Ayrılıkta başkalarıyla görüşmek

kimkimdir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
2
2
1
38
1.5 sene birlikte yaşadığımız ,erkek arkadaşımla iki ay aylık ayrılık süreci yaşadık. Sonra tekrar bir araya geldik.Bu süre zarfında “arkadaşım” dediği 3-4 kadınla telefon dokümanında defalarca ve dakikalarca konuşmalarını gördüm. Gerçekten arkadaşları olsa bile bu kadar uzun bu kadar sık konuşmalarını kabul edemiyorum. Hemde ayrılır ayrılmaz.. Biz barıştıktan sonra hiç iletişim kurduklarını görmedim. Bu da saçma değil mi? Kadınlar arkadaşları tamam anladım. Nedense içinden çıkamıyorum bana yardım edebilir misiniz?

Yüksek ihtimal ayrılığınız hakkında konuşmuşlardır. Yoksa hadi kızlar xx sevgilisinden ayrıldı, koşun durumu olmamıştır sanırsam.

Gene de - katılmayan olacaktır ama - ben bir erkeğin bu kadar kızlarla mıçmıç olmasından, çok fazla sayıda kız arkadaşı olmasından hoşlanmıyorum. Bir olur iki olur fazlası bence gereksiz.

Sizin de barışır barışmaz telefon dökümünü kurcalamanız ayrı bir olay.

Aslında barışır barışmaz yapmadım. 3 ay kadar sonra farkettim tekrar eden konuşmaları. Dün yani .

Sonuçta ayrısınız bir şey diyemedim.Ama araya güven problemi girdi mi yürütmek bunu aşmak için ikinizinde çok çabalaması gerekir.

Sizden ayrılınca kadın arkadaşlarıyla sık sık,uzun uzun sohbet etmesi masum değil bence. O zaman mi denk gelmis hepsi?
Ayriymissiniz zaten orası ayrı ama konuşmaların arkadaşça olduğunu sanmıyorum.

Ayrıyken sadakatli olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Arkadaşlarını tanıyorsunuzdur herhalde güvenmiyorsanız ilişkinizi yine gözden geçirin.

Ne denir bilemedim ayrıymıyşınız ama benim tekrar bu ilişkiyi içim almazdı
Sürekli aklıma gelir, sürekli sorgularım, güvenim kalmaz
Benim tekrar başlamam için araya kimsenin girmemesi önemli

Kizlari bilmem, ama erkek arkadasiniz yoklamis. Normal arkadasl7k olsa iletisim simdi devam ederdi

Muhtemelen ayrılığınıza dair kızlarla durum kritiği yapmıştır, fikir almıştır. Bir kaç erkek arkadaşım var böyle.

"Arkadaşım", dediği kişiler kimlerdi önemli olan kısım o?
Siz tanıyor musunuz? Arkadaşı ise 2-3 ayda arkadaş olduğu kişiler değildir herhalde. Siz varken de var olan insanlardır. 1.5 yıldır siz beraber iken bu insanlardan nasılsın ne yapıyorsun diye sorduğu normal arkadaşları ise sıkıntı değil. Ama hiç muhabbet arasında adı bile geçmeyen Ayşe- Fatma ise sıkıntılı durum

Arkadaşları demişsiniz , dertleşmişlerdir . Siz tanıyor musunuz ? Siz ayrıldıktan sonra da olmuş olabilir konuşup dertleşip sizle barıştıktan sonra bitirmişlerdir . Çok takılmayın bence

Çok kararsız kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Ben olsam o ilişkide artık zorlanmaya başlardım kabul edemezdim. Ama önemli noktalarda var. Arkadasım demiş ya siz tanıyorsunuzdur. 1.5 senedir hayatındasınız tanımamanız mümkün değil.

sizle ayrıldıktan sonra başkasıyla görüşmesinde yada konuşmasında bana göre bi mahsur yok arkadaşı olabilir yada olmayadabilir siz bunu kabul ediyormusunuz ? önemli olan bu şüpheye düşecekse içiniz zor

siz ilişki içinde değilken yani ayrıyken sadakat yükümlülüğü yok sonuçta

ayrıldıktan sonra tarafların kendi yoluna bakması en azından bakmak için çaba göstermesi çok normal
ilişkisi varken yaptıkları seni bağlar yokken yaptıkları bağlamaz
bazı insanlar sırf kırılan özgüvenlerini onarmak için bile hemen başkalarıyla görüşme moduna giriyor
şıpsevdi olmayan tiplerde ters tepen hatta eski sevgiliyi daha çok özleten bi durum aslında
bide ayrılmak demek senin başkalarıyla olma riskini göze alıyorum ve kabulleniyorum demektir
o yüzden bir sizden ayrılmak istediğinde bu da gelsin aklınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…