Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çocuğum var memurum. Boşandıktan sonra ailenin bulunduğu şehre, yanına taşınanlar var mı?
Ailem destek ama çocuklarım babalarına aşırı düşkün o yüzden burda kalmam daha doğru olacak galiba.Herkes konu sahibine göre yorum yapmış ama ortada 2 de çocuk var. Bence çocukları babalarından ayrı şehre götürmek doğru değil, aradaki bağ tamamen kopabilir. Hiç değilse haftasonları babalarını görsün çocuklar
Toparladık diye düşünüyordum ama eşim 4 gün üstüste içmeye başladı yine. 4.gün yeter artık bu evde içki içilsin istemiyorum dedim. Gizliden at yarışı sitesine girdiğini de gördüm. İçkisine laf edince hiç anlayış göstermiyorsun dedi. Sonra mesajkaştık tartışma olmasın diye. Ben tahammül edemediğimi... yazdım. Küstü gitti. Ara sıra küsüp gidip geliyor şu aralar birşeyine müdahale edince. Bende ne küsüp gidip geri geliyorsun dedin. Gelmeyeceğim falan dedi. Dün geldi ben dedim bu ne ya bir küsüyorsun bir gidiyor bir geliyorsun. Bana küsmesinin temelinde yatan şey ben ailelere herşeyi anlattım. Bu kadar detaylı bilmezlerdi yaşadıklarımı. Ama artık bıktım alttan almaktan. Bunu rezil etmişim herkese. Dedim ben baskım yetmedi sana hep batırdın herşeyi. Demek toplum baskısına ihtiyacın vardı. Dün de eve bankadan ihbarname geldi.Eve kağıt gelince istemsizce oh yine kağıt geldi. Evi satarken bu ihbarnamelerden eve geliyordu. Bir daha bunu sana yaşatmayacağım diyordu yine yaşadım. Kahvaltı hazırlıyorum. Kızım okumuş anladı tabi yani geldi kuzucuklarım sarıldılar öptüler. Anne oyuncaklarımızı satıp babamızın borcunu ödeyelim dediler. Çok üzüldüm. Onlara babanız çalışıyor halledecek dedimEn son toparladık diyodunuz??
Aynı şehire ama kesinlikle ayrı bi eve çıkmalısınız,çocuklar çok küçük değilse de farklı bi semt olmalı bence
37 yaşındayım. Ailem hep yanımda, samimi bulmama sebebiniz anlamadım. Madden üstesinden gelebilir miyim diye düşündüm tek maaşla.Dönme.
Tahammül eşiğin düştü zaten.
Ayrıca her bir haltta ana baba kucağına koşanları samimi bulmuyorum.
Kaç yaşındasın?
Ailemin desteğine de ihtiyaç duyduğumu hissettim. Ailem konusunda çok şanslıyım. Ama çocuklarım açısından çok zor. Gelgitler yaşıyorum. Kaç saattir ne yapacağımı düşünüyorum yine.Dönme.
Tahammül eşiğin düştü zaten.
Ayrıca her bir haltta ana baba kucağına koşanları samimi bulmuyorum.
Kaç yaşındasın?
Toparladık diye düşünüyordum ama eşim 4 gün üstüste içmeye başladı yine. 4.gün yeter artık bu evde içki içilsin istemiyorum dedim. Gizliden at yarışı sitesine girdiğini de gördüm. İçkisine laf edince hiç anlayış göstermiyorsun dedi. Sonra mesajkaştık tartışma olmasın diye. Ben tahammül edemediğimi... yazdım. Küstü gitti. Ara sıra küsüp gidip geliyor şu aralar birşeyine müdahale edince. Bende ne küsüp gidip geri geliyorsun dedin. Gelmeyeceğim falan dedi. Dün geldi ben dedim bu ne ya bir küsüyorsun bir gidiyor bir geliyorsun. Bana küsmesinin temelinde yatan şey ben ailelere herşeyi anlattım. Bu kadar detaylı bilmezlerdi yaşadıklarımı. Ama artık bıktım alttan almaktan. Bunu rezil etmişim herkese. Dedim ben baskım yetmedi sana hep batırdın herşeyi. Demek toplum baskısına ihtiyacın vardı. Dün de eve bankadan ihbarname geldi.Eve kağıt gelince istemsizce oh yine kağıt geldi. Evi satarken bu ihbarnamelerden eve geliyordu. Bir daha bunu sana yaşatmayacağım diyordu yine yaşadım. Kahvaltı hazırlıyorum. Kızım okumuş anladı tabi yani geldi kuzucuklarım sarıldılar öptüler. Anne oyuncaklarımızı satıp babamızın borcunu ödeyelim dediler. Çok üzüldüm. Onlara babanız çalışıyor halledecek dedim( Bitkisel hayatta gibiyim.
Ailenin sehrine yada yakin bi sehre tasinman mantikli canim sonucta artik tek basina bi kadinsin bi cok zorluklarla karsilasabilirsin hic degilse kendini guvende hissedersinn i ihtiyacin olsugunda kosarlae fakat evini biraz uzak mahalle veya semte tasiyabikirsjn cok yakin olmak istemezsenİki çocuğum var memurum. Boşandıktan sonra ailenin bulunduğu şehre, yanına taşınanlar var mı?
Çok iyi düşün.Ailemin desteğine de ihtiyaç duyduğumu hissettim. Ailem konusunda çok şanslıyım. Ama çocuklarım açısından çok zor. Gelgitler yaşıyorum. Kaç saattir ne yapacağımı düşünüyorum yine.
Ailemin yanına taşınmayacağım. Çocuklarım istemiyor. Burayı çok seviyorlar.Ailemde sağolsunlar madden manen destek olmaya hazırlar. Yıllardır çektin bu adamdan, bizde çok üzüldük. Kesinlikle istemiyoruz artık kendisi diyorlar. Bu gün yavrularımla ev baktık. Yarında bakacağız. Küçük bize yetecek bir eve geçeceğiz. Net kararımı verdiğim için iyi hissediyorum. Arada kalmak insanı yoruyor. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir hakikaten.Çok iyi düşün.
Her konuda müdahale edecekler, çünkü yaşlarından ötürü
Hiç olmadı, yakınlarına taşın
Ama aynı ev sıkıntılı.
Mesela diyelim oldu da iyi biri ile flört ediyorsun
Ya da 1 saat geç geldin