ayrılınca sevgili ile iletişim kesilmelimi ortalıktan tozmu olunmalı ne yapmalı???

inşallah mutluluğun daim olur cnm sevindim senin adına işte bazen insanın gözü bişey görmyo öyle anlar oluyoki görüyosun ama kabullenemiyosun bile bile ateşe atmak oluyo buda kendimizi sadece kendi kendimize acı veriyoruz kendimizi yıpratıyoruz onlarsa gününü gün ediyo ama artık şu saatten sonra yaşayacağım ilişkilerimde aynı hatayı yapmıcamı umuyorum.tek derdi egosu olan erkeklere prim vermicem bundan sonra elimden çekecekleri varişte benimde tek sorunum onun bütün hatalarfını görmezden gelerek sırf kaybetme korkusundan dolayı başından rest çekmemem ses çıkartmamam kabullenmem belkide baştan tepkimi koysaydım bende sonsuz mutluluğu yakalamış olucaktım inşallah geç kalmamışımdır gelecek için

toz olmak en iyisi..
senden haber alamasın ki canı yansın, mumla arasın seni:86:

Toz olmak, yok olmak.. görünmez olmak gerek bence..

seni merak etsin,

meraktan çatlasın ama sana ulaşamasın!

senle ilgili en ufak bir haber dahi alamasın...

bn toz oldm ama sürüne sürüne geri döndü
ama tabii ki affetmek büyüklüktendir:82::76:

Toz olmak ama sadece o kişiye özel olmalı bu.
Toz olmak sosyal hayattan,insanlardan kendini soyutlamak olarak algılanmamalı.

Toz olmak ama sadece o kişiye özel olmalı bu.
Toz olmak sosyal hayattan,insanlardan kendini soyutlamak olarak algılanmamalı.

evet kesinlikle böyle olmalı.. katılıyorum. o gitti diye hayat durmuyor.. hayat bitmiyor.

Toz olmak, yok olmak.. görünmez olmak gerek bence..

seni merak etsin,

meraktan çatlasın ama sana ulaşamasın!

senle ilgili en ufak bir haber dahi alamasın...

canımmm msj göndermişsin ama 100 msj olayı malumm..((bu ardaa bitanemm..askere gittigi için ayrıldı biz zaten ayrı şehirlerdeydik ayrılmadan 1 hafta önce gelip yüzük vermişti her şey çok güseldi sonra yaşadıgı yere geri döndükten bi kaç gün sonra sesi kesildi sanki hiç haber alamadım. 3 gün falan ilk sevgililer günümüzü bile kutlamadı onu geçtim mevlit kandilimi bile kutlamadı sonraki gün sabahtan bir msj konuşab,ilir miyiz diye tmm dedim konuştuk askere gideceği için arkasında birini bekletmek istemiyomuş ne olacagı belli olmazmış işide yoktu henüz askerden geldikten sonrada iş bulmam uzun zaman alıcak ben seni bekletemem tek sorun bende kendinde hiç bişi arama dedi yapma etme dedim dinlemedi git kendi yuvanı kur beni unut dedi bekleme beni dedi faceden msninden sildi beni bende tmm dedim sustumm..(3 gün sonra telden bir msj attı msn şifresini biliodum ben biri msn girmiş sanırım lütfen artık müsadenle msnmi ben kullanabilir m,yim yazmış..bende sinirlendim ve benden başka kime verdiysen şifreni git ona söle seninle ilgili hiç bişiyle işim olmaz dedim bir daha da msj gelmedi..( 1 ay sonra bana kızmayın sakın onu çok merak ettiğim için facesine girdimm msjlarında bizim önceden ki msjlar duruyodu ve askerlik fotolarından foto koymuştu ve o fotolarda parmagında bizim yüzüğümüz vardı..( geçen hafta da duvarını açmıştı facesinin ve bizim şarkımızı paylaşıp üzerine 3 nokta koymuş ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum seviyo gibi hissediyorum yürekten de seviyorummmmmmmm ben onuu halaa... pazar günü faceden arkadaşlık göndermiş işte en son isteğini de bu akşam kabul etmeyi düşünüyorum allahım izin verirse bakalım neler olucak.(((((((((

canm bn haklıydm o yüzden hiç yok yere konuşup kndimi küçültmedm suküt ikrardan glr dedm hep
o da anladı neyn ne olduğunu ha susmak kolay değil tabii ki önmli olan kendini tutmak

