ayrılınca sevgili ile iletişim kesilmelimi ortalıktan tozmu olunmalı ne yapmalı???

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
diyelimki ilişki bir sebepten bitti ama hala yaslardasınız içiniz cayır cayır yanıyo pişman olup dönmesini istiyosunuz.bu durumda hemen iletişimi kesip ortalıktan tozmu olunmalı? yoksa hiçbirşekilde gözünün önünden kaybolmayıp günümüzü nasıl gün ettiğimizi ona göstermelimi??? bu durumu çözemedim sizce hangisi daha etkili bir yol???:18:

ben iletişimi kesip toz olmayı tercih ettim ben.. sonrasında her ayrılıkta da arandım. he geri döndüm mü, pek nadirdir...

toz olmak gerekir..aradaki aşkın ve ya duyguların netliğini gercekliğini anlamak için..

canımmm bende terkedildimmm askere gidiyorum arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi ve bitirdi facesinden msninden sildi beni 3.5 ay oldu birbirimizle hiç konuşmadık görüşmedik ve dün bana faceden arkadaşlık göndermiş bende şaşırdım kaldıomm şimdi ne yapmalıyım sence

Herşeyi olduğu gibi devam ettirirdim.
İlişkim bitti hayatım değil!

kabul etme ekleme talebini. baska bi sekilde yine ulasmaya calisir. merak etmistir. hemen merakini gidermesine izin verme.

kabul etmeyimmm yokta saymayımm ölee dursunn o zaman merak etsinn bide facesinin şifresini biliyorum bugün girip baktım bana arkadaşlık gönderdikten sonra gülşenden arkadaş kalalımı paylaşmış ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum daha geçöçen haftalarda bizim şarkımızı paylaşıodu...(((((((((

offff napıcaz biz bu dengesizlerle bilmemki bencede cnm kabul etmeee birz sürünsün merak etsin bende resti çektikten sonra iki gün hiç msn açmadım facimde bi değişiklik yapmadım bi baktım aramış ama ben duymamışım iyikide duymadım yoksa dayanamayıp açardım şimdi telede cvp vermeyince iyice çıldırmıştırDD ama dahada etkili çözümler lazım bana başka ne yapmalıyım bilmiyorum bu şekildede nereye kadar sende yalvarana kadar pişmanlığnı gözünle görene kadar bırak biraz daha çabalasın

toz olunmalı çünkü sevgi özlem netleşmeli ki pişman olup olmadığını anlayasın görüşmemek en iyisi zaten seviyosa yada seviyorsan bir şekilde iki tarfata iletişime geçmek isteyecektir diye düşünüyorum sevgilim bi ili defa ayrılık yaşadık ilkinde ben geri döndüm barıştık ikincisinde o pişman oldu geri döndü ama bu süreçlerde hiç görüşmedik

tım
saolll tatlımmm şuan için isteği beklemede beklesinn bakalımmm uğraşıcak mı :18:

İnşallah pişmann olur tatlımmm şuan isteği beklemedee..((18:

Aydan yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen: Sizin erkek arkadaşınız başkasına gitmiş, sonra yalvar yakar dönmüş ve ardından yine umursamazlığa başlamamış mıydı?

Eğer doğru hatırlıyorsam ve yine dönerse bu sizin zaferiniz mi olacak? Eğer bu bir zaferse zaten kazandınınız ama hiçbir şey beklediğiniz gibi olmadı çünkü bir kez terk eden "tekrar gitmek üzere geri döner"...

Terk edilen yahut severek ayrılan herkesin rüyası gidenin pişman olarak geri dönmesi veya mutsuz olması... Diğer bir tabirle sizin çektiklerinizi çekmesi... Gelin görün ki teknik olarak bu mümkün değil... Çünkü siz sevdiniz o sevmedi... Aksi halde gidemezdi... Siz gidebildiniz mi? Gitmeyi bırakın o terk ettiği halde "ondan geçebildiniz mi?" Hayır... Çünkü siz hala seviyorsunuz... Seven acı çeker, sevmeyenin "aşk ızdırabı" duyulmuş şey mi?

