• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

ecose_riya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4
0
16
32
Iyi gunler sizden yorum istiyorum kararım konusunda hakli mıyım sizce. 8 aylik süren bi iliskim vardi fakat son 1 ay boyunca kavga ettik çünkü bana 6 saatte bir msj atiyor nasilim iyimiyim önemsemiyordu ayrilalm dedigimde gelip yalvariyor en son bulusmamizda telefonundan bana dair herseyi silmis okumam icin diger msjlarıında silmis defalarca affettm degisicem dedi en sonunda fotoğraflarmızıda sildi ama hala yalvaryama devam etti dayanamadm bitirdim iliskimi. Cok kötüyüm iki gündür ağlayıp yıpratmaktan kendimi siz olsaniz dev edermiydiniz

Iyi gunler sizden yorum istiyorum kararım konusunda hakli mıyım sizce. 8 aylik süren bi iliskim vardi fakat son 1 ay boyunca kavga ettik çünkü bana 6 saatte bir msj atiyor nasilim iyimiyim önemsemiyordu ayrilalm dedigimde gelip yalvariyor en son bulusmamizda telefonundan bana dair herseyi silmis okumam icin diger msjlarıında silmis defalarca affettm degisicem dedi en sonunda fotoğraflarmızıda sildi ama hala yalvaryama devam etti dayanamadm bitirdim iliskimi. Cok kötüyüm iki gündür ağlayıp yıpratmaktan kendimi siz olsaniz dev edermiydiniz

yalvarıyorsa neden fotoğraflarınızı siliyor ya da mesajlarınızı ben bu kısmı anlayamadım ? diğer mesajları silmeside bana pek güven verici bir insan imajı çizmedi.

Sebebini mantıklı bir şekilde açıklayamıyorsa (mesaj-fotoğraf vs. Silmelerinden bahsediyorum) sen doğru kararı vermişsin..
Ayrılık kimseye kolay değil, üzülme, en azından ileride daha çok üzülmeni engelle

Back
X