• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

Tamam o dışarda çalışır siz bebişe bakarsınız. Bence bırakmamalısınız.
Cok yogun gidip disarda nasil calisip para kazansin gece uyuyo gunduz aksama kadar okulda yani dinlenmese uyumasa derse nasil kafa verip dinlesin zaten bnide buyuzden gondermiyolar sen gidince ders calisamaz oyalanir diye

Depresyona girmiş gibi davran sürekli uyu agla hic ggülme kendinden bbıktır seni kocanin yanina yollasinlar:KK70: esin 4 yip boyunca orda mi kalacak
Hayir son senesi yari donemi kaldi hatta 4 -5 ay yuzumun gulmesini istiyolar sabret diyip duruyolar hep kendilerinden ornek veriyolar bak bnde babani bekledim 6 -7 ay falan dedi sende yaparsin dedi

Depresyona girmiş gibi davran sürekli uyu agla hic ggülme kendinden bbıktır seni kocanin yanina yollasinlar:KK70: esin 4 yip boyunca orda mi kalacak
Bide esimin kardesleri var kendinden kucuk uc tane esimden haric hepsi yaramaz onlarin arasinda yasamaya calisiyorum oglumun agzini yuzunu yaliyolar resmen iyice psikolojim bozulacak valla Yurt disina cikip buralara gelmemek istiyom cocugu yalama oyle diyorum sen bak oznan diyolar

Seni ne ailen ne kocanın ailesi; doğurduğun çocuğa ek gıdayı tek başına verebilecek yeterlilikte görmüyorlar, annen seni " bekle kocan okuyup sana bakacak" diye teselli ediyor. Sen hemen silkelenip kendine gelmezsen çok beklersin o kocayı haberin olsun; en büyük hayalin kocanın kep törenine katılmak olmasın. Sahip çıkın kendi hayatlarınıza ya hu!!!!!
Esimin kep töreni sabirsizlikla bekliyorum cunku ogunden sonra benim yanimda olacak insallah bizde aile olacagiz

Bide esimin kardesleri var kendinden kucuk uc tane esimden haric hepsi yaramaz onlarin arasinda yasamaya calisiyorum oglumun agzini yuzunu yaliyolar resmen iyice psikolojim bozulacak valla Yurt disina cikip buralara gelmemek istiyom cocugu yalama oyle diyorum sen bak oznan diyolar

Eşinizin öğrenci arkadaşlarıyla beraber yaşadığınız öğrenci evi daha iyiymiş diyeceğim neredeyse.

Bizim kendi hayatimiza sahip cikma imkanimiz yok suan baskasinin parasiyla baskasinin evinde olmak bize bu hakki tanimiyo ne zman ayri evimiz olur o zman karismazlar bn bunun sıkintsini cok cekiyorum oglumu doktora goturduk geceleri agliyo diye doktor dis etleri sismis ondan agliyo demis eve geldik cocuk yine agliyo esim soyledi boyle boyle o ne biliyomus sisermiymis hic o karni doymadigi icin agliyo dedi gitmis can bebe buskivisine pastorize sut koymus getirdi bn verme desikce doymuyo bu cocuk acmi kalsin falan dedi bide esimde var yanimda oda verme diyo dinleyen yok iste verdi mamayi bes kasik falan sevmedi zaten mamayida oksurup durdu halada sevdi bak mamayi diyip duryo iste durumlar boyle
1 yaşından küçük bebeğe inek sütü verilmez sağlık ocağında bile bilgilendiriyorlar. Zararları var biraz oku araştır. Seni yetersiz görüp kendi dedikleri şekilde yetiştirmeye çalışacaklar işin çok zor.

Bekarken birlikte oldunuz öylemi çocuk oldu ben anlamadım durumu
Universitede okurken birlikte oluyo. Sonra hamile kaliyo. Ama ortamdan oyleymis. Ortam bozukmus. Butun kizlar oyleymis. Sonra evleniyo. Ailesi tavir aliyo. Bebegi oluyo. Kocasi calismiyo okuyo. Onun ailesi yardim ediyo bursla geciniyo

Universitede okurken birlikte oluyo. Sonra hamile kaliyo. Ama ortamdan oyleymis. Ortam bozukmus. Butun kizlar oyleymis. Sonra evleniyo. Ailesi tavir aliyo. Bebegi oluyo. Kocasi calismiyo okuyo. Onun ailesi yardim ediyo bursla geciniyo
Allah yardımcısı olsun

