• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

eşin ne kadar kalacak orda? üzmek istemem ama öyle gelip göreceğini zannetmiyorum okulu bitene kadar.
Yari donem kaldi gerci bilmiyorum staj falan yapacak hem ders sinavlari hem formasyon sinavlari var o sıkısiklikta gelmeyebilirde oglumun asisi var iki ay sonra ordaki saglik ocagina kayitli belki bn giderim belli olmaz

İzin vermiyolarki szinle vakit gecirmekten ders calisamaz diye oglum ek gidaya baslicak bide burasi daha iyi olur diye dusunduler
Ek gidami ne alaka, cocuk sahibi degilimde olanlar soylesin cocuklariniz ek gidaya baslayinca anne evinemi gocuyosunuz cok ilginc,

Ama esin okuyosa size nasil bakacak orasi var, ben bilemedim valla zormus,

ama medeni cesaretine hayranim 20 yasinda univ okurken cocuk, ben 4 senelik evliyim hala gozum kesmiyo acaba buyutebilirmiyim diye

Ek gidami ne alaka, cocuk sahibi degilimde olanlar soylesin cocuklariniz ek gidaya baslayinca anne evinemi gocuyosunuz cok ilginc,

Ama esin okuyosa size nasil bakacak orasi var, ben bilemedim valla zormus,

ama medeni cesaretine hayranim 20 yasinda univ okurken cocuk, ben 4 senelik evliyim hala gozum kesmiyo acaba buyutebilirmiyim diye
Buyutursunuz ama tek basina cok zor tabi ailenizin yardimida lazim

Ne kadar oldu evleneli
Ocak bitiyor artik tatil esinizin su an yaninizda olmasi gerekir butun uniler ara tatilde
Sen neden okumuyorsun
Neden esinin yanina girmiyorsun da kaynananin yaninda esini bekliyorsun 1960lar gibi

Yorumları okumadım da gidip gitmemen eşinin bölümüne de bakıyor bence biraz. Öyle çok yoğun bir bölümü yoksa 1 saniye durman hata. Parasız da kalacaksanız bebekte büyütecekseniz herşey birlikte olmalı. Hani insanlar iyi kötü günler atlattık birlikte diyorlar ya. Sizin de kötü günleriniz sıkışık zamanlarınız bunlar. Eşinin yanına git. Üniversite ortamında tek başına aslaaa bırakma..

iş yok,okul bitmemiş, yaşlar desen çocuksunuz daha, ustune bırde bebek gelmiş, tamam sevişin buna lafım yok ama önlemini alsaydınız keşke; okulunuz biter işinizi elinize alır o zaman evlenirdiniz..
kv yanında sıgıntı gıbı yasıyorsunuz, sız henuz bır aıle olamamısınız cunku bagımsız bır hayat surecek kosullarınız yok, sız bebek olunca okulu dondurmusunuz -bence esınızde okulunu dondurup işe gırebılırdı, ufak bır ev acardınız bırkaç esya,aıleler yıne destek olurdu ama kendı yagınızda kavrulurdunuz okuluda dondurmak ıstemezse hocalarla konusur sınavdan sınava gıder gelırdı bu sekılde okuyan cok ınsan var esınızde rahatı secmıs , olan sıze olmus, halınız hıc ıc acıcı degıl ama seneye okula devam ederım kısmını bır sure erteleyın sız, kpss nın garantısı yok -bakalım okulu hemen bıtırecek mı- askerlık derdı var ooo varda var.....
gelecegın mutsuz ev kadını orneği karsımızda duruyor...
artık olan olmus sabır dılemekten baska sey gelmez elden..

Ne kadar oldu evleneli
Ocak bitiyor artik tatil esinizin su an yaninizda olmasi gerekir butun uniler ara tatilde
Sen neden okumuyorsun
Neden esinin yanina girmiyorsun da kaynananin yaninda esini bekliyorsun 1960lar gibi
Cunku oglum var burda daha iyi beslenirim diye burda kaliyorum et falan cok yapiliyo burda sutum kaliteli olur diye sen burda kal dedi esim yaza kadar bu arada esimde aslinda yariyilda ama onlarin bide formasyon dersleri var hic aralari yok yani ikinci donem bqslayinca hic zamani olmicak dersten derse girecek aksam 11 lere kadar zaten bn oraya gitsem bile bi gece gorurdum yuzunu uc ay gidip kaldim yaninda hep derse gidip geliyodu

