Henüz çok taze, özlediğiniz şeyleri yapın ona vakit ayırırken yapamadığınız şeyleri mesela daha fazla kitap okumak, arkadaşlarınızla daha sık görüşmek gibi.
Ama bu acı tam olarak size daha uygun birini bulup, o huzuru yakalayınca geçer.
İçimden hiçbir şey gelmiyor. Kafamdan atamıyorum onu.Bu kadar acıyorken canım, nasıl başka birini tekrar sevebilirim bilmiyorum
Çok da güzel seversin valla. İnanılmaz seversin yani öyle böyle değil yalnızca zamana ihtiyacın var.
İçinden gelmiyorsa da kalk çık dışarı, hayat devam ediyor. İnsanları değiştiremiyoruz maalesef. O böyle biri ve sen onu böyle kabullenememişsin yapacak bir şey yok.
Hala içimde bir umut besliyorum. Bu çok yanlış. Sanki gelecek ve ben pişmanım her şey çok güzel gel benimle ol diyecek..
e beslersin tabi. 3 günde biter mi hemen? 2 ay oldu ben bile besliyorum. bekle azıcık kendine zaman tanı. 3 günde unutamazsınHala içimde bir umut besliyorum. Bu çok yanlış. Sanki gelecek ve ben pişmanım her şey çok güzel gel benimle ol diyecek..
Canım inan devamı gelse cok daha fazla üzülürdün iyi yaptın ağla içinden geldiği gibi ama sakın geri dönme cok daha fazla üzülürsün.herşey unutuluyor emin ol.bu kadar ailesine bağlı biri ile olmuyor 10 yıl oldu ben şuan ayrılmayı düşünüyorım.herşey düzeldi zannediyorsun hop yine yalnızsin üstelik tedavideyim şuan vr bir kızım var. yıprandiğinla kalırsın.sevgi ile kal.herşey geçicek kendine zaman ayır4 ay birlikteydik. ne kadar kısa bir süre aslında.120 gün.. ve bu 4 ayda sadece 1 günü sabahtan akşama kadar beraber geçirebildik. bunun dışında kalan buluşmalarımız haftada bir akşam 1 saat vs. şeklindeydi. acı tatlı şeyler yaşadık. aradığımı bulamadım cünkü bana yetemiyordu. ailesi için deli gibi çalışıp bana 1 mesaj atacak zamanı bile olmuyordu. onun gözünde ben anlayışsızdım. aslında anlayışsız değildim kızlar. açtım..onun ilgisine açtım.
en sonunda cesaretimi topladım ve 3 gün önce sıradan bir buluşma sandığı buluşmamızda önce geçip hislerimi anlattım sonra ağlaya ağlaya ben devam etmiyorum artık, burda bitti bu iş dedim. sadece yüzüme baktı ve elleriyle yüzünü kapatıp dakikalarca ağladı.. o ağladıkca benim içim ezildi.. sarılarak ayrıldık. Çünkü ikimizde aşıktık. Ama olmuyordu, anneci-babacıydı, eğitim farkı vardı, etnik köken farkı vardı, ben fazla bireyseldim o fazla gelenekçiydi..Bunların bilincinde olarak bitirdim.
3 gündür uyuyamıyorum. ancak hayatıma devam ediyorum. onlarca kişilik metroda ağlama krizlerine giriyorum, onu ilk gördüğümde ''ALLAHIM ya bu yüzü bir daha göremezsem? nolur bana nasip et'' diye dua etmiştim içimden. ayrıldığımız akşamsa suratına bakarken ''Ben bu yüzü bir daha göremeyeceğim,Allahım yardım et'' dedim.
Zor geliyor kızlar. Hiçbir şey yapmayan bir adamla olmuyor. size bir şeyler katamayan sadece sevdiğini söyleyebilen bir adamla olmuyor..
Nasıl unutacağım? acım o kadar taze ki, sabahın 7sinde bile ağlayabilecek enerjiyi buluyorum.
Seni çok özledim diye mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum. Ancak onun yapamadıkları için ayrıldık, ben ona özledğimi söylesem ne değişecek ki?
Unutamıyorum o akşamı. Unutamıyorum yüzünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?