?
Bir gün seni de haberlerde görmeyelim dikkat et
Adamın şiddete eğilimi var gibi geldi.

Kızlar selamm nasılsınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?😭🥺
? ölmüş babana söven biri hala hayatındaysa zaten senın degerlerin yok belli ki. kendıne aılene saygn yok mu senin? neyın askı bu? hastalık heralde. sikayet et polisse seni tehdıt etmeye cesaret edemez meslegınden olur. engelle gec. bu neymıs boyle.. ya baskasıyla olursaymıs. ay olsun? agzım acık kalıyor boyle kadınları gordukce..

Heryerden engelle. Bir eşik var, o eşiği geçtiğinde rahatlayacaksın. O sana şimdi yalvarıyor, tersleşmeye başladıkça yine canın acıyabilir. Yine kötü hale gelebilirsin. Şimdi tam zamanı kurtulman için. Sen değil, o seni takıntı yapsın ve bitir. Ciddiyim yazdıklarımı düşün. Yalvarması içini soğutuyor ama hep yalvarmayacak, unutma bunu.

Heryerden engelle. Bir eşik var, o eşiği geçtiğinde rahatlayacaksın. O sana şimdi yalvarıyor, tersleşmeye başladıkça yine canın acıyabilir. Yine kötü hale gelebilirsin. Şimdi tam zamanı kurtulman için. Sen değil, o seni takıntı yapsın ve bitir. Ciddiyim yazdıklarımı düşün. Yalvarması içini soğutuyor ama hep yalvarmayacak, unutma bunu.
Evet şu an yalvarması beni bi nebze rahatlatıyor acaba dediğiniz gibi bi süre sonra yine eskisi gibi olup tersleşir mi benimle o zaman iyice öfke dolabilirim daha kötü olabilirim şu an tamamen bitti içimde ama yalvarması egomuda rahatlatmıyor değil çünkü tamamen o suçlu

? ölmüş babana söven biri hala hayatındaysa zaten senın degerlerin yok belli ki. kendıne aılene saygn yok mu senin? neyın askı bu? hastalık heralde. sikayet et polisse seni tehdıt etmeye cesaret edemez meslegınden olur. engelle gec. bu neymıs boyle.. ya baskasıyla olursaymıs. ay olsun? agzım acık kalıyor boyle kadınları gordukce..
Artık olabilir zaten olmuş😂kurtulmak üzereyim

Babana küfretmiş ötesi mi var ?
Bir gün seni de haberlerde görmeyelim dikkat et
Adamın şiddete eğilimi var gibi geldi.
Evet vardı.. tehditler öldürürümler vs. Şu an bitti benim için o yalvarıyor ama umrumda değil zamanla içimde tamamen soğur

Evet şu an yalvarması beni bi nebze rahatlatıyor acaba dediğiniz gibi bi süre sonra yine eskisi gibi olup tersleşir mi benimle o zaman iyice öfke dolabilirim daha kötü olabilirim şu an tamamen bitti içimde ama yalvarması egomuda rahatlatmıyor değil çünkü tamamen o suçlu
Evet şimdi acı çekmiyorsun yalvardığı için. Bende de bitti, artık seni sevmiyorum vs. gibi şeyler yazarsa bunalıma düşebilirsin. O bu haldeyken engelle ve açma. Benim tavsiyem bu.

Konu sahibi hala öfkelisin, pişman edeceğim diyorsun senin pek bitirebileceğini sanmıyorum. Senin için bu bir fırsatken hala boşa geçmiş o kadar zamanına bir de pişman etmek için yıllarca zaman harcayacaksın yazık gerçekten. Destek al bence iyi gibi gelmedin bana.

Konu sahibi hala öfkelisin, pişman edeceğim diyorsun senin pek bitirebileceğini sanmıyorum. Senin için bu bir fırsatken hala boşa geçmiş o kadar zamanına bir de pişman etmek için yıllarca zaman harcayacaksın yazık gerçekten. Destek al bence iyi gibi gelmedin bana.
Hayır şu an pişman etmem zaten pişman artık rahatım çünkü o bana yüklendikçe kendimi sorguladım acaba bende mi suç acaba acaba diye diye yedim bitirdim
Şu an haklıyım ve arkasındayım

Back
X