Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceki konunuza da baktım az önce. Adam zaten sizi umursamayan başından savan biriymiş. O çoktan bitirmiş. Bunu kabullenip yolunuza devam edeceksinizAyrılıkla başa çıkmakta zorlanıyorum. 1 hafta oldu. Çok taze biliyorum. Çalışamıyorum yapmaya çalıştığım her şey işkenceye dönüyor. Süreci atlatmama yardımcı olacak hiçbir şey bulamıyorum. Önerisi olan var mı gerçekten boğulmaya başladım.
İlgisizdi. Sadece istediğinde arayıp soruyordu diğer zamanlarda işlerim yoğun kafam yerinde değil diyordu. Aylarca sabrettim bu duruma işlerini yoluna koysun destek olayım ona diye. Ama sürekli arttırdı ilgisizlik dozunu. Yok gibi bir şeydi yani o kadar sabır, alttan alma, bekleme her şeyim boşa gitti.Neden ayrıldınız
Odaklanmakta o kadar zorlanıyorum ki. Kendimi bir şeylere veremiyorumBen işime veriyordum kendimi. Öğrenciysen yerine ders koyabilirsin.
Her zaman geçer ama. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez.
Odaklanmakta o kadar zorlanıyorum ki. Kendimi bir şeylere veremiyorum
İyiyim çok şükür :) bazı günler çok ağır geçiyor ama eskisi gibi her günüm öyle değil en azındanŞuan nasılsın?
Ayrilma sebebiniz ne bilmiyorum ama elbette başta canimiz cok aciyor. Buna dayanmak ileride daha iyi olmamızı için şart bence. Yoksa bitmeyen ama mutsuzluk veren bir ilişkiden kopamayiz.Ayrılıkla başa çıkmakta zorlanıyorum. 1 hafta oldu. Çok taze biliyorum. Çalışamıyorum yapmaya çalıştığım her şey işkenceye dönüyor. Süreci atlatmama yardımcı olacak hiçbir şey bulamıyorum. Önerisi olan var mı gerçekten boğulmaya başladım.