Bu kız daha kaç kere açıklayacak Allâh aşkına aynı soruları sorup durmayın. Bi hata yapmış insanlık hali yarın birgün sizin kızınızında başına gelmeyeceği ne malum. Bu kız burda dert anlatmış gelin beni eleştirin dememiş. Kim istemez kocasıyla ayrı evde mutlu mesut yaşamayı. Kader bunu gerektirmiş ve bu şekilde yaşıyor. Yapacak bişey yok çünki. Yok üniversite de kızlar çokmuşda bilmem neymiş. Lan adamın derdi okulu bitirip eşinin yanında olmak. Bence kocanın okulu bırakmadığı çok iyi olmuş en azından ikinizden birinin garanti işi olur. İnşallah biran önce herşey gönlünce olur. Unutma insan kaderinde ne varsa onu yaşar. Kimse kötü olmak istemez. İyi yada kötü Allâh bize bi kader alın yazısı yazmıştır bizde ona göre yaşıyoruz hayatı. Tabi bizde de akıl var onu kullanmamız lazım ama olan olmuş bikere. Yapacak bişey yok. Geri dönüş yok. Kendini üzme çocuğuna iyi bak. Düzelecek herşey. Ve bol bol tövbe et allaha yaptıgın hatadan dolayı.

ayyy sen bizim kızsın

şimdi de kv ye mi gittin

eşin büyüsün önce

annen ne desin kendi düşen ağlamaz diyememiş ayıp olur diye

eşin iş bulsun dedik olmadı

madem kv bebeğe baksın sen çalış para biriktir

ama kv işe girmişti değil mi

o bebeğe bakamaz

bari eşin çok çalışsın da atansın eylül e yoksa işiniz cidden zor

Buyutursunuz ama tek basina cok zor tabi ailenizin yardimida lazim

neden

biz büyütürken kimse yardım etmedi

neden biliyor musun

yaşımız büyüktü de ondan kimse bizi yetersiz görmedi

öbür konunda sayfalarca yazdım ama sen eşim çalışmaz bilgisayarda oynar vs dedin

gece bırakamam uykusu ağır dedin

ama ne olursa olsun çalışıp para kazanmak zorundasın

aksi halde işte kayınlarının vs arasında sığıntı gibi kv nin doğrusu ile büyütürsün bebeği

ayyy sen bizim kızsın

şimdi de kv ye mi gittin

eşin büyüsün önce

annen ne desin kendi düşen ağlamaz diyememiş ayıp olur diye

eşin iş bulsun dedik olmadı

madem kv bebeğe baksın sen çalış para biriktir

ama kv işe girmişti değil mi

o bebeğe bakamaz

bari eşin çok çalışsın da atansın eylül e yoksa işiniz cidden zor
Atanmasa bile atanana kadar bi ise girer

Bu kız daha kaç kere açıklayacak Allâh aşkına aynı soruları sorup durmayın. Bi hata yapmış insanlık hali yarın birgün sizin kızınızında başına gelmeyeceği ne malum. Bu kız burda dert anlatmış gelin beni eleştirin dememiş. Kim istemez kocasıyla ayrı evde mutlu mesut yaşamayı. Kader bunu gerektirmiş ve bu şekilde yaşıyor. Yapacak bişey yok çünki. Yok üniversite de kızlar çokmuşda bilmem neymiş. Lan adamın derdi okulu bitirip eşinin yanında olmak. Bence kocanın okulu bırakmadığı çok iyi olmuş en azından ikinizden birinin garanti işi olur. İnşallah biran önce herşey gönlünce olur. Unutma insan kaderinde ne varsa onu yaşar. Kimse kötü olmak istemez. İyi yada kötü Allâh bize bi kader alın yazısı yazmıştır bizde ona göre yaşıyoruz hayatı. Tabi bizde de akıl var onu kullanmamız lazım ama olan olmuş bikere. Yapacak bişey yok. Geri dönüş yok. Kendini üzme çocuğuna iyi bak. Düzelecek herşey. Ve bol bol tövbe et allaha yaptıgın hatadan dolayı.
Cok sagolun bu msji okuyunca icimi ferahlattiniz

neden

biz büyütürken kimse yardım etmedi

neden biliyor musun

yaşımız büyüktü de ondan kimse bizi yetersiz görmedi

öbür konunda sayfalarca yazdım ama sen eşim çalışmaz bilgisayarda oynar vs dedin

gece bırakamam uykusu ağır dedin

ama ne olursa olsun çalışıp para kazanmak zorundasın

aksi halde işte kayınlarının vs arasında sığıntı gibi kv nin doğrusu ile büyütürsün bebeği
Buyuk olmakla alakasi yok aslinda is paraya bakiyo bide uykusuz kalinca stresi var depresyonu var illa birinin yardimi sart yani

Back
X