O duygularından emin olamadığı için sevdiğini sandı... Sevmediğini anladığı için gitti... Sevildiği anladığı için döndü... Sevilmenin sevmeye yetmediğini gördüğü için tekrar gitti... Bu kısırdöngü, "belki bu kez gerçekten pişman olur, sever" ümidi sadece kalana, gerçekten sevene zarar verir... "Meraktan deliye döndü, çıldırdı, onsuz da mutlu olduğumu görünce ne yapacağını bilemedi" dediğiniz adamlar bunu gerçekten umursuyor olsa ilk seferde gitmezlerdi... Onların duygusu aşk değil artık, sadece hırs...

Bunlara rağmen "Olsun yine de dönsün" diyorsanız arayıp sormayın... Gururundan daha değerli hazinesi olmayan bu adamlar muhakkak merak edip sizi arayacaklardır... Fakat umduğunuz yahut sevindiğiniz üzere "Şimdi o benim peşimden koşuyor" dedirtmek üzere değil... Sizin keskinleştirdiğiniz erkeklik egolarını "umursamaz halinizi" yerle bir edip sizi kendine bir kez daha aşık ederek biledikten sonra sizi tekrar terk etmek için...Bundan şikayet etmeye de hakkınız yok... Size büyük bir iyilik ederek sizden uzaklaşan adamı türlü numaralarla tekrar kalbinizi kırması için geri döndüren, onun canını yakmak için intikam planları yapayım derken kendi canınızı yakan sizsiniz...

haklısın cnm bu şekildede çok düşündüm dönse nolucakki değişen birşey olmuyo gibilrinden fakat o dönmek için harcadığı çabayı gördüğümden dolayı herşeyin farklı olabileceğini düşünmüştüm bu defa ama yine olmadığını hiçbirşeyin değişmediğini gördüm ona göre o umursamaz değil onun yapısı böyle herkese karşı böyle olduğunu iddia ediyo kendisi ama sonuçta ben bi bayanım ve onun sevgilisiyim bu farkı anlamasını istedim sadece anlarsa ne mutlu ona yok anlamıyosa hala kendisi bilir inanki artık ilk zamanlardaki kadar içim acımıyo yani o zamanları atlattım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.hatta bir haftadır hiç görüşmüyoruz daha daha iyi hissediyorum bende sanırım artık ona karşı oluşan sadece intikam duygusu evet belki benim çektiğim kadar acı çekmeyebilir belki benim sevdiğim kadarda sevmeyebilir ama egosunu yıkmak buda birşey değilmidir heleki bir erkek için.

belki benim çektiğim kadar acı çekmeyebilir belki benim sevdiğim kadarda sevmeyebilir ama egosunu yıkmak buda birşey değilmidir heleki bir erkek için.

Sevgili Aydan, eğer bu yaptıklarınız onun egosunu yıkmaya yetseydi ilk seferde harabeye dönerdi... Bu durumu ilk kez yaşamıyorsunuz ki... İlk kez olsaydı bile ilgisizliğinden bunaltan yine o, siz değilsiniz... Yine "başrolde" o var, gururu tavan... Artık sevmediğiniz, sadece intikam duygusu beslediğiniz sanrısıyla kendinize yaptığınız kötülüğü, vakit kaybını aklıyorsunuz kendi vicdanınızda... O ise hislerini itiraf etmiş bile: "Herkese karşı böyle davrandığını" söyleyerek de ispatlamış bunu... Eğer sizi sevseydi, "herkes gibi" olur muydunuz onun nazarında? En ruhsuz, merhametsiz adamları bile küçük bir oğlan çocuğu şefkatine büründüren aşk, aşık olsa onu es geçer miydi?

