Aslında barışır barışmaz yapmadım. 3 ay kadar sonra farkettim tekrar eden konuşmaları. Dün yani .Yüksek ihtimal ayrılığınız hakkında konuşmuşlardır. Yoksa hadi kızlar xx sevgilisinden ayrıldı, koşun durumu olmamıştır sanırsam.
Gene de - katılmayan olacaktır ama - ben bir erkeğin bu kadar kızlarla mıçmıç olmasından, çok fazla sayıda kız arkadaşı olmasından hoşlanmıyorum. Bir olur iki olur fazlası bence gereksiz.
Sizin de barışır barışmaz telefon dökümünü kurcalamanız ayrı bir olay.
Sonuçta ayrısınız bir şey diyemedim.Ama araya güven problemi girdi mi yürütmek bunu aşmak için ikinizinde çok çabalaması gerekir.1.5 sene birlikte yaşadığımız ,erkek arkadaşımla iki ay aylık ayrılık süreci yaşadık. Sonra tekrar bir araya geldik.Bu süre zarfında “arkadaşım” dediği 3-4 kadınla telefon dokümanında defalarca ve dakikalarca konuşmalarını gördüm. Gerçekten arkadaşları olsa bile bu kadar uzun bu kadar sık konuşmalarını kabul edemiyorum. Hemde ayrılır ayrılmaz.. Biz barıştıktan sonra hiç iletişim kurduklarını görmedim. Bu da saçma değil mi? Kadınlar arkadaşları tamam anladım. Nedense içinden çıkamıyorum bana yardım edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?