Ah yavrum bende senin gibiydim şimdi esamesi okunmuyo artık
Ciddiyim ama ben..
Hicte degil.vücut yaşlansa bile ruh taptaze kalıyor. Aşk hala çok önemli benim için mesela.Ama eşimde bulduğum için mutluyum.Olurda birgun biterse işte dediğin gibi umursamam. Başka aşklara yelken açarım. Şimdilik no problem))İnsanın yaşlanmaya başladığını hissettiği an
Ne aşkı, ne erkekleri ne de diğer insanları umursamamaya başladığı an sanırım
Giderse gitsin, hmmmh moduna girmek :)
unutamıyorum ya. allah aşkına siz nasıl unutabiliyorsunuz?
ayrılalı 2 ay oldu. yaşlar 19. barışmayı istemediğini apaçık söyledi. zaten ayrılan da oydu. bariz belli, istenmiyorum
unutuyorum diyorum, günüm kakara kikiri geçiyor. evde olduğum vakitleri de üzülmek yerine kendi kendime dans ederek geçiriyorum mesela. hakikaten unutuyorum yahu diyorum
sonra bir an duruyorum, hop yine her şey başa dönmüş.
fala sardım. hayatımda hiç fal baktırmışlığım yoktu. 1 haftadır internetten fal baktırıp duruyorum. bir sürü boşa para harcadım
hepsi de ekim sonu barışacaksınız diyor. inanmıyorum. burda fal topiğinde konuştuk, herkese ekim sonu diyip durmuşlar. tüm online falcılar pembeci. yaşasın para tuzağı.
ama inanmak da istiyorum. bazen ciddi ciddi ekim sonunda bana döneceğine inanıyorum. gün sayıyorum. birisi ekimin 3. haftası demişti mesela. ekimin 3. haftasına girmemize kaç gün var onu hesaplıyorum. sonra kendime sinirleniyorum. ama yok. inanmıyorum desem de ekimin 3. haftasını deli gibi bekliyorum
ağlayıp zırlayıp kendimi harap etmiyorum. o aşamayı geçtim. sadece arada sırada biraz gözyaşı döküyorum
ama mütemadiyen özlüyorum. valla billa çok özlüyorum
geçecek. bunu da biliyorum. ne aşklar bitmiş ben mi unutamayacağım pehh diyorum. daha 19 yaşındasın bu ne böyle karalar bağlamak diyorum. ileride bakınca amma da salakmışım diyeceğim. biliyorum
o zaman bu konuyu niye açtım?
yapamıyorum çünkü. teoride her şeyi bilsem de bunu pratiğe dökemiyorum
daraldım. sıkıldım. zaman makinem olsun da şu hissettiklerimi küçümsediğim zamanlara hemen atlayayım istiyorum
burda aşk acısıyla ilgili konu açanlara "ah yavrum ben de senin gibiydim ama esamesi okunmuyo artık" yazmak istiyorum.
bu yorumları yazabileceğim günlere daha çok var mı?
Hicte degil.vücut yaşlansa bile ruh taptaze kalıyor. Aşk hala çok önemli benim için mesela.Ama eşimde bulduğum için mutluyum.Olurda birgun biterse işte dediğin gibi umursamam. Başka aşklara yelken açarım. Şimdilik no problem))
Hah işte bu..))insan en büyük kötülüğü kendine kendine yapıyor. Takmayacaksin valla.stres ve üzüntü birçok hastalığa sebebiyet veriyor.Hahah senin sevdiğin var normal
Ben eskisi kadar önemsemiyorum açıkçası ya olur mu olmaz mı, niye böyle dedi yaptı vs
Hah işte bu..))insan en büyük kötülüğü kendine kendine yapıyor. Takmayacaksin valla.stres ve üzüntü birçok hastalığa sebebiyet veriyor.
Aşkını hak eden adam zaten yanında oluyor bir şekilde.
çok sinirlendiğim zaman "öfff senin gibi birisiyle olacağıma kedilerle yaşar yalnız ölürüm" demişliğim varHeh ya aman
Hiç olmadı alırım 50+ kedi keyfime bakarım mırr mırr
çok sinirlendiğim zaman "öfff senin gibi birisiyle olacağıma kedilerle yaşar yalnız ölürüm" demişliğim var
ama dediğim gibi, ben sadece teoride iyiyim
zaten hangi akla hizmet bulaştım bilmiyorumYa oncelikle su fal işlerine hiç bulaşma bir kere mantığı yok bir de bir sürü para harcamissin.sana boş umutlar vermiş sadece.once umut etmeyi bırak.umut bitince daha kolay olur unutmak.seni istememiş sen de isteme onu.anilari bırak duygusallık bitiriyor zaten biz kadınları.gercekci dusunsen zaten umursamazsin.onun umurunda mıdır sence.kimbilir hangi ilişkilere yelken açmıştır.sen de kendi hayatına bak artik
unutamıyorum ya. allah aşkına siz nasıl unutabiliyorsunuz?
ayrılalı 2 ay oldu. yaşlar 19. barışmayı istemediğini apaçık söyledi. zaten ayrılan da oydu. bariz belli, istenmiyorum
unutuyorum diyorum, günüm kakara kikiri geçiyor. evde olduğum vakitleri de üzülmek yerine kendi kendime dans ederek geçiriyorum mesela. hakikaten unutuyorum yahu diyorum
sonra bir an duruyorum, hop yine her şey başa dönmüş.
fala sardım. hayatımda hiç fal baktırmışlığım yoktu. 1 haftadır internetten fal baktırıp duruyorum. bir sürü boşa para harcadım
hepsi de ekim sonu barışacaksınız diyor. inanmıyorum. burda fal topiğinde konuştuk, herkese ekim sonu diyip durmuşlar. tüm online falcılar pembeci. yaşasın para tuzağı.
ama inanmak da istiyorum. bazen ciddi ciddi ekim sonunda bana döneceğine inanıyorum. gün sayıyorum. birisi ekimin 3. haftası demişti mesela. ekimin 3. haftasına girmemize kaç gün var onu hesaplıyorum. sonra kendime sinirleniyorum. ama yok. inanmıyorum desem de ekimin 3. haftasını deli gibi bekliyorum
ağlayıp zırlayıp kendimi harap etmiyorum. o aşamayı geçtim. sadece arada sırada biraz gözyaşı döküyorum
ama mütemadiyen özlüyorum. valla billa çok özlüyorum
geçecek. bunu da biliyorum. ne aşklar bitmiş ben mi unutamayacağım pehh diyorum. daha 19 yaşındasın bu ne böyle karalar bağlamak diyorum. ileride bakınca amma da salakmışım diyeceğim. biliyorum
o zaman bu konuyu niye açtım?
yapamıyorum çünkü. teoride her şeyi bilsem de bunu pratiğe dökemiyorum
daraldım. sıkıldım. zaman makinem olsun da şu hissettiklerimi küçümsediğim zamanlara hemen atlayayım istiyorum
burda aşk acısıyla ilgili konu açanlara "ah yavrum ben de senin gibiydim ama esamesi okunmuyo artık" yazmak istiyorum.
bu yorumları yazabileceğim günlere daha çok var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?