yani biraz yaştan da kaynaklı bu durumum bence. sizce de öyle değil mi?Bende senden bi yas buyukken beni yikan bi ayrilik yasamistim. Aklimdan atmam tamamen iki senemi buldu sanirim. Simdi ustunden 4 sene gecti. Umrumda bile degil. Iyi ki onunla olmamis diyorum kendime ozel sebeplerimden dolayi :))
okula gitmeyi bayağı azalttım, vakit geçirmek için örgüye mi başlasam diyorumKız ona o kadar para harcıycağına sınav haftan icin kahve depolarsın, kitapa alırsın kız. Aaa deli midir nedir
Sen kendini aç dış dünyaya eglen gül sosyalleş. Eger dönerse de havanı atarsın "zaten ben gayet iyiydim" dersin
Ama bekleme olmaz, olmasın da zaten. Cok sacma davranmstı hatırlarsan.
Sen okuldaki kısa paslaşmalarn tadını çıkar
okula gitmeyi bayağı azalttım, vakit geçirmek için örgüye mi başlasam diyorum
bu arada bu konu 2 haftalık. eskisi gibi fal atmıyorum diyerek kendimi savunmaya geçmek istiyorum
ama fal topiğinden asla çıkmıyorum çokzel bir yer
4 yıl önce bir topikte konuşmustuk ikimizde yeni ayrılmıstık şimdi bakınca o kadar uzun zaman gecmiş ki duygulandım.Bende senden bi yas buyukken beni yikan bi ayrilik yasamistim. Aklimdan atmam tamamen iki senemi buldu sanirim. Simdi ustunden 4 sene gecti. Umrumda bile degil. Iyi ki onunla olmamis diyorum kendime ozel sebeplerimden dolayi :))
ortam yapamadığım için ben de gitmeyi bıraktımUu beybi örgüye başla bence de
Fal gizel evet insan kendini kandıracak biseyler buluyo elbet
Okula git kız git biye gitmiyonaz bi ortam yap
aslında ben ayrılıkla ilgili eski sayfalara konulara bakarken4 yıl önce bir topikte konuşmustuk ikimizde yeni ayrılmıstık şimdi bakınca o kadar uzun zaman gecmiş ki duygulandım.
ben de kimseye hissettirmiyorum. zaten çevremden bilen kişi sayısı çok azValla zamanında birkaç ay değil birkaç yıl yas tuttum sayılır. 2 yıl geçti unuttum deyip çok dağıtıp yeniden başa sarıyordum.
Bu çok tehlikeli bir şey. Bir zaman sonra takıntı haline de gelebilir böyle olmasına izin verme.
Kimse için üzülmemek gerekiyor insanız duygularımız var tekrar sevip tekrar üzülüyoruz normal,her seferinde aman boşver deyip kendini dik tutmaya bak.
Ben hiç kimseye üzüldüğümü hissettirmedim takmıyor gibi davrandım ve inan şuan sadece evet öyle biri vardı zamanında,iyidir insan olarak der geçerim.
Çok değil 1 yıl sonra bile geçti bitti diyeceksin.
Valla fal işine hiç bulaşma batarsın bende bir iki kere para verdim ev arkadaşımın ısrarı yüzünden hala acıyorum.
valla diyorum ya, yıllar geçsin ben her ayrılıkla ilgili konuya atlayıp "amaaan kıııız ben de senin yaşında öyleydim ama unuttum çoktan" yazacağımŞu an, 19-20 yaşlarındayken aşık olduğum kişileri düşününce gülmekten karnıma kramplar girdi.Dönüp bakmamam gereken kişiler için gözyaşı akıtmışım. Hem tip, hem karakter olarak.Seninki de muhtemelen öyle beş para etmez biridir.Sen yine de üzül, acını yaşa..İlerde gülmeye malzeme olur...O gün gelince gel buraya yaz lütfen..Birilerinin bu tecrübene ihtiyaç duyacağına eminim
Kısa yoldan bi tavsiye..Açık sözlülüğüne dobralığına güvendiğin birine, şu gözyaşı döktüğün kişinin sana denk olup olmadığını yada sana layık olup olmadığını sor."Ablam en kralına layık" diyorsa kesin ileride çok eğleniceksin...Bir de biz kadınlar iyi ve hak eden adamlar için gözyaşı dökmüyoruz yaa...Nerede itin teki var hep onu kıymetli gördük..Böyle yapmayan kadınlar zaten gelip buralarda ağlamıyolar..Ben de sizdenim yani...Ömrüm böyle saçmalıklarla geçti..Kodumuz mu bozuk nedir..Ha bir de ailede beklediği değeri görmeyen hep dışarıda arıyor ilgiyi..O da çok etkili bak.Yanlışın başı orda asılvalla diyorum ya, yıllar geçsin ben her ayrılıkla ilgili konuya atlayıp "amaaan kıııız ben de senin yaşında öyleydim ama unuttum çoktan" yazacağım
aşk acısıyla ilgili eski konuları hatmetmiştim aslında ama o gözümden kaçmışAsk hikayelerimiz ve dertlerimiz bolumunde "terapi grubu"muz vardi :))
Orda 4 sene once nasil batip ciktigimizi gorebilirsin.
Yalniz degilsin. Normal bunlar. Dusunce yapin cok guzel. Bir kac aya toparlarsin. Bir iki seneye de tamamen biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?