valla cnm son yaptıklarına bende hiç cvp vermedim sustum kaybolmadım ama hiç konuşmadım umursamaz davrandım dün gece doğumgünümü kutlamış facin duvarına yazmış herkes gibi oda doğumgünün kutlu olsun fıstık nice mutlu yıllara diye o kadar paylaşılmışlık yaşanmışlık var sanki normal arkadaşımmış gibi kutladı doğum günümü ben hiç olmazsa özel bi mesaj beklerdim yada aramasını gerçi bunada şükür geçen sene hiç kutlamamıştı yine aramız bozuktu bende onu kutlamadım bilmiyorum ama iyice sıkıldım bu durumdan :85:

hahaaaaahaaaa
ay pardon kızlar okudugum en güzel başlıkk........
cevabı bende bilmiyorum toz olmak en iyisi galiba

tamam cnm.. hayırlısı .. ne sebeple eklemiş bilemeyiz.. seven gitmez ben bunu öğrendim...

tamam cnm.. hayırlısı .. ne sebeple eklemiş bilemeyiz.. seven gitmez ben bunu öğrendim...

haklısın canımm aynen katılıyorummm seven sevdiğine kıyıpta gidemezz gitmezz her ne olursa olsun...şimdi geri dönmeye çalışıyo arkadaş olrakk sözdee...

bana göre, iki yöntemde boş..

dönecek erkek, her türlü döner zaten...

ister sizi görsün, ister görmesin..

bunun için bir çaba harcanmasına gerek olmadığını düşünüyorum..

Cok haklisiniz...Suanda bunu tam olarak uygulayamasam da...

Öncelikle fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Bundan 5ay önce erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ben istemedim yalvar yakar oldum ama ayrıldık aynı okulda okuyoruz,ayrıldıktan sonra da hep iyi davrandım beni terketmesine rağmen msnde facede hep konuşmaya çalıştım çünkü ayrılmak için sebebimiz bile yoktu 6aylık ilişkiydi bundan 2ay önce de konuştum facede barışalım dedim gurumumu ayaklar altına alarak ama ayrılırken olduğu gibi yine katı davrandı bana bu konuyu tekrarlarsan seni her yerden silerim dedi msn,face,tlfn vs.ilişki bittiğinde silmemişti bende bidaha açmayacağım konuyu dedim ve onunla o günden sonra hiç konuşmadım muhattab olmadım yakın arkadaşlarım onu benim silmemi söyledi ve nasılsa konuşmuyor birşey kaybetmezsin dedi ama ben bir türlü yapamadım 4ay geçmesine rağmen biz ayrıldıktan 3 ay sonra eski sevgilisi faceden eklemiş o da kabul etmiş kız fazla laubali ve yılıkışık bir tip.ayrıca eski sevgilim eğitim için yurtdışına gidecek uzun süre uzaktan da olsa göremeyeceğim onu,haziran 14ü doğum günüydü gayet soğuk cümlelerle tlfnuna msj attım o da aynı şekilde cevap verdi.Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana fikir verin böyle bir durumla karşı karşıya kalan vardır belki göz önünden yok mu olmalıyım onu her yerden silip kalbime mi gömmeliyim yoksa böylece herşeyi akışına mı bırakmalıyım çok seviyor özlüyorum ama şu anda bir kız olarak elimden bişey gelmiyor dönmesini çok istiyorum ama söylediği kırıcı sözler hiç çıkmıyor aklımdan ama yinede seviyorum.ayrılık sebebi küçük tartışmalarımızn birikimiymiş ben ayrılmaya sebep elle tutulur bir sebep göremiyorum ama offff ne yapmalıyım.göz önünde durup beklemek mi yoksa hayatından toz olmak mı?

bence direk toz ol sil heryerden o ne ya yok silerim ederim bütün ipleri almış eline o seni eninde sonunda silicek zaten şu durumda ona fırsat verme ve ilk sen sil öle unutamam gibi cümlelerde kurma hayatta neler oluyoda unutuluyo sanırım daha yaşında küçük karşına neler çıkar salla gitsin böyle tipleri

Evet daha 21 yaşındayım yolun başında olduğumun farkındayım ilk başlarda ipler elimdeydi ama sevdiğimden emin olduğu için istediği gibi davranıyor o yüzden bu kadar rahat sanırım...Kalbime bir türlü söz geçiremedim ama silmem gerek yorumun için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…