iş yok,okul bitmemiş, yaşlar desen çocuksunuz daha, ustune bırde bebek gelmiş, tamam sevişin buna lafım yok ama önlemini alsaydınız keşke; okulunuz biter işinizi elinize alır o zaman evlenirdiniz..
kv yanında sıgıntı gıbı yasıyorsunuz, sız henuz bır aıle olamamısınız cunku bagımsız bır hayat surecek kosullarınız yok, sız bebek olunca okulu dondurmusunuz -bence esınızde okulunu dondurup işe gırebılırdı, ufak bır ev acardınız bırkaç esya,aıleler yıne destek olurdu ama kendı yagınızda kavrulurdunuz okuluda dondurmak ıstemezse hocalarla konusur sınavdan sınava gıder gelırdı bu sekılde okuyan cok ınsan var esınızde rahatı secmıs , olan sıze olmus, halınız hıc ıc acıcı degıl ama seneye okula devam ederım kısmını bır sure erteleyın sız, kpss nın garantısı yok -bakalım okulu hemen bıtırecek mı- askerlık derdı var ooo varda var.....
gelecegın mutsuz ev kadını orneği karsımızda duruyor...
artık olan olmus sabır dılemekten baska sey gelmez elden..
Evet oyle aynen esimin son senesi oldugu icin dondurmadi bir an once bitirsin diplomasi formasyonu elinde olsunda kpss yi kazanamazsa ucretli ogretmenlik yapar baska is yapar ama bos durmayacak yani

Yorumları okumadım da gidip gitmemen eşinin bölümüne de bakıyor bence biraz. Öyle çok yoğun bir bölümü yoksa 1 saniye durman hata. Parasız da kalacaksanız bebekte büyütecekseniz herşey birlikte olmalı. Hani insanlar iyi kötü günler atlattık birlikte diyorlar ya. Sizin de kötü günleriniz sıkışık zamanlarınız bunlar. Eşinin yanına git. Üniversite ortamında tek başına aslaaa bırakma..
Esime okonuda guvenirim okuldan eve evden okula gidiyo esimde bnden ayri durmak istemiyo ama mecburuz diyo yari donem kaldi gidip geliyim diyo

Bolumu yogun ustune bide formasyon aliyo bu sene dahada yogun oldu dersleri sabah bi cikiyo aksam 11 lere kadar

Cocuk oldu ondan evlendik ev var zatende ordan geldim bnde oglum ek gidaya baslicak diye burda olmasi daha uygun olur dediler
Seni ne ailen ne kocanın ailesi; doğurduğun çocuğa ek gıdayı tek başına verebilecek yeterlilikte görmüyorlar, annen seni " bekle kocan okuyup sana bakacak" diye teselli ediyor. Sen hemen silkelenip kendine gelmezsen çok beklersin o kocayı haberin olsun; en büyük hayalin kocanın kep törenine katılmak olmasın. Sahip çıkın kendi hayatlarınıza ya hu!!!!!

Seni ne ailen ne kocanın ailesi; doğurduğun çocuğa ek gıdayı tek başına verebilecek yeterlilikte görmüyorlar, annen seni " bekle kocan okuyup sana bakacak" diye teselli ediyor. Sen hemen silkelenip kendine gelmezsen çok beklersin o kocayı haberin olsun; en büyük hayalin kocanın kep törenine katılmak olmasın. Sahip çıkın kendi hayatlarınıza ya hu!!!!!
Bizim kendi hayatimiza sahip cikma imkanimiz yok suan baskasinin parasiyla baskasinin evinde olmak bize bu hakki tanimiyo ne zman ayri evimiz olur o zman karismazlar bn bunun sıkintsini cok cekiyorum oglumu doktora goturduk geceleri agliyo diye doktor dis etleri sismis ondan agliyo demis eve geldik cocuk yine agliyo esim soyledi boyle boyle o ne biliyomus sisermiymis hic o karni doymadigi icin agliyo dedi gitmis can bebe buskivisine pastorize sut koymus getirdi bn verme desikce doymuyo bu cocuk acmi kalsin falan dedi bide esimde var yanimda oda verme diyo dinleyen yok iste verdi mamayi bes kasik falan sevmedi zaten mamayida oksurup durdu halada sevdi bak mamayi diyip duryo iste durumlar boyle

Back
X