bu hikayenin aynısından var bende de. o kişi geri dönmeye çalıştıysa da, benden hiçbir karşılık alamadı. ben de gerçek bir adamla (adammm adammm

) gerçek bir aşkın içindeyim şuan.
konu sahibi bir kere saygı yok ilişkinde. sana saygısı olmayan adamı neden istediğini çözmen gerek. kimi takip etmiş falan geç bunları. sen değişmek istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan ona göre davranacaksın.
ayrıca seni olduğun gibi sevmiyor. dolayısıyla seni hiç sevmedi, sevmiyor. sizinkisi sevgi değil, senin asıl bunu görmen gerek. ne sevgi ne saygı olmadığını görünce zaten onu istemeyeceksin. bir anlık karar alman gerekiyor ya. "benim için BİTTİ." bu kadar.
engelleyeceksin.
kendin de gizli gizli takip etmeyeceksin herifi. ölmüş gibi davranacaksın. arkadaşlarına tembihleyeceksin, size ne diyorsa desin bana söylemeyeceksiniz, bilmek istemiyorum. asssla ama asla, bak olumsuz karşılık verecek olsan, seni istemiyorum diyecek olsan dahi, asla hiçbir eylemine karşılık cevap vermeyeceksin. eşyaları atacaksın. fotoğrafları sileceksin. eskiye dair şeyleri temizlemek gerekli ki yeni deneyimler gelebilsin. zihnini de ona göre yeniden şekillendireceksin. yeni bir sistem kuracaksın zihninde. şu 10 yılda yaşadıklarını, hissettiklerini otur günlerce bir deftere yaz, sonra dışarıdan bak bakalım kendine neler görüyorsun? neleri çoktan öğrenmen gerekmiş de öğrenemeyip defalarca kez tekrarlamışsın? ne zaman bırakıp gitmen gerekmiş de gitmemişsin? kaç kere kendinden vazgeçmişsin? kaç kere hata yapmışsın? bu ilişki çocukluğunda öğrendiklerini nasıl yaşatmış sana tekrar tekrar?
kendinle ilgileneceksin. kendi sorunlarını çözeceksin. kendinle ilgili keşfetmen gereken çook şey var ve çoktan vakti gelmiş bile.
sence de onda olduğu kadar sende de bir sorun yok mu?