- Konu Sahibi Princess
-
benimde 2 hafta oluyor ayrılalı...dönmesi çok zor biliyorum ama bi umut bekliyorum...aramam sormam asla...çok fazla ortak arkadaşımızda yok haberleşebileceğimiz..ne durumda bilemiyorum.taktiklerinizi okudum bencede mantıklı arayıp sormamak umarım işe yarar..
..ama o kadar çok merak ediyorum ki ne durumda olduğunu..keşke onu uzaktan izleyebilseydim...keşkemafoldumbenmafoldumben
sessiz kalmak gerçekten işe yarıyor. eğer çok büyük neden yoksa ayrılıkta kesin dönüyorlar.
Ama uzun süreli bir ilişkiyse ve çok sık tartışmalar varsa, huzursuz bir ilişki yaşıdığı için bıraktıysa, huzuru bulmak için gidiyorlar ve uzun süre dönmüyolar yada HİÇ DÖNMÜYOLAR.
Oyüzden yaşananlar ve ayrılık sebebi çok önemli.
bana göre büyük bi neden yokk..ona göre demekki varmış 1,5 aydır dönmedine göre..:sinifsinif:
bırak olduğu yerde kalsın oda aynen senin için düşünsün, sensiz kalmak neymiş anlasın kendini ona gösterirsen bir anlamı kalmaz..
Erkek ayrıldıysa, onu aramamak onsuz da yapabildiğini göstermek onu geri getirir bence, erkek kadının ayrılınca da hayatına eskisi gibi devam ettiğini görünce bunu çekemez, hırs yapar. Nasıl bensiz mutlu olur, oysa ki ben bulunmaz Bursa kumaşıydım falan gibi triplere girer ve büyük ihtimalle de geri döner... Kadın ayrıldıysa zaten geri dönmesini istemiyor demektir...
bende bekliyorum :Saruboceq: insallah gelir.. tam 1 ay 10 gün oldu.. aile sorunları felan derken bitti..simdide diyor sevvdiğimden emin değilim..cıkıyorum dedim hayatından o günden snra ne ben aradım ne o.. döner inşallah
aramada bırak zaman onun zamanı gitmek istemiş gitsin ..ilişkide en çok fedakarlık eden terkedilir..
ve terkeden neyi kaybettigini anlar..
insaLLah anLar..bekliyoruz bakalıminTikam aLmak iCn can aTıyorum
:) intikam almak için mi bekliyorsun dönmesini..ne yapacaksın mesela..diyelim döndü ve seni özledim dedi sana..nasıl başlıyacaksın intikama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?