Ayrılık

zuhalay1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
10
2
1
43
Arkadaşlar sevgilim beni terk etti. Nedeni ise bir şey anlatırken onu dinlemediğimi söylüyor. Ben saygısızlığı kabul edemem dedi. Beni önemsemiyorsun dedi. Ama böyle bir durum yok. Ufak konuları çok büyüttü. 2 aydır birlikteydik. Özür diledim yanlış anladığını söyledim. Senin için şunları yaptım sevmesem yaparmıyım diye örnek verdim. Buna daha çok sinirlendi. Özür diledim. İkinci bir şans istedim. Ne dediysem ikna edemedim. Daha bir hafta önce aramız çok iyiydi. Onu çok seviyorum. Alıngan ve sinirli biri. İlk adımı hep benden bekler. Bana artık seninle zor dedi. Ben onu çok seviyorum. Kalbini tekrar kazanmak için ne yapabilirim

Biraz arama bakalım ne yapıcak.Eğer vazgeçerse ayrılıktan sana geri dönüş yapar mutlaka

Ahhh ahhhh anlayamadınız gitti. Erkekler üzerine düşen kızları istemez. Sen de nerdeyse yalvarmışsın. Bir erkeğe ulaşılmazı oynamalısın çantada kekliği değil. Çünkü itici olursun üstüne düşersen.

Aynen öyle oldu. 1 hafta geçti. Aramadı. Ben mesaj yazdım ara ara cevap verdi hep suçladı En son yaşadıklarımız için teşekkür ederim dedim dün. Umarım istediğin gibi biri ile karşılaşır mutlu olursun dedim. Sonrasında o bana sadece hoşçakal dedi

Biraz zaman geçsin bu süreçte sessız kal.Senın başka yapacagın bisey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…