İntikam duygusuyla dolu insan mum gibidir... Karşısındakini yakayım derken kendi tükenir... Bunu söylemek anlamsız, kendiniz yaşayıp pişman olmadan inanmayacaksınız, kabul etmeyeceksiniz... Kadınların bu duygudan kurtulması, bunun işe yarayacağını sanması, karşısındakine hiç almayacağı dersleri verme çabası uzun sürüyor... Bazen bir ömür... Umarım sizinki o kadar vakit "çalmaz"...

inşallah cnmm dediğin gibi inşallah o kadar vaktimi çalmaz iki senem gitti zaten onun yüzünden
peki sana bişi sormak istiyorum umutlu _ol, sen gerçekten birisine deli gibi aşık olup çok çok fazla acı çektinmi?? yani kendi tecrübelerine dayanarakmı bu açıklamaları yapıyosun merak ettim.çünki yazdığın yorumlar çok mantıklıbu durumun böyle olduğunun en az siz kadar bende farkındayım ama biz bayanların en çok yaptığı şey bilip kabüllenmemek belki bende şu an onu yapıyorum sadece kendimi kandırıyorum.ama senide merak ediyorum aşık olmadığın veya sevmediğin için mi bu yorumları bu kadar rahat yazıyosun yoksa tecrübelerine dayanarak mı gerçekten çok merak ettim:44:sırf bu konu üzerine değil mesela diğer konulara yazdığın yorumlarıda okuyorum ama senin açtığın hiçbir konuya denk gelmedim daha gerçekten bu tarz konularda bu kadar dertsizmisin eğer öyleyse gerçekten ne mutlu sana:13:

Bunu genelde özelden soruyorlar...

Bir konuda yazmıştım zaten, hayalimin gerçek olduğunu... (Şükürler olsun... ) Bunları yaşamadığım için değil, gereksiz insanlara prim vermeyerek sonunda mutluluğu bulduğum için herkesin doğru adımlar atmasını diliyorum... Kadınların daha özel yaratıldıklarını, hak ettikleri değerin verilmesi gereğini, bunu yapmayanların hayatlarımızda yeri olmadığını vurgulama gayretindeyim... Belki şans, belki dikkat: Beni örselemelerine izin vermedim "mavi boncuk dağıtıcılarının"...

Benim de karşıma çıktı "en değerli oyuncağı" egosu olan adamlar... Neticede erkekler aynı... Kokuları, tarzları, konuşmaları farklılık gösterse de aynı değerlerle yetiştiriliyorlar... Onların bizi ne kadar incitebileceklerine, sınırlarımıza ne kadar girebileceklerine karar vermek bizim elimizde... Tatlı sözleri, şirinlikleri uyuşturucu gibi... Bunlarla uyuşmayarak, ilişkinin başında tavrınızı koyarak, en önemlisi de aradığınızın ne olduğunu bilerek, canınızı acıtmaya kalktığı anda rest çekerek beraberlikleri risk farktöründen çıkarıp sonsuz mutluluğa dönüştürebiliyorsunuz... Mucize değil bu, bunu bizzat yaşayan bir sürü hanımefendi var benim gibi... Benim biraz "çenem düşük" o kadar... :82:

Kısacası kendi uygulamadığım, sevdiklerime tavsiye etmediğim hiçbir şeyi yazmadım henüz... Hırslarınıza yenilmeyip olmazlarda ısrar etmez ve sizi hak etmeyenleri geçmişte bırakırsanız farkımız kalmaz... Sevgisizlik rahatlığı, bilmediği konuda ahkam kesme değil benimki... Aksine hissettiğim huzur ve sadakati herkesin yaşaması isteği... Bunun yolu da koşulsuz sevmekten geçiyor, önce kendimizi tabii ki...

bizde yeni ayrıldık sevdiğimle...
ama elde olmayan sebeplerden,ailemde çıkan sorunlar yüzünden...
hala birbirimizi deli gibi seviyoruz...
ayrılırken hiç kavga,küslük olmadı...
hala konuşuyoruz,msjlaşıyoruz...o hala kabullenemedi msjlarda aşkım diyor
aslında TOZ OLMAK ikimz içinde en iyisi...
ama ne o ne ben birden bunu yapmaya cesaret edemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…