Ayrılıktan sonra bir erkek neden telefonunun ekranındaki fotoğrafınızı silmez ?

Gel o zaman bi sarılalım =)) İçini ferah tut canım... Hiçbirimiz mükemmel değiliz.. onun da biraz affedici olması lazım ama.. ihanet ve hazmedilmeyecek türden bir saygısızlık olmadiği sürece aşk her şeyi affeder bence.. eğer seni gerçekten sevmişse mutlaka özleyecektir.. ha sevmemişse de sen de yoluna bakarsın.. dur bak marliyn monroe'nın bi sözü var aklıma geldi .

"hatalar yaptım, kontrolümü kaybettim ve çekilmez biri oldum zaman zaman. ama en kötü zamanlarımda beni idare etmezsen, en iyi zamanlarımda benim yanımda olmayı hak edemezsin." aynen de öyle.. kendini hiç suçlama bence o yüzden :34:

Bu sözü hiç duymamıştım.Muhteşemmiş arkadaşım. Sevgiyi, gerçek bir ilişkiyi daha güzel anlatamazdı.Kendi kendimi iyileştiriyorum çünkü biliyorum ki ne zaman bir şey için ağlayıp sızlayınca daha da mutsuz oluyorsun.Akışına bırakıp kendine güvenince ise mutluluk bi şekilde bulacak seni. Sarılalım sıkı sıkı :)

Aslında bu işler birazda nasip işi hakkımda hayırlıysa olsun diyin.
Eğer sizi gerçkten seviyorsa zaten gelecektir.

yok canım bu o değil, hani 6 aylık ayrılık dönemimizde ben başkasıyla beraberdim dedim ya işte bu bahsettiğim bu başkası =))) hiç boş durmamişim ben de az değilim.. beni aldattiğini öğrendiğim anda bitirdim canım.. eski sevgilim de o ara beni aradı görüştük düzelttik.

benimkini sildim her yerden.. kendimden beklemediğim bir performans :o

benimkini sildim her yerden.. kendimden beklemediğim bir performans :o

Çook iyi yapmışsın ! İşte şimdi kaybettiğini anlayacak.. Eğer ki sevmişse emin ol dönüşü daha muhteşem olacak.. Ben her yerden sildiğim gibi 1 ay sonra başkasıyla boy boy fotolarımı bile koydum.. o kadar gururlu mağrur bir adam ki asla hazmetmeyeceği şeyler bunlar.. hepsine rağmen dayanamadı.. aradı sitem etti.. ne çabuk sevmişsin başkasını ben yapamıyorum işte şaşırıyorum dedi.. sonra ben erkek arkadaşımla ayrılınca gene aradı.. benim de suçum var seni ellerimle ellere gönderdim dedi.. ve şimdi hiç olmadiği kadar iyiyiz. çok net şuan. seni sevdiğime ve kaybetmek istemediğime çok eminim diyor. ayrıyken çok düşündüm çok ölçtüm biçtim evet engellerimiz var ama seni istediğime ve mücadele edeceğime emin oldum diyor. Aramızda çok ciddi dışsal engeller var aslında.. aile yapılarımız inanılmaz zıt. kültür farkı mezhep farkı neler neler.. ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum ama sevgisine çok güveniyorum..

Çook iyi yapmışsın ! İşte şimdi kaybettiğini anlayacak.. Eğer ki sevmişse emin ol dönüşü daha muhteşem olacak.. Ben her yerden sildiğim gibi 1 ay sonra başkasıyla boy boy fotolarımı bile koydum.. o kadar gururlu mağrur bir adam ki asla hazmetmeyeceği şeyler bunlar.. hepsine rağmen dayanamadı.. aradı sitem etti.. ne çabuk sevmişsin başkasını ben yapamıyorum işte şaşırıyorum dedi.. sonra ben erkek arkadaşımla ayrılınca gene aradı.. benim de suçum var seni ellerimle ellere gönderdim dedi.. ve şimdi hiç olmadiği kadar iyiyiz. çok net şuan. seni sevdiğime ve kaybetmek istemediğime çok eminim diyor. ayrıyken çok düşündüm çok ölçtüm biçtim evet engellerimiz var ama seni istediğime ve mücadele edeceğime emin oldum diyor. Aramızda çok ciddi dışsal engeller var aslında.. aile yapılarımız inanılmaz zıt. kültür farkı mezhep farkı neler neler.. ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum ama sevgisine çok güveniyorum..

sanki beni anlatıyosun burcum yaa.. öyle farklı ki aile yapılarımız.. sildiğim gün bi baktım yeni yeni fotolar yüklemiş 2 yıldır bi tane foto yüklemeyen adam. whatsapp durumumda 'her kitap bir yolculuk' yazmıştım. kendi okuduğu kitabın fotosunu çekip profil fotosu yapmış. üstüme alındım çevremdekiler herşeyi kendine yoruyosun kafayı yedin dediler:) dönüşü gerçekten muhteşem olacaksa,eskisinden de iyi güven verici olacaksa dönsün yoksa hiç lüzumu yok kalbim ilk günlerdeki gibi ağrımıyor artık

Back
X