diyelimki ilişki bir sebepten bitti ama hala yaslardasınız içiniz cayır cayır yanıyo pişman olup dönmesini istiyosunuz.bu durumda hemen iletişimi kesip ortalıktan tozmu olunmalı? yoksa hiçbirşekilde gözünün önünden kaybolmayıp günümüzü nasıl gün ettiğimizi ona göstermelimi??? bu durumu çözemedim sizce hangisi daha etkili bir yol???:18:
en etkili yontem ortaliktan toz olmak..
canımm banada bi akıl ver lütfennn
kabul etme ekleme talebini. baska bi sekilde yine ulasmaya calisir. merak etmistir. hemen merakini gidermesine izin verme.
offff napıcaz biz bu dengesizlerle bilmemki bencede cnm kabul etmeee birz sürünsün merak etsin bende resti çektikten sonra iki gün hiç msn açmadım facimde bi değişiklik yapmadım bi baktım aramış ama ben duymamışım iyikide duymadım yoksa dayanamayıp açardım şimdi telede cvp vermeyince iyice çıldırmıştırDD ama dahada etkili çözümler lazım bana başka ne yapmalıyım bilmiyorum bu şekildede nereye kadar sende yalvarana kadar pişmanlığnı gözünle görene kadar bırak biraz daha çabalasın
offff napıcaz biz bu dengesizlerle bilmemki bencede cnm kabul etmeee birz sürünsün merak etsin bende resti çektikten sonra iki gün hiç msn açmadım facimde bi değişiklik yapmadım bi baktım aramış ama ben duymamışım iyikide duymadım yoksa dayanamayıp açardım şimdi telede cvp vermeyince iyice çıldırmıştırDD ama dahada etkili çözümler lazım bana başka ne yapmalıyım bilmiyorum bu şekildede nereye kadar sende yalvarana kadar pişmanlığnı gözünle görene kadar bırak biraz daha çabalasın
belki benim çektiğim kadar acı çekmeyebilir belki benim sevdiğim kadarda sevmeyebilir ama egosunu yıkmak buda birşey değilmidir heleki bir erkek için.
inşallah cnmm dediğin gibi inşallah o kadar vaktimi çalmaz iki senem gitti zaten onun yüzünden
peki sana bişi sormak istiyorum umutlu _ol, sen gerçekten birisine deli gibi aşık olup çok çok fazla acı çektinmi?? yani kendi tecrübelerine dayanarakmı bu açıklamaları yapıyosun merak ettim.çünki yazdığın yorumlar çok mantıklıbu durumun böyle olduğunun en az siz kadar bende farkındayım ama biz bayanların en çok yaptığı şey bilip kabüllenmemek belki bende şu an onu yapıyorum sadece kendimi kandırıyorum.ama senide merak ediyorum aşık olmadığın veya sevmediğin için mi bu yorumları bu kadar rahat yazıyosun yoksa tecrübelerine dayanarak mı gerçekten çok merak ettim:44:sırf bu konu üzerine değil mesela diğer konulara yazdığın yorumlarıda okuyorum ama senin açtığın hiçbir konuya denk gelmedim daha gerçekten bu tarz konularda bu kadar dertsizmisin eğer öyleyse gerçekten ne mutlu sana:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?