Toparladık diye düşünüyordum ama eşim 4 gün üstüste içmeye başladı yine. 4.gün yeter artık bu evde içki içilsin istemiyorum dedim. Gizliden at yarışı sitesine girdiğini de gördüm. İçkisine laf edince hiç anlayış göstermiyorsun dedi. Sonra mesajkaştık tartışma olmasın diye. Ben tahammül edemediğimi... yazdım. Küstü gitti. Ara sıra küsüp gidip geliyor şu aralar birşeyine müdahale edince. Bende ne küsüp gidip geri geliyorsun dedin. Gelmeyeceğim falan dedi. Dün geldi ben dedim bu ne ya bir küsüyorsun bir gidiyor bir geliyorsun. Bana küsmesinin temelinde yatan şey ben ailelere herşeyi anlattım. Bu kadar detaylı bilmezlerdi yaşadıklarımı. Ama artık bıktım alttan almaktan. Bunu rezil etmişim herkese. Dedim ben baskım yetmedi sana hep batırdın herşeyi. Demek toplum baskısına ihtiyacın vardı. Dün de eve bankadan ihbarname geldi.Eve kağıt gelince istemsizce oh yine kağıt geldi. Evi satarken bu ihbarnamelerden eve geliyordu. Bir daha bunu sana yaşatmayacağım diyordu yine yaşadım. Kahvaltı hazırlıyorum. Kızım okumuş anladı tabi yani geldi kuzucuklarım sarıldılar öptüler. Anne oyuncaklarımızı satıp babamızın borcunu ödeyelim dediler. Çok üzüldüm. Onlara babanız çalışıyor halledecek dedim

( Bitkisel hayatta gibiyim.