ayrılıkkk

twetty9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
23
1
3
35
arkadaslar daha oncede yazmstım ama gelısmeler oldu. ayrılalı 2 ay oldu. 2 ay boyunca hep aradım ettım. 15 gun once gorusmek ıstedım geldı..dusun dedım senı cok sevıyorum dedım.. bız butun sanslarımızı tukettık artık hayatına devam et. baskalarıyla gorusucem bunu kabul et bu benım ıcın degısıklık dedı..eger varmam gereken bır sonuc varsa varırım o gun cıkarım karsına dedi. agladım caresızce bırakma benı dedım.arabadan ındım aradım.bagırdı hakaret ettı bırdaha arama .o kadar bunalttınkı ıcımdekı herseyı bıtırdın dedi.artık bıraktım...sessızlıge gomuldum...26 yasında ben ıse 25 .ılıskımız cıddıydı aıleler falan ıcındeydı.cok sevdı benı buna bır suphem yok.ama ben cok pesınden kostum bu yuzden bunalmıs sevgısı bıtmıs hıssedıyor.sızce ortadan toz olsam belırlı bır zaman sonra ozlermı ? anlarmı ?? bana en son barısmak ıstıyorsan baska bır yol dene benı darladıkca olmuyo farkındamısın dedi.ne yapacagımı bılmıyorum.ilk askım o benım.. unutamıyorum...herseyımı kaybetmıs hıssedıyorum

ZAMAN denen bi ilaç var dene bence
o kadar caresızımkı tek cozumum zaman 3 4 5 ay artık ne kadar gerekıyorsa sabredicem. zaman sanırım butun sorularımın cevaplarını verecek bana. hergun bırlıkteydık herseyınde ben vardım.elbet sızlıcak kalbı bırgun. elbet merak edıcek.tek temeennım bu

Biten bitmis giden gitmis gecmis ola..benzer bisey yasadim ve adam evlendi ben bekledigimle kaldim...o yuzden onune bak bence hic kendini umutlandirip uzme....kendine gelmek biraz zor cooooook zaman alicak ama dusunmemeye calis...

Yalvarmak üstüne gitmek erkekleri daha çok itiyo arkadaşım.. Ben de şuan evliliğimde benzer bi dönemden geçiyorum inanın sessizliğimle kazanıyorum.. Ki normalde esen gürleyen bi yapım vardı

Sessiz kalın ve yolunuza bakın evli bile değilsiniz evlenseniz mesela o zaman yaşasanız bunı keşke o zaman bitirseydim dersiniz

Gerçek sevgi bağdattan döner siz sessiz kalın döneceği varsa zaten dönecektir kendinizi yıpratmayınnn

Keşke yalvarmasaydınız...Yalvarınca,peşlerinden koşunca kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.
Artık hiç aramayın,mesaj atmayın.Ama mesaj atacak,arayacak diye de beklemeyin çünkü o zaman takıntı yapılmaya başlanıyor... Zamana bırakın,başka şeylerle ilgilenin.

Size "barısmak ıstıyorsan baska bır yol dene" demiş ve siz hala ne yapmaya çalıştığını anlamıyor musunuz? Resmen sizi süründürmek istiyor. Erkek dedğin bayanın peşinden koşar.

ilişkinizi tam olarak bilmiyorum fakat tek söyleyeceğim şey gerçekten tepenize çıkarmışsınz.

Başkası olma ihtimali yüksek gibi sanki

Kaçan kovalanır lafı ne kadar da doğru...
Özlemez canım çünkü bitirmiş. Bence sen de bitirmelisin...

Basta yaptigin hatalari yine yapiyosun.

Pesinden kosmakla zaten iliskini sen cikmazsa sokmussun...
Erkeklerde pesinden giden kizlardan bir sure sonra sogur ve istemezler..

Birak ne hali varsa görsün.
Bu is bitmis , birdaha barissaniz bile ayrilikla sonuclanir...

Canım uzaklassss haber verme arama mesaj atma bekle bir ay iki ay belkide 1 yıl mutlaka dönecek

başkalarıyla görüşücem diyor siz hala onun peşindesiniz ? tamam anladık aşkta gurur olmazda bence birazcık gurur olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…