Ayrılıkla başa çıkamıyorum

justlikeu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
38
10
88
Ayrılıkla başa çıkmakta zorlanıyorum. 1 hafta oldu. Çok taze biliyorum. Çalışamıyorum yapmaya çalıştığım her şey işkenceye dönüyor. Süreci atlatmama yardımcı olacak hiçbir şey bulamıyorum. Önerisi olan var mı gerçekten boğulmaya başladım.

Aklına geldiği an hemen birseylerle meşgul ol. Onun sende hissettirdiği kötü duyguları düşün . Öyle olunca unutmak daha kolay oluyor . Yani ben bu şekilde daha çabuk atlatırım hep .

Ben her acini cekilmek zorunda oldugunu düsünüyorum. Bu her konu icin gecerli. Duygulari bastirmicaksin. Yasayacaksin tam ortasina oturarak. Hissedeceksin. Ama sonundada birakip hayatina devam edeceksin. Ayriliklar zordur. Insanin kendine zaman tanimasi lazim. Size hic böyle klasik moral düzeltme planlari veremem..en etkilisi aciyi yasayip birakmak

Mantığınızı dinlemeye ve zorlamaya çalışın. Bir arkadaşın dediği gibi oyun oynayın ya da dizi izleyin. Ben bu tür durumlarda çalışmayı tercih ediyorum. Öğrenciyken garsonluk yaptığım bir yer vardı. O kadar yoğundu ki aşk acısı çektiğimde direkt oraya işe giriyordum acı falan kalmıyordu😂 Bu şekilde düşünmeye fırsatınızın olmadığı yoğun bir iş bulabilirsiniz

Ayrılıkla başa çıkmakta zorlanıyorum. 1 hafta oldu. Çok taze biliyorum. Çalışamıyorum yapmaya çalıştığım her şey işkenceye dönüyor. Süreci atlatmama yardımcı olacak hiçbir şey bulamıyorum. Önerisi olan var mı gerçekten boğulmaya başladım.
Daha önceki konunuza da baktım az önce. Adam zaten sizi umursamayan başından savan biriymiş. O çoktan bitirmiş. Bunu kabullenip yolunuza devam edeceksiniz
Ister karalar bağlayın ağlayın, ister az hasarla atlatın ama bilin ki onun umurunda değilsin hiçbirşey değişmeyecek.

Neden ayrıldınız
İlgisizdi. Sadece istediğinde arayıp soruyordu diğer zamanlarda işlerim yoğun kafam yerinde değil diyordu. Aylarca sabrettim bu duruma işlerini yoluna koysun destek olayım ona diye. Ama sürekli arttırdı ilgisizlik dozunu. Yok gibi bir şeydi yani o kadar sabır, alttan alma, bekleme her şeyim boşa gitti.

Odaklanmakta o kadar zorlanıyorum ki. Kendimi bir şeylere veremiyorum

Niye. Ayrıldığın kişi senden, hayatından, sağlığından, mutluluğundan, özgürlüğünden, ailenden önemli mi?
Hiç kimse değil. Şimdiden bunu düstur edinirsen hayatta mutlu olursun. Yoksa sürekli birileri için böyle hayatı teğet geçersin.

Başka şeylerle ilgilen, düşün önerisini asla uygulamaya çalışma:) Bu üzüntünü ötelemekten başka işe yaramıyor. Terapistim bana; ayrıntılı olarak seni neyin üzdüğünü düşün o çöküş anını yaşaya yaşaya bitireceksin demişti.

Ayrilma sebebiniz ne bilmiyorum ama elbette başta canimiz cok aciyor. Buna dayanmak ileride daha iyi olmamızı için şart bence. Yoksa bitmeyen ama mutsuzluk veren bir ilişkiden kopamayiz.

Back
X